Terras

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 2 a 4 werkdagen!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Ontdek de voordelen van een kunstgras terras

Het terras van je woning is bij uitstek de plek om heerlijk te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Ook hier is kunstgras dus een ideale oplossing. Een kunstgras terras ziet er in alle jaargetijden prachtig groen uit en is nagenoeg onderhoudsvrij. Zo houd je meer vrije tijd over om andere leuke dingen te doen. Kunstgras is heel gemakkelijk en binnen enkele uurtjes zelf te leggen. Je kunt het gewoon rechtstreeks op afgevlakt en ingetrild zand leggen. Het is verstandig om gebruik maken van stabilisatiedoek zodat de grasmat mooi vlak blijft liggen en geen kuilvorming ontstaat op den duur. Vervang je saaie terrastegels eens door een kind- en diervriendelijke kunstgrasmat en je zult versteld staan van het mooie eindresultaat.

 

Een kunstgras terras is weerbestendig

Een terras van kunstgras voert het regenwater beter af dan tegels en dat is bijzonder praktisch als het langdurig regent. Maar ook als ‘s zomers de temperatuur weer eens behoorlijk oploopt, hebt je geen omkijken naar het kunstgras in je tuin. Je hoeft het natuurlijk ook niet te besproeien of te bemesten. Uiteraard is maaien ook niet nodig en daarmee bespaart u tijd en uiteraard geld voor brandstof. Om je grasmat mooi af te werken en extra stabiel te plaatsen, kun je gebruik maken van onze 6 cm dikke opsluitbanden. Zo maak je er heel eenvoudig een prachtig geheel van.

 

Kies voor het gemak van kunstgras

Wist je dat het zelfs mogelijk is om een dakterras van kunstgras te voorzien? In dat geval is het wel nodig om het kunstgras goed vast te lijmen zodat de wind er geen vat op kan krijgen. In onze webshop vindt je alle accessoires en benodigdheden zoals dubbelzijdig tape of kit om je kunstgras terras stevig te verankeren. Wil je je tuinmeubels op een grasmat plaatsen met een poolhoogte van 30 mm, of hebt je liever een kunstgras terras met een iets kortere pool? Bij Kunstgras Direct heb je altijd de ruimste keuze uit diverse soorten, kleuren en uitvoeringen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van een kunstgras terras.

 

Natuurgetrouw, gemakkelijk en duurzaam

Dat kunstgras een comfortabele ondergrond is, dat is allang geen nieuws meer. Kunstgras is aangenaam om met blote voeten overheen te lopen en kleine kinderen kunnen er heerlijk en veilig op spelen. Ons kunstgras is scherp geprijsd en heeft bovendien een lange levensduur. Wij verkopen uitsluitend topmerken kunstgras van zeer goede kwaliteit wat jarenlang mooi blijft. Je kunt bij ons altijd een kunstgras soort vinden dat aan al je wensen voldoet. Heb je een breedte van 200 of 400 cm nodig? Wij kunnen het kunstgras terras van jouw keuze al binnen 2 a 4 werkdagen leveren, zodat je direct aan de slag kunt.

 

Bestel je kunstgras voor op het terras online

Is jou terras ook aan een grondige renovatie toe? Onze kunstgrassen bevatten geen lood, zijn uv-bestendig en geschikt voor alle weersomstandigheden. Wil je kunstgras bestellen maar vind je het lastig om een keuze te maken? Vraag dan gerust gratis kunstgras stalen bij ons aan. Zo kun je thuis vaststellen hoe het kunstgras eruit ziet en hoe het aanvoelt. Je kunt natuurlijk ook naar onze winkel in Wolvega komen om onze uitgebreide collectie kunstgras te bekijken in onze showtuinen.