• Gratis staal aanvraag!
  eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  grote voorraad
 • Gratis verzending boven € 100,-
  (m.u.v. grastapijt!)
  Verzending naar NL, BE en DE
0561-614443

Vaders willen kunstgras voor Vaderdag

Een origineel cadeau voor Vaderdag; kunstgras! Op zondag 18 juni is het weer Vaderdag, de dag dat we onze mannen graag eens in het zonnetje zetten. Ontbijt op bed, zelfgeknutselde kadootjes van de kinderen, en een dagje zorgeloos genieten in de tuin. Dat is feest! Want het is een feit dat vaders meestal degenen zijn, die het meeste werk doen in de tuin. Het onderhoud en het maaien van het gras is vaak een wekelijkse verplichting, die beslag legt op een flink deel van zijn vrije tijd. Dus als je vader echt blij wilt maken, denk dan eens aan kunstgras. Daarmee heeft u zonder moeite het hele jaar door een prachtig groen gazon!

De vele voordelen

Naast het gebruiksgemak biedt kunstgras nog veel meer voordelen, voor uzelf en voor het hele gezin. Het is niet alleen fraai, gemaakt van een huidvriendelijke kunststof, maar ook onderhoudsarm en veilig! Door gebruik van nieuwe technologische ontwikkelingen is kunstgras tegenwoordig nauwelijks meer van echt te onderscheiden. Want de kwaliteit van het materiaal is in de afgelopen decennia alleen maar verbeterd, qua kleur en structuur, maar ook qua duurzaamheid. En het is zachter dan gewoon gras, dus veilig als uw kinderen erop spelen. Als uw kunstgras eenmaal is gelegd kunt u er jarenlang van genieten, soms wel meer dan 20 jaar. Nooit meer een geel, door de zon uitgedroogd grasveld. Weg met de tijdrovende tuinklussen van maaien, besproeien en bijmesten, maar gewoon genieten! Want of u nou veel zon heeft of juist een schaduwrijke tuin, een kleine daktuin of alleen een balkon, een gazon van kunstgras is in vrijwel elke situatie ideaal toepasbaar.

Verschillende soorten

Als u zich gaat verdiepen in kunstgras, zult u merken dat er veel verschillende soorten op de markt zijn. Wat is dan de beste keus in uw specifieke geval? Bij de aanschaf dient u rekening te houden met een paar zaken, die bepalend kunnen zijn voor uw keuze. Ten eerste het doel van uw gazon voorzien van kunstgras; het maakt nogal verschil of het intensief gebruikt wordt door voetballende kinderen, of juist als sieraad in uw tuin. Daarnaast is ook de ondergrond, (met name de waterdoorlatendheid) van belang, het type kunstgras dat past bij de stijl van uw tuin en de prijs- en kwaliteitsverschillen die er zijn. Die zitten vooral in de gebruikte vezel, die het gras zijn karakter en zijn slijtvastheid geeft. Hoewel de prijs van zo’n mat van kunstgras bij de aanschaf wel wat hoger is dan die van gewoon gras, bent u op de lange termijn voordeliger uit. Er zijn namelijk vrijwel geen onderhoudskosten, en het kunstgras hoeft niet vervangen te worden na een droge periode. Het feit dat kunstgras niet alleen mooi en duurzaam is, maar ook onderhouds- en gebruiksvriendelijk, én veilig voor huisdieren en kinderen, maakt het dé ideale investering voor elke tuin.

Informatie en advies

Kunstgrasdirect.nl in Wolvega begrijpt echter als geen ander dat het maken van een weloverwogen keuze hierin nog best lastig is. Daarom geeft het bedrijf, met meer dan twintig jaar ervaring, u graag alle benodigde informatie en bieden wij u de mogelijkheid om de verschillende soorten gras te bekijken in de demotuin bij de winkel. Dan kunt u de kwaliteiten zelf zien, voelen en vergelijken. Bel ons gerust vrijblijvend of kom eens kijken in onze showroom in Wolvega. Uw kunstgras is een eenmalige investering voor jarenlang plezier!

Prijzen inclusief 21% BTW Tuinartikelen webwinkels