• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  Boven de € 200,-
085 06 01 500

Kunstgras Almere 20 mm Zoom

Advies over kunstgras opmeten

Kunstgras gemakkelijk zelf te leggen
Kunstgras, je ziet het steeds meer en het wordt steeds mooier en natuurgetrouwer! Ook is kunstgras eenvoudig zelf te leggen, als de basis maar goed zit. Zorg voor een goed aangetrilde laag ( ca. 10-15 cm ) stratenmakers zand. Om het geheel mooi af te werken kunt u 6 cm dikke opsluitbanden gebruiken, zodat uw kunstgras niet verschuift en u er niet tegenaan kijkt. Voor extra stabiliteit en betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Om het opwaaien tegen te gaan, kunt u gebruik maken van kunstgrashaken, ongeveer 1 per meter.

Verder is het gebruikersdoel van het kunstgras van belang. Wilt u bijvoorbeeld een strak ogende grasmat of bent u op zoek naar een dikke, zachte kunstgrasmat voor uw spelende kinderen? Voor elke toepassing is er een geschikte soort kunstgras verkrijgbaar.

De variatie in prijs tussen de diverse soorten kunstgras, zit in het verschil van aantal vezels per m2, de kwaliteit van deze vezels ( aangegeven in PE en PP ) en de hoogte van de pool. Over het algemeen geldt, dat hoe voller en dikker de mat, hoe hoger de prijs.

Voor het berekenen van de juiste hoeveelheid kunstgras bent u de lengte- en breedtemaat nodig. Let u er tevens op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd, zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Kunstgras Almere 20 mm

4 sterren
2 sterren
20 mm
8 jaar
Diervriendelijk
Kunstgras Almere heeft een poolhoogte van 20mm deze is daarom ook zeer geschikt voor op het balkon.

Top product voor: Terras en balkon
Zwembadgeschikt: Ja
Mosdraad: Ja
Waterdoorlatend: Ja
Instrooizand: Niet nodig

Vezel vorm: C - Shape
Pool materiaal: 50% PE 50% PP
Pool hoogte: 20 mm
Pool gewicht: 625 gr/m2
Totaal gewicht: 950 gr/m2
Rug: Black latex (perforated)
Breedte: 200 en 400 cm
Gratis verzending: Vanaf €200,-

Ca. 1 a 2 werkdagen levertijd - U wordt 30 min. voor levering gebeld
€ 22,95
50% voordeel
€ 11,50 per m2
Staal aanvragen

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 11,50

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 11,50
Staal aanvragen

Omschrijving

Details

Op zoek naar een kunstgrassoort met een korte pool? Kunstgras Almere heeft een poolhoogte van 20 mm en is daarom zeer geschikt voor op het balkon of terras.
Deze moderne grasmat heeft een uitstekende dichtheid (het aantal steken dat gebruikt wordt per m2) en geeft daardoor een volle uitstraling.
Door de juiste tinten groen heeft deze grasmat een frisse uitstraling. Lekker genieten van een altijd groen en fris balkon of terras? Vraag dan vandaag nog een gratis kunstgras staal aan.

Product informatie

EAN 7440844789748
Tekst prijslabel Prijs per m2
Prijzen inclusief 21% BTW