Kunstgras van Europe Grass

Europe Grass biedt als fabrikant en leverancier van kunstgrassen een grote diversiteit. De kunstgrassen zijn in verschillende categorieën ingedeeld. Bijvoorbeeld in de categorie Landscaping met kunstgras voor onder meer privégebruik, zoals in de tuin of op het dakterras. Daarnaast richt Europe Grass zich op het produceren van kunstgrassoorten voor Sport, Events, Leisure en Multi-Sport. Europe Grass beschikt over een eigen R&D afdeling. Dat houdt in dat er steeds sprake is van verdere doorontwikkeling. De kunstgrasleverancier maakt het onderscheid met een brede collectie van hoogwaardige kunstgrassoorten die voor een scherpe prijs beschikbaar zijn.

Europe Grass met Landscaping collectie

U hoeft de grasmaaier niet meer uit de schuur of garage te halen. U hoeft geen onkruid meer te plukken. U hoeft zich niet meer druk te maken om molshopen die her en der ontstaan. U hoeft alleen nog maar te genieten van het kunstgras van Europe Grass dat in uw tuin ligt. De tuin krijgt met een kunstgrastapijt een onderhoudsarm karakter. Dat is zeker niet de in laatste plaats de reden dat er steeds meer mensen een keuze maken voor een kunstgrasgazon. Of voor een kunstgrasspeelveld in de tuin, wat ideaal is als er jonge kinderen tot uw huishouden behoren. Uiteraard is het eveneens mogelijk om de kunstgrassoorten uit de collectie Landscaping van Europe Grass voor een dakterras of op een balkon te gebruiken. Binnen de collectie is er weer veel variatie al het gaat om het materiaal, vezelhoogte en het aantal steken per m2.

Variatie in kunstgrascollectie

De variatie in de kunstgrascollectie van Europe Grass maakt het mogelijk om op meerdere voorkeuren te letten. Het materiaal bestaat bijvoorbeeld uit polyethyleen of uit een combinatie van polyethyleen en polyproyleen. De vezelhoogte laat variaties zien van 20 mm tot bijvoorbeeld 40 mm of meer. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een kunstgrastapijt met een vezelhoogte van 25 mm aan te schaffen of met een vezelhoogte van 33 mm. Het aantal steken per m2 bepaalt de dichtheid van de kunstgrassprieten. Het kunstgras van Europe Grass is van een hoogwaardige kwaliteit en van Nederlandse bodem. Kunstgrasdirect heeft ervoor gekozen om alleen het beste van het beste te bieden als het gaat om kunstgras. Dat is ook een reden dat Europe Grass een van de kunstgrasmerken is die aangeboden worden.

UV-garantie

UV-garantie is belangrijk als u graag ziet dat de originele kleur groen van het kunstgras van Europe Grass zolang mogelijk behouden blijft. De collectie van Europe Grass bij Kunstgrasdirect.nl biedt wat dat betreft de mogelijkheid om met de UV-garantietermijn rekening te houden. De UV-garantie houdt in er gedurende een bepaalde periode garantie wordt geboden op de kleurechtheid in verband met de UV-straling. Zo is er een keuze te maken voor Europe Grass kunstgras met een UV-garantie van 8 jaar, 15 jaar of 20 jaar. Verder is er rekening te houden met de zachtheid en met het budget. Kunstgrasdirect biedt een ruime voorraad en levert in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. Het is mogelijk om eerst een gratis staal van Europe Grass kunstgras aan te vragen.

Kunstgras Europe Grass

To Top