Heeft u ook zo’n hekel aan nog uren te grasmaaien nadat u een lange dag heeft gehad op uw werk? Wij hebben de oplossing! Wie wil er nou niet liever na een lange dag op uw werk lekker languit op de bank met een kopje koffie of thee. Lekker warm bij de kachel. Wij als specialist adviseren grastapijt.. Als het nou gaat om een balkon, tuin of terras het maakt niet uit.

Nooit meer maaien of boos worden omdat uw hond het gazon kapot heeft gemaakt.

En het belangrijkste nog wel het heeft geregend en uw hele schoenen zitten vol met modder dat wil natuurlijk niemand. Met de kunstgras soorten van ons ben je zeker van mooi grastapijt voor de scherpste prijs vanaf € 12,95,- per m2. Kunstgras is ook ideaal voor uw kinderen die zorgeloos met speelgoed erop kunnen spelen. Ook lekker voetballen met een groepje kinderen is mogelijk. Urenlang spelen op het mooie grastapijt zonder dat het slijt of kapot gaat.

Hieronder een paar voordelen om voor kunstgras te kiezen:

- Je grastapijt blijft altijd mooi, ook wanneer het lange tijd droog of juist nat is.

- Het kost tijdens een droge tijd van het jaar daardoor geen kostbaar (drink)water.

- Je hebt geen last van hooikoorts of andere allergieën. Het bevat natuurlijk geen pollen.

- Je hoef het niet te maaien, te bemesten en te verticuteren. Dit scheelt je dus veel werk (en gereedschap). Je hoeft het alleen maar aan te leggen. voordelen kunstgras Wat wel belangrijk en noodzakelijk is van kunstgras dat je het wel met de tijd even moet borstelen zodat het kunstgras er ook mooi uit blijft zien. In de loop der jaren heb je hier profijt van dat het lang mooi blijft. Voordat je een kunstgras soort uitkiest kijk dan ook goed naar de UV garantie van het kunstgras, dit houd in hoe snel het kunstgras verkleurt in de zon. Hoe hoger de UV garantie hoe minder snel uw kunstgras zal verkleuren in de zon.

Heb je ook wateroverlast met kunstgras?

Er wordt vaak gedacht dat veel kunstgras soorten voor wateroverlast kan zorgen.. Echter is dit niet waar. Uiteraard hangt het wel van het soort kunstgras af wat voor kwaliteit uw heeft gekocht. In principe hoort de grasmat voldoende water door te laten. Wanneer de ondergrond onder de grasmat wel slecht blijkt te zijn kunnen er plassen ontstaan op de grastapijt. Zal u hier veel last van hebben zorg dan eerst voor een goede drainage. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief mooi en goed grastapijt voor de beste prijs.