Kunstgras Naarden 45 mm

44,95 39,95 per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

Diamond-shape Uv bestendig kunstgras Kindvriendelijk kunstgras Diervriendelijk kunstgras Non-direction kunstgras

Kunstgras Naarden is een kunstgrassoort waarbij de echtheid van gras wel erg dichtbij komt. Elke spriet is verschillend van elkaar in dikte, lengte, kleur en vorm net als bij echt gras het geval is.

✔ Gratis stalenservice
✔ Veilig betalen
✔ Telefonische klantenservice
✔ Gratis verzending

Gratis verzending
Gratis verzending Kunstgras gratis bezorgd
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Maatwerkspecialist Snelle levering ook met maatwerk
25 jaar ervaring
25 jaar ervaring Ook met fysieke winkel

Betaal snel en veilig met:

Betaalmethods

Productinformatie

Type gras Naarden
Top product voor Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Algemeen gebruik
Echtheid 1 t/m 5 5/5
Zachtheid 1 t/m 5 5/5
Dichtheid 1 t/m 5 5/5
UV Garantie 15 jaar
Geschikt voor Tuin, Terras, Balkon
Rolbreedte 200 cm, 400 cm
Gewicht gram/m2 2465
Aantal steken per m2 11.340
Poolmateriaal Polypropyleen, Polyethyleen
Vezelvorm W-Shape
Poolhoogte 45 mm
Instrooizand Niet nodig
Zwembadgeschikt Ja
Kind- en diervriendelijk Ja
Merk Kunstgras Direct

Kunstgras Naarden

Kunstgras Naarden is de tuintopper van onze collectie! Een kwaliteit met een erg natuurlijke look, mooier dan we ooit hebben gehad. Met de zogenoemde non-direction techniek oogt deze kwaliteit vanaf elke zichtkant mooi. Door de nieuwe manier van produceren, het op een bepaalde manier tuften, wordt het kunstgras kwalitatief en optisch naar een erg hoog niveau getild. Dit kunstgras is niet te vergelijken met de traditionele grasmatten waarbij altijd rekening dient te worden gehouden met de richting waarin de vleug wijst.

 

De juiste samenstelling

Alles aan deze grasmat klopt; poolhoogte, kleurtinten en type garens. Met een poolhoogte van 45 mm is deze soort ideaal voor in de tuin, op het terras of op het balkon. De dikte van de grasmat zorgt voor een hoge mate aan zachtheid en dat maakt de Naarden ook heel geschikt als speelveld voor kinderen.

 

Wat dit kunstgras ook zo bijzonder maakt is het gebruik van diverse kleuren garens. Door dit spelen met kleuren oogt het kunstgras nog realistischer.

 

Het type garen maakt ook het verschil tussen het “net niet” of “JA, dit is hem!”. In Kunstgras Naarden zijn namelijk verschillende types garens verwerkt, rechte-  en kroesgarens, deze geven de grasmat een ietwat verwilderde, natuurlijke uitstraling.

 

Ideaal met spelende kinderen

Door de hoogte van maar liefst 45 mm en de zachtere garens, is deze kunstgrasmat ideaal voor spelende kinderen in de tuin. Plaats je het kunstgras onder speeltoestellen? Dan is er ook de mogelijkheid om valdemping onder het kunstgras te plaatsen. Kunstgras Naarden is dus een veelzijdige grasmat die zowel geschikt is voor spelende kinderen als voor siergras voor in de tuin.

 

Hoe moet ik het kunstgras Naarden installeren

Kunstgras Naarden is een kunstgrasmat met een veerkrachtige pool, deze hoeft dus niet ingestrooid te worden met instrooizand. Wij adviseren wel om stabilisatiedoek te gebruiken, deze komt bovenop het aangetrilde en uitgevlakte zandbed te liggen. Vervolgens kan het kunstgras op het doek worden geplaatst. Stabilisatiedoek zorgt er ook voor dat het zandbed niet gelijk overhoop wordt getrokken als je de grasmat op zijn plek trekt.

 

Na het plaatsen van het stabilisatiedoek en het kunstgras kunnen de randen rondom op maat worden gesneden. Dit is eenvoudig te doen met een kunstgrasmes. Zodra dat gedaan is, is het een kwestie van de mat vastzetten met kunstgrashaken. Ons advies luidt een haak te plaatsen om de 50 cm. Dit zorgt ervoor dat de kunstgrasmat goed vast blijft liggen.