kunstgras in de vrije tijd

Alleen maar voordelen

Het grootste voordeel van kunstgras is dat je er nagenoeg geen onderhoud aan hebt. Als je het toch altijd al druk hebt en meer van je vrije tijd wil genieten, dan is kunstgras ideaal. Een natuurlijk mooi groen en strak gazon vergt namelijk erg veel onderhoud, denk hierbij aan gras maaien, sproeien, verticuteren en bemesten. Als je dan toch graag een gazon in je tuin wil, maar er niet veel tijd aan wil besteden , dan is kunstgras het perfecte alternatief. Het ziet er tegenwoordig net zo goed uit als echt gras, maar het vergt bijna geen onderhoud. Daarnaast heb je met kunstgras ook nog eens het hele jaar door een mooi groen gazon.

 

Gevoel

Wat het aanvoelen van kunstgras betreft, zijn er de laatste jaren heel veel ontwikkelingen geweest. Het kunstgras voelt tegenwoordig heerlijk zacht en soepel aan en het is heel aangenaam om op te lopen. Als er vaak kinderen op je gras spelen, kan je als extra een dempende laag onder het kunstgras leggen. Dat maakt het gras nog zachter. Nog een mooie bijkomstigheid voor de vaders en moeders onder ons is, dat de kids geen groene grasvlekken meer in hun kleding krijgen.

 kunstgras

Hooikoorts

Kunstgras is ook de ideale oplossing voor mensen met hooikoorts of een grasallergie. Dit is een belangrijke redenen waarom de populariteit van kunstgras zo groeit. Op die manier kan het hele gezin toch genieten van een grasmat in de tuin zonder last te hebben van een grasallergie.

 

Beestjes

Een ander niet geheel onbelangrijk voordeel is, dat je bij kunstgras dus geen last hebt van mollen. Alle ongewenste beestjes in je tuin ervaren dat kunstgras veel “menselijke” voordelen heeft ten opzichte van gewoon gras en zij verkassen dan ook massaal naar de buren. De jacht op ongewenste beestjes in je tuin is met kunstgras dus verleden tijd.

 

Kunstgras zelf leggen

Met wat handigheid kun je prima zelf je kunstgras aanleggen. Online kunstgras bestellen is heel eenvoudig. Op onze website krijg je advies en wordt duidelijk uitgelegd welk soort gras voor jou en je gezin het meest geschikt is. Je kunt ook gelijk alle nodige accessoires bijbestellen. Je krijgt het gras bij je thuis afgeleverd en kunt dan meteen aan de slag. Het zelf leggen van kunstgras is echt niet zo moeilijk en gaat vrij vlug. Op die manier kan je direct van je mooie gazon genieten.

 kunstgras

Gratis stalen aanvragen

Voor je kunstgras gaat aanschaffen is het belangrijk om de juiste kwaliteit te vinden. Elk type kunstgras heeft weer een andere poolhoogte, groentint en dichtheid. Daarom bieden wij je de mogelijkheid tot het aanvragen van (maximaal) zes gratis stalen. Onze kunstgras stalen hebben een formaat van 40x30 cm, een ideaal formaat om thuis op je gemak te bekijken, te voelen en een goede keuze te kunnen maken.

Vraag vandaag nog gratis stalen aan bij kunstgrasdirect.nl, maak je keuze en oordeel zelf hoe mooi en tijdbesparend kunstgras is.