Er gaat niets boven een mooi terras waar u ongestoord van de natuur kunt genieten. Wilt u graag een groen terras, maar zit u niet te wachten op veel onderhoud? Dan is kunstgras een echte uitkomst. Dit gras behoudt altijd zijn groene kleur en voelt ook nog eens lekker zacht aan wanneer u erop wilt lopen of liggen. Ieder terras wordt een groen kuuroord dankzij deze handige grastegels die u in een mum van tijd aanlegt. Zo creëert u een terras dat er sfeervol uitziet en ook nog eens ideaal is voor spelende kinderen en dieren.

 

De voordelen van kunstgras

Wanneer u ervoor kiest om kunstgras op uw terras aan te leggen, geniet u het hele jaar lang van een prachtig groen uitzicht. Het grote voordeel van kunstgras is natuurlijk dat het zijn mooie kleur en vorm altijd behoudt, wat voor weer het ook is. Zo hoeft u niet tot de zomer te wachten voordat u lekker van het gras geniet. Hier hoeft u bovendien verder niets voor te doen. Uw gras maaien is verleden tijd, net zoals het sproeien van het gras op hete zomerdagen. Het loont bovendien om de tegels van uw terras te vervangen met kunstgras, aangezien dit gras veel beter is in het afvoeren van water. Tijdens hevige regenbuien weet u dus zeker dat het overtollige water netjes wordt afgevoerd, waardoor er geen overstromingen ontstaan.

kunstgras terras 

Kunstgras in alle soorten en maten

Het ene kunstgras is het andere niet. Wanneer u uw terras wilt versieren met dit gras, heeft u de keuze uit talloze soorten. Zo bepaalt u bijvoorbeeld de kleur van het gras. Bent u op zoek naar een heldere lichtgroene kleur, of vindt u het juist mooi wanneer u terras versierd wordt met behulp van donkergroen gras? U maakt het kunstgras terras iets realistischer door tegels uit te kiezen met kleine kleurverschillen. Zo bootst u de natuurlijke kleur van gras het beste na. Ook de lengte is volledig te personaliseren. Vindt u het mooi om een gazon te hebben dat niet hoger is dan vijftien centimeter? Of geniet u juist van de weelderige uitstraling van gras dat dertig centimeter lang is? Het is allemaal mogelijk.

 

Een mooi terras dankzij Kunstgras Direct

Kunt u niet wachten om uw terras mooi aan te kleden met prachtig onderhoudsvrij gras? Overweeg dan om kunstgras aan te leggen. U vindt een uitgebreide collectie grassoorten bij Kunstgras Direct. Zo heeft u de keuze uit talloze kleuren, maar bepaalt u ook zelf hoe hoog het gras moet worden. Daarnaast zijn er voldoende verschillende texturen verkrijgbaar, zodat u altijd de grassoort vindt die het beste bij uw smaak past. Wij leveren grasmatten van de beste merken, waaronder Edel Grass, Europe Grass en Hamat. Dankzij onze snelle levertijden creëert u in een mum van tijd een groene oase op uw terras, waar u het hele jaar lang van geniet. Bekijk dus nu het aanbod van Kunstgras Direct!