Over kunstgrasdirect.nl

Kunstgrasdirect.nl is een typisch familiebedrijf, al vier generaties actief in de tapijtindustrie. We zijn gevestigd in Wolvega en een van de grootste aanbieders van kunstgras in Nederland, België, Duitsland en Oostenrijk. Bij Kunstgrasdirect.nl kies je altijd uit een ruim aanbod kunstgras en dat voor een aantrekkelijke prijs. Elke dag stappen we met plezier uit bed om onze klanten te helpen aan het mooiste kunstgras voor de buitenruimte. Dit doen we ook voor jou!

Hoe ons verhaal begon

We zijn in eerste instantie gestart met de verkoop van tapijt, harde vloeren en matten, want onze wortels liggen in tapijtstad Genemuiden. In de laatste decennia hebben we kunstgras opgenomen in de collectie en daarbij komen bij de productie de tapijttuf machines goed van pas. In de loop van jaren heeft zich een prachtige collectie kunstgrassen gevormd. Door in te kopen in bulk kunnen wij leveren tegen zeer scherpe prijzen!
We zijn super enthousiast over kunstgras en daarom hebben we voor elke toepassing een gewenste kunstgrassoort in het assortiment. Wil je kunstgras voor de tuin, een speelveld of het terras? Voor allerlei doeleinden kan je bij Kunstgrasdirect.nl terecht.
Weet je niet zeker welke kunstgrassoort het beste aansluit op je wensen? Raadpleeg vooral een van onze specialisten. We beantwoorden je vragen graag en ons team biedt prettige ondersteuning in je zoektocht naar de juiste grasmat voor de buitenruimte.

Hermen bij siertuin

Liever laten leggen?


Laat je het leggen liever over aan een specialist, ook dan kun je bij ons terecht. Neem dan contact met ons op zodat wij jou een passende offerte kunnen mailen. Wij denken graag met je mee.

Wat ons drijft


Bij Kunstgrasdirect.nl blijven we klanten graag verrassen met onze prachtige producten. Dit is waar we iedere dag voor gaan: jou een wauw-gevoel te geven met ons aanbod kunstgras.
Ruim vóór het kunstgrasseizoen van start gaat, selecteren we de allerbeste kunstgrasproducten voor onze klanten. Trends en ontwikkelingen houden we nauwlettend in de gaten en uiteraard kan je ook rekenen op een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Gratis stalen kunstgras


Bij Kunstgrasdirect.nl dromen we ervan dat jij elke dag volop geniet in je tuin. Dit is mogelijk dankzij onze schitterende kunstgrassoorten en daarom helpen we je graag bij het maken van de juiste keuze. Op die manier geniet je elk seizoen van een groene en onderhoudsvrije tuin.
Wil je onze kunstgrassoorten zelf ervaren? Bestel kosteloos XL-stalen kunstgras en maak kennis met ons aanbod kunstgras.
Inspiratie opdoen voor je tuin is mogelijk door het aanbod kunstgras te bekijken in onze showtuintjes. Je bent van harte welkom in onze winkel!
Ben je enthousiast over onze kunstgrasproducten? Bestel kunstgras eenvoudig online of haal je bestelling op in Wolvega. Bel wel vooraf om te checken of er voldoende voorraad aanwezig is.

Hulp nodig? Neem contact op met Kunstgrasdirect.nl

Kunstgrasdirect.nl

Grindweg 129

8471 EJ Wolvega

 

info@kunstgrasdirect.nl

0561 - 23 48 00

Kvk 81186894

BTW NL861976484B01

Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Kunstgrasdirect.nl hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Bij vragen of opmerkingen mag je ons altijd bellen. Stuur je liever een mailtje? Dit mag natuurlijk ook! We staan je te allen tijde graag te woord. Op de website maak je kennis met de verschillende mensen van ons team. Op die manier weet je altijd wie je aan de telefoon hebt.

Wil je niets missen op het gebied van kunstgras? Volg ons op Facebook en Instagram en blijf up-to-date. Regelmatig plaatsen we relevante content over ons aanbod. Kunstgrasdirect.nl is ook bekend van televisie. Bekijk daarom ook onze filmpjes op YouTube en TikTok. Volg tot slot onze blog en lees bijvoorbeeld hoe je kunstgras correct legt!

Bij vragen neem gerust contact met ons op!