• Gratis staal aanvraag!
  en offerte aanvraag
 • Demotuin voor de winkel!
  eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  grote voorraad
 • Gratis verzending boven € 100,-
  (m.u.v. grastapijt!)
  Verzending naar NL, BE en De
0561-614443

Hamat 481 Manchester kunstgras Zoom

Advies over kunstgras opmeten

Kunstgras gemakkelijk zelf te leggen
Kunstgras, je ziet het steeds meer en het wordt steeds mooier en natuurgetrouwer! Ook is kunstgras eenvoudig zelf te leggen, als de basis maar goed zit. Zorg voor een goed aangetrilde laag ( ca. 10-15 cm ) stratenmakers zand. Om het geheel mooi af te werken kunt u 6 cm dikke opsluitbanden gebruiken, zodat uw kunstgras niet verschuift en u er niet tegenaan kijkt. Voor extra stabiliteit en betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Om het opwaaien tegen te gaan, kunt u gebruik maken van kunstgrashaken, ongeveer 1 per meter.

Verder is het gebruikersdoel van het kunstgras van belang. Wilt u bijvoorbeeld een strak ogende grasmat of bent u op zoek naar een dikke, zachte kunstgrasmat voor uw spelende kinderen? Voor elke toepassing is er een geschikte soort kunstgras verkrijgbaar.

De variatie in prijs tussen de diverse soorten kunstgras, zit in het verschil van aantal vezels per m2, de kwaliteit van deze vezels ( aangegeven in PE en PP ) en de hoogte van de pool. Over het algemeen geldt, dat hoe voller en dikker de mat, hoe hoger de prijs.

Voor het berekenen van de juiste hoeveelheid kunstgras bent u de lengte- en breedtemaat nodig. Let u er tevens op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd, zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Kunstgras Landscape Hamat Leeds 22mm 1820gr/m2

€ 27,95
11% voordeel
€ 24,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2:
€ 24,95

* Verplichte velden

Prijs per m2:
€ 24,95
Offerte aanvragen

Omschrijving

Details

De nieuwe collectie kunstgras van Hamat is weer zeer compleet. Diverse kwaliteiten in poolhoogte zorgen ervoor dat er voor iedere tuin en dakterras de perfecte kunstgrasmat is.
Kunstgras Luton heeft een mooi lange pool van 35mmen is minder vol dan bijvoorbeeld de Liverpool maar is zeker een aanrader voor een natuurlijke look in een onderhoudsvrije tuin.Materiaal: PE Mono/ PP Curled

Rugmateriaal: Zwart latex backing

Waterdoorlatendheid ca. 60 liter/min/m2

Pool hoogte 35mm

Pool gewicht 690gr /m2

Totaal gewicht 1681gr m2

Breedte 200cm en 400cm breed

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per m2:
Merk Hamat
Serie Landscape
Breedte in cm 200 en 400
Poolhoogte 22 mm Totaal gewicht m2 1600-1700 g/m2
Prijzen inclusief 21% BTW Tuinartikelen webwinkels