Het voorjaar zit er weer aan te komen. Tijd om de tuin weer helemaal spik en span te maken voor de aankomende zomer! De winter heeft je tuin niet veel goed gedaan en het wordt dan ook weer tijd om actie te ondernemen. De tegels eens flink onder handen nemen, de tuinmeubels opfrissen. Het duurt niet lang meer en er komen weer knopjes aan de bomen en planten, maar de grasmat is er vaak nog niet klaar voor. Zeker bij een schaduwrijke tuin groeit gras slecht en na een strenge en koude winter is je gazon vaak in slechte conditie. Het gras heeft haar frisgroene kleur verloren en misschien zijn er zelfs kale plekken ontstaan. Een goed moment om te overwegen om kunstgras te nemen. Kunstgras heeft namelijk ontzettend veel voordelen!

 

 

Nooit meer maaien

In de winter ben je dan wel even vrij geweest van het grasmaaien, maar in de aankomende zomer draait de grasmaaier weer overuren. Als je weinig tijd hebt en je de (spaarzame) uren die je in de tuin zit liever relaxed doorbrengt, dan is kunstgras de perfecte oplossing. Met kunstgras hoef je echt nooit meer je gras te maaien. Gewoon de hele zomer lekker in je tuin zitten en genieten.

 

 

Weer of geen weer

Echt gras is wel mooi, maar er is altijd wel wat. Is het te koud dan groeit het niet. Is het warm, dan groeit het als kool en is het te nat dan lijkt je grasmat net een moeras. Krijgen we weer een lange droge zomer dan is het weer sproeien geblazen! Bij kunstgras maakt het daarentegen helemaal niet uit hoe de weersverwachting is. Je gazon ligt er dan namelijk het hele jaar netjes bij en daar hoef je helemaal niets voor te doen!

 

 

Tuintrend

Kunstgras is dé tuintrend van de aankomende zomer. Deze tuintrend gaat samen met ons chronisch gebrek aan tijd. Misschien heb jij hier geen last van (houden zo!), maar uit onderzoek blijkt dat het overgrote deel van de Nederlanders constant (vrije) tijd te kort komt. Een onderhoudsarme tuin met kunstgras zorgt er voor dat je leukere dingen kunt doen dan het gras onderhouden.

Genieten van kunstgras

 

In het voorjaar leggen


De meest logische periode om kunstgras te gaan leggen is dus in het voorjaar. In het voorjaar moet je toch de tuin op orde gaan brengen en de temperaturen zijn dan veelal ideaal om het kunstgras te leggen. Het aanleggen van kunstgras is erg eenvoudig en door het in het voorjaar te leggen, kan je er op de allereerste zomerse dag gelijk volop van genieten.

 

 

Online bestellen in het voorjaar

Kunstgras kan je eenvoudig online bestellen en met een beetje handigheid prima zelf aanleggen. Bij de levering van het kunstgras en de benodigde accessoires krijg je duidelijke leginstructies. Bezoek onze (web)winkel en verbaas je over de grote hoeveelheid verschillende kunstgras soorten die er zijn. Kunstgrasdirect heeft een ruim aanbod in kunstgras voor elk budget en met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. De nieuwste kunstgras collecties liggen in het voorjaar allemaal al op voorraad en er zijn dan vaak al hele interessante aanbiedingen in kunstgras. Kunstgras kiezen in het voorjaar betekend dus niet alleen genieten in de zomermaanden, maar gelijk genieten van de snelle levering en het vroege voorjaar voordeel.

 

 

Veel toepassingen

Een gazon van kunstgras is een investering waar je vele jaren plezier van zult hebben. Kunstgrasdirect heeft een ruim assortiment kunstgrassen van de allerbeste kwaliteit. Of je nu kunstgras zoekt om op te sporten en te spelen (kunstgras kan wel tegen een stootje) of dat het dient als een siergazon. Voor elk tuinproject is er het juiste kunstgras. De verschillende soorten kunstgrassen hebben elk hun specifieke eigenschappen en kwaliteitskenmerken. Als je geen grote tuin hebt maar wel een balkon waar je graag zit, dan kun je ook daar kunstgras leggen. Je hoeft niet het hele jaar tegen die saaie betonvloer aan te kijken. Kunstgras op je balkon geeft je het hele jaar door een mooi groen uitzicht. Ook als je een dakterras hebt, kan je ook daar genieten van het altijd groene kunstgras. Kunstgras zorgt voor jouw eigen stukje tuin, ook op grote hoogte!

 

 

Gratis stalen

Wil je weten wat de verschillen zijn tussen de verschillende soorten kunstgras en welke het beste bij jouw tuin past? Vraag dan gratis stalen aan(maximaal zes). Onze kunstgras stalen hebben een formaat van 40x30 cm, wat een perfect formaat is om thuis op je gemak te bekijken en te voelen wat het beste in jouw tuin past.