• Gratis staal aanvraag!
  en offerte aanvraag
 • Demotuin voor de winkel!
  eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  grote voorraad
 • Gratis verzending boven € 100,-
  (m.u.v. grastapijt!)
  Verzending naar NL, BE en De
0561-614443

Hamat 481 Manchester kunstgras Zoom

Advies over kunstgras opmeten

Kunstgras gemakkelijk zelf te leggen
Kunstgras, je ziet het steeds meer en het wordt steeds mooier en natuurgetrouwer! Ook is kunstgras eenvoudig zelf te leggen, als de basis maar goed zit. Zorg voor een goed aangetrilde laag ( ca. 10-15 cm ) stratenmakers zand. Om het geheel mooi af te werken kunt u 6 cm dikke opsluitbanden gebruiken, zodat uw kunstgras niet verschuift en u er niet tegenaan kijkt. Voor extra stabiliteit en betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Om het opwaaien tegen te gaan, kunt u gebruik maken van kunstgrashaken, ongeveer 1 per meter.

Verder is het gebruikersdoel van het kunstgras van belang. Wilt u bijvoorbeeld een strak ogende grasmat of bent u op zoek naar een dikke, zachte kunstgrasmat voor uw spelende kinderen? Voor elke toepassing is er een geschikte soort kunstgras verkrijgbaar.

De variatie in prijs tussen de diverse soorten kunstgras, zit in het verschil van aantal vezels per m2, de kwaliteit van deze vezels ( aangegeven in PE en PP ) en de hoogte van de pool. Over het algemeen geldt, dat hoe voller en dikker de mat, hoe hoger de prijs.

Voor het berekenen van de juiste hoeveelheid kunstgras bent u de lengte- en breedtemaat nodig. Let u er tevens op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd, zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Kunstgras Landschap Hamat Portland 26mm pool

€ 39,95
10% voordeel
€ 35,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2:
€ 35,95

* Verplichte velden

Prijs per m2:
€ 35,95
Offerte aanvragen

Omschrijving

Details

Een echte aanrader! Kunstgras Portland uit de Hamat Landscape collectie. De nieuwste technieken en vezelkwaliteit staan garant voor een sterke kunstgrasmat die jarenlang goed en mooi blijft in tuin en op terras. Ga ook voor een onderhoudsvrije tuin.
Materiaal: PE Mono/ PP Curled

Rugmateriaal: Zwart latex backing

Waterdoorlatendheid ca. 60 liter/min/m2

Pool hoogte 26mm

Pool gewicht 1050 gr/m2

Totaal gewicht 2058 gr/m2

Breedte 200cm en 400cm breed

Product informatie

Tekst prijslabel Prijs per m2:
Merk Hamat
Serie Landscape
Breedte in cm 200 en 400
Poolhoogte 26 mm Totaal gewicht m2 2000-2100 gr/m2
Prijzen inclusief 21% BTW Tuinartikelen webwinkels