Kunstgras Scheveningen 35 mm

44,95 39,95 per m2
Levertijd: 2-5 werkdagen

    

Kunstgras Scheveningen is 35 mm dik en oogt zeer realistisch, door de natuurlijke en zachte garens. De non-direction techniek is hier ook toegepast voor een realistische look.

✔ Gratis stalenservice
✔ Veilig betalen
✔ Telefonische klantenservice
✔ Gratis verzending

Gratis verzending
Gratis verzending Kunstgras gratis bezorgd
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Maatwerkspecialist Snelle levering ook met maatwerk
25 jaar ervaring
25 jaar ervaring Ook met fysieke winkel

Betaal snel en veilig met:

Betaalmethods

Productinformatie

Top product voor Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Algemeen gebruik
Echtheid 1 t/m 5 5/5
Zachtheid 1 t/m 5 5/5
Dichtheid 1 t/m 5 5/5
UV Garantie 15 jaar
Geschikt voor Tuin, Terras, Balkon
Breedte 200 cm, 400 cm
Gewicht gram/m2 2350
Aantal steken per m2 10.500
Poolmateriaal Polypropyleen, Polyethyleen
Vezelvorm Rechte Vezel
Poolhoogte 35 mm
Instrooizand Niet nodig
Zwembadgeschikt Ja
Kind- en diervriendelijk Ja
Merk Kunstgras Direct

Kunstgras Scheveningen: volle grasmat voor diverse doeleinden

Wil je kunstgras in de tuin, maar wel een gazon met een realistische look? Kunstgras Scheveningen is een van de toppers uit onze kunstgrascollectie. Scheveningen kunstgras is geschikt voor een siergazon, maar is ook een uitkomst voor gezinnen met kinderen en huisdieren. Waarom loont het om Scheveningen kunstgras te kopen en voor welke doeleinden komt deze kunstgrassoort goed van pas? We vertellen je graag waarom Scheveningen kunstgras een uitstekende keuze is voor je tuin, terras of balkon.

Eigenschappen en productinformatie Scheveningen kunstgras

Kunstgras Scheveningen is 35 millimeter dik en oogt zeer realistisch. Met 10.500 steken per vierkante meter krijgt de grasmat een volle uitstraling. Dankzij de non-direction techniek staan grassprieten alle kanten op en daarom lijkt Scheveningen kunstgras erg op een natuurlijk gazon. Het gras voelt prettig aan en is daarom ideaal voor kinderen en huisdieren. Wil je weten hoe het gras aanvoelt voor je het aanschaft? Maak vooral gebruik van onze gratis stalenservice. We zorgen ervoor dat je het kunstgras snel in huis hebt.

Kwalitatief kunstgras voor allerlei toepassingen

Kunstgras Scheveningen is een aanwinst voor verschillende situaties. Deze kunstgrassoort kom je veel tegen op terrassen en balkons. Daarnaast wordt Scheveningen kunstgras ook ingezet voor huizen met kleine en grote tuinen. Het kunstmatige gazon is haast niet van echt gras te onderscheiden en voelt bovendien zacht aan. Dit maakt deze kunstgrassoort ideaal voor opgroeiende kinderen. Het gras voelt fijn aan om op te spelen en is bovendien geschikt voor klim- en speeltoestellen zoals trampolines. Daarnaast is Scheveningen kunstgras ook uitermate geschikt voor een buitenzwembad. De grasmat verkleurt niet en is met behulp van een harde bezem weer perfect in model te krijgen.

Hoe leg ik Scheveningen kunstgras correct aan?

Voor het aanleggen van een gazon van Scheveningen kunstgras heb je de juiste hoeveelheid kunstgras nodig. Maak daarom vooraf een berekening en kostenplaatje via de module op onze website. Bereken het aantal vierkante meters en weet wat je nodig hebt voor jouw gazon. Zorg altijd voor een egale ondergrond, breng een zandbed aan voor vlakke en stevige ondergrond én gebruik een stabilisatiedoek ter ondersteuning van een zwembad en speel- en klimtoestellen. Behalve Scheveningen kunstgras bestel je bij ons alle materialen en hulpmiddelen voor het aanleggen van een duurzaam gazon.