• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  Boven de € 200,-
085 06 01 500

Kunstgras Leeuwarden 30 mm Zoom

Advies over kunstgras opmeten

Kunstgras gemakkelijk zelf te leggen
Kunstgras, je ziet het steeds meer en het wordt steeds mooier en natuurgetrouwer! Ook is kunstgras eenvoudig zelf te leggen, als de basis maar goed zit. Zorg voor een goed aangetrilde laag ( ca. 10-15 cm ) stratenmakers zand. Om het geheel mooi af te werken kunt u 6 cm dikke opsluitbanden gebruiken, zodat uw kunstgras niet verschuift en u er niet tegenaan kijkt. Voor extra stabiliteit en betere drukverdeling kunt u er een stabiliteitsdoek onder leggen. Om het opwaaien tegen te gaan, kunt u gebruik maken van kunstgrashaken, ongeveer 1 per meter.

Verder is het gebruikersdoel van het kunstgras van belang. Wilt u bijvoorbeeld een strak ogende grasmat of bent u op zoek naar een dikke, zachte kunstgrasmat voor uw spelende kinderen? Voor elke toepassing is er een geschikte soort kunstgras verkrijgbaar.

De variatie in prijs tussen de diverse soorten kunstgras, zit in het verschil van aantal vezels per m2, de kwaliteit van deze vezels ( aangegeven in PE en PP ) en de hoogte van de pool. Over het algemeen geldt, dat hoe voller en dikker de mat, hoe hoger de prijs.

Voor het berekenen van de juiste hoeveelheid kunstgras bent u de lengte- en breedtemaat nodig. Let u er tevens op dat de banen kunstgras met de vleug in dezelfde richting worden gelegd, zodat er geen kleurverschil ontstaat.

Kunstgras Leeuwarden 30 mm

4 sterren
5 sterren
30 mm
8 jaar
Diervriendelijk
Kunstgras nodig voor in de tuin? Dan zijn poolhoogtes tussen de 30 en 45 mm de ideale poolhoogtes. Kunstgras Leeuwarden heeft als vezelvorm een Diamond Shape om het nog realistischer te maken.
Deze poolhoogte van 30mm is een mooie aanvulling aan u nieuwe of bestaande tuin.

Top product voor: Tuin, terras en balkon
Zwembadgeschikt: Ja
Mosdraad: Ja
Waterdoorlatend: Ja
Instrooizand: Niet nodig

Vezel vorm: Diamond - Shape
Pool materiaal: 100% PE
Pool hoogte: 30 mm
Pool gewicht: 1200 gr/m2
Totaal gewicht: 1995 gr/m2
Rug: Black latex (perforated)
Breedte: 200 en 400 cm
Gratis verzending: Vanaf €200,-

Ca. 1 a 2 werkdagen levertijd - U wordt 30 min. voor levering gebeld
€ 34,95
50% voordeel
€ 17,50 per m2
Staal aanvragen

Dit artikel is in voorraad

Prijs per m2
€ 17,50

* Verplichte velden

Prijs per m2
€ 17,50
Staal aanvragen

Omschrijving

Details

Kunstgras Leeuwarden is onze topper. Deze soort kunstgras heeft toch wel de beste prijs en kwaliteit verhouding. Het zeer natuurlijk ogende kunstgras, met een poolhoogte van 30 mm, heeft een hoge dichtheid waardoor het instrooien van deze grasmat niet nodig is. Waarom oogt Kunstgras Leeuwarden zo natuurlijk? Dit komt door de juiste samenstelling van garens, hiervoor worden garens gebruikt met een matte rib structuur, dit in combinatie met de juiste tint maakt het plaatje helemaal compleet. Kunstgras Leeuwarden komt overal tot zijn recht, zowel in de tuin als balkon!

Product informatie

EAN 7440844790706
Tekst prijslabel Prijs per m2
Prijzen inclusief 21% BTW