De bomen worden weer groen en bloemen zoals narcissen en tulpen lopen weer uit. Dit betekent dat het voorjaar is begonnen en het buitenleven meer en meer ontwaakt. Het voorjaar is een uitstekende periode om je tuin, terras of balkon een make-over te geven. Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je van jouw buitenomgeving iets moois maken? Laat je dan inspireren door onze tuintrends voor deze zomer.


Creëer je eigen groene oase

Een groene en duurzame tuin is gezellig en geeft energie. Het is fijn om midden tijdens alle drukte op te laden in een groene oase. Een groene stadstuin is dan ook steeds meer in trek. Door veel groen en natuurlijke materialen heb je al snel het gevoel dat je niet in de stad woont. Zelfs je balkon of terras maak je zo groen als je zelf wilt. Naast bloemen, planten en houten tuinsets kun je ook met kunstgras aan de slag. Je hoeft er weinig aan te doen, maar voorziet je stadswoning wel van een groen uiterlijk.


Een tuin boordevol kleur

De meeste volwassenen en kinderen worden blij van kleur. Dit maakt kleur dan ook tot een aantrekkelijke tuintrend. Plant niet alleen maar planten en bloemen in diverse kleuren, maar investeer ook in kleurrijke bloempotten, vrolijke kussens en gekleurde lampjes. Tijdens de zwoele zomeravonden wordt het nog leuker om met elkaar te barbecueën of een tuinfeest te organiseren.


Onderhoudsvriendelijke tuin

Een onderhoudsvriendelijke tuin is steeds meer in opkomst. Heb je weinig tijd om je tuin te onderhouden of is het niet je favoriete bezigheid? Dan is een onderhoudsvriendelijke tuin zeker iets voor jou. Voor een onderhoudsvriendelijk gazon kun je naast keramische tuintegels prima uit de voeten met kunstgras. Je hoeft het niet te maaien of te bemesten en je tuin ligt er altijd groen bij. Juist omdat het bijdraagt aan een onderhoudsvriendelijke tuin is het een aanwinst voor je buitenomgeving. Bestel kunstgras bij KunstgrasDirect.nl


Wil jij je tuin vormgeven conform de tuintrends van 2019? Dan bestel je je kunstgras natuurlijk bij KunstgrasDirect.nl. Dit levert je direct een aantal interessante voordelen op: 

- Je doet je aankoop bij een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring.
- Wij zijn 6 dagen per week telefonisch bereikbaar.
- Wij verzenden in geheel Nederland en België. 
- Wij bieden jou een perfecte kennismaking met kunstgras middels een winkel met showtuinen.
- Vanzelfsprekend bieden wij de allerbeste kwaliteit kunstgras. 

Kortom, integreer kunstgras als dé tuintrend van 2019 in jouw tuin en geniet nog meer van het buitenleven.