Voorbereidingen kunstgras seizoen 2019

Voorbereidingen kunstgras seizoen 2019! Het team van kunstgras Direct is nu alweer bezig met het uitzoeken en selecteren van nieuwe gras soorten en modellen. Wat is er afgelopen seizoen eigenlijk allemaal veranderd aan onze webshop? Wij hebben een aantal nieuwe punten op een rijtje gezet! Veel leesplezier!

 

Sportgras

Zoals dit jaar hebben wij een nieuwe categorie toegevoegd aan ons assortiment namelijk Sportgras. Wij kregen de laatste tijd veel belletjes en mailtjes of wij ook specifiek kunstgras hadden voor een voetbal veldje voor de kinderen, wij hadden altijd wel mooie gras soorten daarvoor, maar dit jaar hebben wij een specifieke soort kunstgras voor een voetbalveld in de tuin. Genaamd Kunstgras Sport Voetbal, dit soort kunstgras heeft een extra sterke vezel daarom is deze extra geschikt voor sport en speel doeleinden in de tuin.

sportgras kunstgras voetbal

 

Fitness of Crossfit

Dit jaar hebben wij ook speciaal kunstgras toegevoegd voor fitness of crossfit centrums deze kunstgras soorten zijn ook toegevoegd aan de categorie Sportgras. Sportgras Fitness/Crossfit heeft een korte maar dichte pool zodat het ideaal is voor het trekken of duwen van een powesled, wilt u liever geen standaard groene kleur? Geen probleem! Wij verkopen deze namelijk ook in een rode kleur! Alle sportgras soorten is leverbaar in twee verschillende breedtes, namelijk 2 en 4 meter breed. Heeft u nog ideeën of suggesties wat voor kunstgras soorten jullie ook graag zien in onze collectie? Laat het ons dan weten info@kunstgrasdirect.nl of bel naar 085-0601500.

 

Edel Grass

Wij verkopen sinds dit jaar ook de kunstgras serie Casablanca van Edel Grass. Deze is leverbaar in vier verschillende pool hoogtes namelijk 20 mm, 25 mm, 30 mm en 35 mm. Het mooie aan de Casablanca serie is dat de garen een fijne ribstructuur hebben, het voordeel van een fijne ribstructuur is dat het een matte uitstraling geeft. Uw grasmat altijd groener dan de buren met de Kunstgras soorten van Edel Grass.

 

Nieuwe zoekfunctie

De homepage van Kunstgras Direct is dit jaar erg vernieuwd. U kunt nu makkelijk u soort filteren met de volgende selecties: Kunstgras voor in de tuin, Kunstgras voor op het balkon, Kunstgras voor op het terras en Budget kunstgras. Dit maakt het zoeken naar de juiste kunstgras soort nog makkelijker en eenvoudiger. Twijfelt u nog over de juiste kleur of poolhoogte? Vraag dan een aantal kunstgras stalen op om de keuze makkelijker te maken voor u zelf. De kunstgras stalen zijn gratis en worden kosteloos verstuurd. Besteld u voor 12:00 uur dan wordt u bestelling de volgende werkdag geleverd!

zoekfuncties kunstgrasdirect