• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  In Nederland
085 06 01 500

Advies over kunstgras opmeten

Kunstgras gemakkelijk zelf te leggen
Kunstgras, je ziet het steeds meer en het wordt steeds mooier en natuurgetrouwer! Ook is kunstgras eenvoudig zelf te leggen, als de basis maar goed zit. Zorg voor een goed aangetrilde laag ( ca. 10-15 cm ) stratenmakers zand. Om het geheel mooi af te werken kunt u 6 cm dikke opsluitbanden gebruiken, zodat uw kunstgras niet verschuift en u er niet tegenaan kijkt. Voor extra stabiliteit en betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Om het opwaaien tegen te gaan, kunt u gebruik maken van kunstgrashaken, ongeveer 1 per meter.

Verder is het gebruikersdoel van het kunstgras van belang. Wilt u bijvoorbeeld een strak ogende grasmat of bent u op zoek naar een dikke, zachte kunstgrasmat voor uw spelende kinderen? Voor elke toepassing is er een geschikte soort kunstgras verkrijgbaar.

De variatie in prijs tussen de diverse soorten kunstgras, zit in het verschil van aantal vezels per m2, de kwaliteit van deze vezels ( aangegeven in PE en PP ) en de hoogte van de pool. Over het algemeen geldt, dat hoe voller en dikker de mat, hoe hoger de prijs.

Voor het berekenen van de juiste hoeveelheid kunstgras bent u de lengte- en breedtemaat nodig. Let u er tevens op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd, zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Kunstgras Tilburg 35 mm

4 sterren
5 sterren
35 mm
8 jaar
Vraag gratis kunstgras staal
Top product voor: Tuin, terras en balkon
Zwembadgeschikt: Ja
Mosdraad: Ja
Gratis verzending: Ja


Vezel vorm: Diamond Shape
Pool materiaal: 100% PP
Aantal steken per m2: 23100
Pool hoogte: 35 mm
Pool gewicht: 1200 gr/m2
Totaal gewicht: 1955 gr/m2
Rug: Black latex (perforated)
Breedte: 200 en 400 cm

Ca. 1 a 3 werkdagen levertijd
€ 34,95
37% voordeel
€ 21,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 21,95

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 21,95

Omschrijving

Details

Kunstgras Tilburg 35 een goede middenklasser, goed gevuld en zeer realistisch kunstgras. Zeer geschikt voor de tuin als speelgras maar ook als siergras voor een onderhoudsvrije tuin. Waterdoorlatend.Geen instrooizand nodig.

Product informatie

EAN 7440844786792
Tekst prijslabel Prijs per m2
Merk Kunstgras Direct
Breedte in cm 200 en 400
Poolhoogte 35 mm
Prijzen inclusief 21% BTW