Kunstgras van Edel Grass

Kunstgras van Edel Grass is kwalitatief uitstekend en voorziet in een prachtig groen gazon voor iedere tuin, balkon, dakterras of daktuin. Edel Grass is een Nederlands kwaliteitsmerk dat al meer dan dertig jaar een verscheidenheid aan kunstgrassen produceert. Het bedrijf is zelfs wereldwijd een marktleider op het gebied van kunstgras voor sportieve doeleinden en privédoeleinden. Dat betekent dat u bij de keuze voor Edel Grass kunstgras verzekerd bent van de beste kwaliteit. Bovendien is er een ruime keuze uit verschillende soorten natuurgetrouwe groentinten en zijn er voor privé doeleinden meerdere collecties op de markt voor kunstgras.

Edel Grass collectie met ruime keuze

Edel Grass heeft verschillende collecties beschikbaar, zodat u bij het maken van een keuze Kunstgrasdirect met uw persoonlijke voorkeuren en met het gebruiksdoel rekening kunt houden. Het gebruiksdoel varieert en is persoonlijk. De collecties van Edel Grass voorzien bijvoorbeeld in kunstgras dat geschikt is om op te spelen en te ravotten. Dat is ideaal als u op zoek bent naar een natuurgetrouw grasveld voor in de tuin om uw kinderen op te laten spelen. Uiteraard is het ook mogelijk om een prachtig groen gazon te realiseren dat geen specifiek gebruiksdoel heeft, maar vooral esthetisch functioneel is. Dat is ook het voordeel van kunstgras, want dat blijft groen. Of het nu veel regent, heel droog is of als het winter wordt. Behalve als het sneeuwt, want dan is het kunstgras bedekt met een witte laag. Leisure Home is de collectie kunstgras van Edel Grass die geschikt is voor privégebruik.

Voordelen Edel Grass kunstgras

U profiteert bij Kunstgrasdirect van meerdere voordelen bij de keuze voor kunstgras van Edel Grass. De natuurgetrouwe uitstraling is daar een voorbeeld van. De constante kwaliteit is eveneens een voordeel en ook niet geheel onbelangrijk, het comfort is groot. Verder is het uiteraard zo dat de topfabrikant kunstgras levert dat geheel onderhoudsvrij is. U hoeft niet meer iedere week de grasmaaier pakken om het gazon te maaien. Of op de knieën gaan om de onkruid tussen het gras uit te trekken. Zelfs molshopen behoren tot de verleden tijd als u bij Kunstgrasdirect kunstgras van Edel Grass aanschaft. De collectie biedt variatie in de verschillende kleurtinten van groen, maar er is nog meer onderscheid te maken. Bijvoorbeeld als het gaat om de poolhoogte. Edel Grass staat garant voor kunstgras met een lange levensduur dat niet aan kwaliteit of kleur inboet. Er is namelijk sprake van UV-stabiliteit.

Kunstgras van Edel Grass op zand of aarde

Kunstgras is eenvoudig aan te brengen op bijvoorbeeld zand of aarde. Het is wel belangrijk dat de grond vlak is. Mocht de ondergrond niet goed afgevlakt te kunnen worden, is het raadzaam om stabilisatiedoek toe te passen. Na het uitrollen van het grastapijt veren de grasvezels omhoog met als resultaat een schitterend groen gazon of speelveld voor uw kinderen. Kunstgrasdirect heeft een grote voorraad beschikbaar en biedt veel variatie met de beste kwaliteitsmerken, waar ook EdelGrass toebehoort. Er is een ruime voorraad beschikbaar en de demotuin biedt de gelegenheid om het kunstgras te voelen en te zien.

Edel Kunstgras

To Top