kunstgras in de tuin met valdempingsplaten

Wil je van kunstgras een extra veilige en zachte ondergrond maken? Valdempingplaten bieden uitkomst. Deze platen zijn onmisbaar wanneer je een fijne en aangename speelplek voor je kinderen wilt creëren.

 

De valdempende platen bieden namelijk bescherming tegen allerlei nare botbreuken en zorgen tegelijkertijd voor een egale en vlakke ondergrond.

 

Wanneer heb je precies valdemping nodig onder kunstgras en waarom bestel je dit bij Kunstgrasdirect.nl? We leggen het je graag uit!

Kunstgras en kinderen


Kunstgras is dé uitkomst voor gezinnen met kinderen die graag buiten actief zijn. Kunstgras is veilig voor kinderen en geeft geen schadelijke stoffen af. Het is een interessante keuze voor een ieder die last heeft van allergieën of kampt met hooikoortsklachten. Kunstgras is ook de ideale ondergrond voor speeltuinen. Het is namelijk zacht, slijtvast en gaat jarenlang mee. Beschik je over een grote tuin en wil jij je kids een groot plezier doen?

 

 

Klimtoestellen en sporten


Vinden je kinderen het heerlijk om buiten te spellen? Of geniet je ervan om buiten een potje voetbal of badminton te spelen met je zoon of dochter? Kunstgras is de ideale ondergrond voor ravottende kinderen. Bovendien komt kunstgras goed van pas wanneer je je tuin verrijkt met klim- en speeltoestellen.

 

Het maakt van iedere speelgelegenheid een kleurrijk geheel. Plus: een ongeluk zit in een klein hoekje en daarom zijn valdempingsplaten altijd aan te raden. Het waarborgt de veiligheid van een speelvoorziening en ook is de kans kleiner op ernstige blessures door een nare valpartij. Kunstgrasdirect.nl heeft ook voor jouw buitenruimte geschikte valdempingplaten in het assortiment. Op die manier kunnen je kinderen te allen tijde veilig buitenspelen.

Kunstgras en valdemping

Wat zijn de voordelen van een valdempende laag?


Combineer je kunstgras met valdempingplaten om je kinderen te beschermen? Valdemping onder kunstgras brengt allerlei voordelen met zich mee:

- De platen hebben over een preventieve werking en verkleinen hiermee de kans op gebroken botten en heel wat huilpartijen;
- De valdempingplaten zorgen voor een strakke en egale ondergrond zodat kinderen minder snel struikelen;
- De platen beschikken over een hoge drainagegraad. Extra valdemping onder kunstgras verbetert namelijk de drainage en dit komt goed van pas bij hevige regenbuien;
- Valdempingplaten voorkomen ook de groei van onkruid onder kunstgras;
- Dankzij valdemping voor kunstgras zorg je voor een perfecte barrière tegen mollen. Ideaal wanneer je in jouw tuin last hebt van een mollenplaag.

Twijfel je om valdemping te gebruiken onder kunstgras? Laat bovengenoemde voordelen je overtuigen en selecteer de gewenste hoeveelheid valdempingplaten in onze webshop.

Hoe maak je kunstgras valdempend?


Wil je valdemping gebruiken onder kunstgras? Het monteren van de platen doe je gemakkelijk zelf met behulp van onderstaand stappenplan:

1. Egaliseer de ondergrond;
2. Plaats de valdempingplaten;
3. Klik de platen aan elkaar vast;
4. Breng het kunstgras aan.

Kom je er zelf niet uit? Vraag iemand om met je mee te kijken. Samen komen jullie er ongetwijfeld uit!
valdempingsplaten

Hierom kies je voor valdempingplaten


Voor de aankoop van valdempingplaten zit je bij Kunstgrasdirect.nl helemaal goed. Wij hebben ook voor jouw buitenruimte de beste materialen in de collectie. De platen zijn 120 x 80 centimeter groot en hebben een dikte van 18 millimeter. Ze zijn ideaal om te gebruiken rond speeltoestellen en daarmee verklein je het risico op blessures bij kinderen. We leveren altijd snel en bieden je gratis verzending vanaf € 200,-. Bovendien profiteer je van meer dan 25 jaar ervaring en daarom kan je altijd rekenen op maatwerk. Kortom: vervang het natuurlijke gazon in je tuin door kunstgras en combineer dit met valdempingplaten.

Creëer een egale grasmat met behulp van valdemping


Wil je kunstgras combineren met valdemping? Bestel de benodigde hoeveelheid valdempingplaten bij Kunstgrasdirect.nl. Dankzij onze platen creëer je een egale grasmat in de tuin. Op die manier wordt het aantrekkelijk om de buitenruimte in te richten met speeltoestellen of een balletje te trappen met je zoon of dochter.