• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  In Nederland
085 06 01 500

Kunstgras Casablanca 25 mm Poolhoogte - Edel Grass - € 18.95 Zoom

Advies over kunstgras opmeten

Kunstgras gemakkelijk zelf te leggen
Kunstgras, je ziet het steeds meer en het wordt steeds mooier en natuurgetrouwer! Ook is kunstgras eenvoudig zelf te leggen, als de basis maar goed zit. Zorg voor een goed aangetrilde laag ( ca. 10-15 cm ) stratenmakers zand. Om het geheel mooi af te werken kunt u 6 cm dikke opsluitbanden gebruiken, zodat uw kunstgras niet verschuift en u er niet tegenaan kijkt. Voor extra stabiliteit en betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Om het opwaaien tegen te gaan, kunt u gebruik maken van kunstgrashaken, ongeveer 1 per meter.

Verder is het gebruikersdoel van het kunstgras van belang. Wilt u bijvoorbeeld een strak ogende grasmat of bent u op zoek naar een dikke, zachte kunstgrasmat voor uw spelende kinderen? Voor elke toepassing is er een geschikte soort kunstgras verkrijgbaar.

De variatie in prijs tussen de diverse soorten kunstgras, zit in het verschil van aantal vezels per m2, de kwaliteit van deze vezels ( aangegeven in PE en PP ) en de hoogte van de pool. Over het algemeen geldt, dat hoe voller en dikker de mat, hoe hoger de prijs.

Voor het berekenen van de juiste hoeveelheid kunstgras bent u de lengte- en breedtemaat nodig. Let u er tevens op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd, zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Kunstgras Casablanca 25 mm

4 sterren
4 sterren
25 mm
8 jaar
Vraag gratis kunstgras staal
Casablanca 25 is een kunstgras soort van het merk Edel Grass. Deze soort kunstgras is gemaakt met Europese garen met een fijne rubstructuur waardoor een matte uitstraling ontstaat.

Top product voor: Tuin, terras en balkon
Zwembadgeschikt: Ja
Mosdraad: Ja

Pool materiaal: Polyethyleen
Pool hoogte: 25 mm
Steken per m2: 16.000 /m2
Pool gewicht: 895 gr/m2
Totaal gewicht: 1825 gr/m2
Rug: Black latex (perforated)
Breedte: 200 en 400 cm

Gratis verzending boven de €100,- | Ca. 1 a 3 werkdagen levertijd
€ 19,95 per m2

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 19,95

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 19,95

Omschrijving

Details

Casablanca 25 is een kunstgras soort van het merk Edel Grass. Deze soort kunstgras is gemaakt met Europese garen met een fijne rubstructuur waardoor een matte uitstraling ontstaat.

Product informatie

EAN 7440844787775
Tekst prijslabel Prijs per m2
Merk Edel Grass Merk Edel Grass
Breedte in cm 200 en 400
Prijzen inclusief 21% BTW