Tuin

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 2 a 5 werkdagen!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kunstgras voor in de tuin

Kunstgras tuin is de ideale combinatie om voortaan zonder onderhoud volop van het buitenzijn te genieten. Je hoeft nooit meer te kijken naar gras dat te lang is en toe is aan een maaibeurt. Molshopen behoren tot de verleden tijd. Ook verkleuring door droogte ontstaat niet meer met de combinatie kunstgras tuin. Het is voortaan alleen nog maar genieten van een mooi groen gazon wat jaren mee gaat. De uitstraling van ons kunstgras is authentiek en bovendien hebben wij een breed assortiment. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met het gebruiksdoel rekening te houden. Spelen er bijvoorbeeld kinderen op het gazon? Heb je huisdieren? Of heb je een voorkeur voor een bepaalde zachtheid?

 

Kunstgras tuin in ruim assortiment

Kunstgras Direct heeft een ruim assortiment met goedkoop kunstgras met UV garantie beschikbaar. Wij voeren in het aanbod uitsluitend kwaliteitsmerken kunstgras. Bij het maken van een keuze adviseren wij om onder meer rekening te houden met de poolhoogte. Het gaat hierbij om de hoogte van de langste sprieten van het kunstgras. Bij kunstgras tuin is doorgaans sprake van een poolhoogte van gemiddeld 30 tot 35 mm. Dat is een gemiddelde, maar wij hebben ook lagere en hogere poolhoogtes beschikbaar. Verder is er rekening te houden met de gewenste dichtheid en natuurlijk met de echtheid en zachtheid. Ook als kinderen het willen gebruiken als speelveld is het natuurlijk fijn dat het zacht aanvoelt zodat ze er heerlijk op kunnen spelen. In dat geval kies je gemakkelijk voor kunstgras met de hoogste zachtheid. De groene kleur varieert per grasmat en daarbij speelt de persoonlijke voorkeur natuurlijk een rol.

 

Goedkoop kunstgras

Kunstgras Direct maakt kunstgras betaalbaar voor iedereen. Dat realiseren wij door goedkoop kunstgras aan te bieden. Er is namelijk sprake van variatie in prijscategorieën. Naast goedkoop kunstgras met een standaard lage prijs zijn er ook regelmatig extra goedkope aanbiedingen beschikbaar. Je ziet de prijs per m2 van onze kunstgras soorten. Het is eenvoudig te berekenen wat de kosten zijn voor het aanleggen van een kunstgrasveld in je tuin, balkon of terras. Het voordeel is natuurlijk ook dat de kosten eenmalig zijn. Wij leveren kwaliteitskunstgras waar je jarenlang geen omkijken naar hebt. Dat maakt goedkoop kunstgras dus een extra voordelige investering. Hoeveel vierkante meter je nodig heeft kun je makkelijk en snel opmeten en wij adviseren je een klein stuk overlengte van 10 cm te nemen.

 

Gratis kunstgras stalen aanvragen

Misschien vindt je het lastig om zo op het oog en met de benoeming van eigenschappen een keuze te maken. Daarom stellen wij je graag in de gelegenheid om een aantal gratis stalen aan te vragen. Je bent ook van harte welkom in onze winkel met showtuinen. Dan beleef je tijdens een bezoek aan de showroom met kunstgrastuinen een realistische ervaring. Je kunt hier alle kunstgras soorten voelen en beoordelen.

Onze winkel met showtuinen is gevestigd aan de Grindweg 129 in Wolvega. Wij beschikken over een ruime voorraad met kunstgras voor tuinen en hebben voor elk budget een passende oplossing. Het is dus mogelijk om het kunstgras van jou keuze na een bezoek gelijk mee te nemen, en thuis gelijk aan de slag te gaan!