• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  Boven de € 200,-
085 06 01 500

kunstgras kopen

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 1 a 2 werkdagen!

9 artikel(en)

per pagina

9 artikel(en)

per pagina

Kunstgras voor in de tuin

Kunstgras tuin is de ideale combinatie om voortaan zonder onderhoud volop van het buitenzijn te genieten. U hoeft nooit meer te kijken naar gras dat te lang is en toe is aan een maaibeurt. Molshopen behoren tot de verleden tijd. Ook verkleuring door droogte ontstaat niet meer met de combinatie kunstgras tuin. Het is voortaan alleen nog maar genieten van een mooi groen gazon. De uitstraling van het kunstgras van Kunstgras Direct is authentiek en bovendien hebben wij een ruim assortiment. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met het gebruiksdoel rekening te houden. Spelen er bijvoorbeeld kinderen op het gazon? Of heeft u een voorkeur voor een bepaalde zachtheid?

 

Kunstgras tuin in ruim assortiment

Kunstgras Direct heeft een ruim assortiment met goedkoop kunstgras met UV garantie beschikbaar. Wij voeren in het aanbod uitsluitend kwaliteitsmerken kunstgras. Bij het maken van een keuze adviseren wij om onder meer rekening te houden met de poolhoogte. Het gaat hierbij om de hoogte van de langste sprieten van het kunstgras. Bij kunstgras tuin is doorgaans sprake van een poolhoogte van gemiddeld 35 mm. Dat is een gemiddelde, maar wij hebben ook lagere en hogere poolhoogtes beschikbaar. Verder is er rekening te houden met de gewenste dichtheid en natuurlijk met de echtheid en zachtheid. Het is als het grasveld ook dient als speelveld voor kinderen fijn als het kunstgras zacht aanvoelt. In dat geval kies je gemakkelijk voor grastapijt met de hoogste zachtheid. De groene kleur varieert per grasmat en daarbij speelt de persoonlijke voorkeur natuurlijk een rol.

 

Goedkoop kunstgras

Kunstgras Direct maakt kunstgrastapijt betaalbaar voor iedereen. Dat realiseren wij door goedkoop kunstgras aan te bieden. Er is namelijk sprake van variatie in prijscategorieën. Naast goedkoop kunstgras met een standaard lage prijs zijn er ook regelmatig extra goedkope aanbiedingen beschikbaar. U ziet de prijs per m2 van kunstgrastapijten. Het is eenvoudig te berekenen wat de kosten zijn voor het aanleggen van een kunstgrasveld in je tuin, balkon of terras. Het voordeel is natuurlijk ook dat de kosten eenmalig zijn. Wij leveren kwaliteitskunstgras waar je jarenlang geen omkijken naar hebt. Dat maakt goedkoop kunstgras dus een extra voordelige investering.

 

Gratis staal aanvragen

Misschien vindt je het lastig om zo op het oog en met de benoeming van eigenschappen een keuze te maken. Daarom stellen wij je graag in de gelegenheid om een aantal gratis stalen aan te vragen. Je bent ook van harte welkom in onze winkel met showtuinen. Dan beleef je tijdens een bezoek aan de showroom met kunstgrastuinen een realistische ervaring. Onze winkel met demotuin is gevestigd aan de Grindweg 129 in Wolvega. Wij beschikken over een ruime voorraad met kunstgrastapijt voor tuinen en hebben voor elk budget een passende oplossing. Het is dus mogelijk om het kunstgras van jou keuze na een bezoek meteen mee te nemen. Besluit je toch om online uw bestelling te plaatsen? Wij leveren door heel Nederland van Groningen tot Amsterdam en van Rotterdam tot Zwolle. Bovendien is er sprake van gratis verzending boven de 200 euro. Heeft u vragen? Bel naar 085 -06 01 500.

Prijzen inclusief 21% BTW