Kunstgras prijzen

De kunstgras prijzen zijn variabel. Afhankelijk van verschillende factoren zoals de kwaliteit, het type, de dikte en het gebruikte materiaal. Naast de kosten van het kunstgras zelf, moet je ook rekening houden met bijkomende kosten zoals voorbereidend grondwerk, het plaatsen, het infill materiaal (indien nodig), en eventuele accessoires.

Voordelig kunstgras!

  • Voordelige prijzen
  • Aanlegservice
  • Gratis verzending
  • Gratis stalen service
  • Kunstgras vanaf € 14,00 per m2
  • Meer dan 25 jaar ervaring

Wat kost kunstgras per m2?

Hieronder vind je een overzicht met de actuele kunstgras prijzen per m2 bij Kunstgras Direct.

 

Product Prijs per m2 Rolbreedtes
Kunstgras Haarlem 18 mm 14.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Heerenveen 35 mm 16.00 200 cm
Kunstgras Schiphol 25 mm 18.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Amersfoort 40 mm 22.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Texel 33 mm 22.00 200 cm 400 cm 500 cm
Kunstgras Tilburg 30 mm 24.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Wolvega 35 mm 24.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Vlieland 35 mm 29.00 200 cm 300 cm 400 cm 500 cm
Kunstgras Eemnes 35 mm 32.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Dordrecht 35 mm 34.00 200 cm 400 cm 500 cm
Kunstgras Ameland 38 mm 36.00 200 cm 300 cm 400 cm 500 cm
Kunstgras Makkum 40 mm 36.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Bilthoven 45 mm 38.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Montfoort 50 mm 39.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Cadzand 47 mm 44.00 200 cm 400 cm
Kunstgras Zandvoort 50 mm 44.00 200 cm 400 cm
 

Wat kost kunstgras?

Kunstgras kopen vanaf € 14,00 per m2 tot € 44,00 per m2. Dit betekent dat wij voor iedere klant een passende kunstgras soort op voorraad hebben. Door bij het product de gewenste lengte en breedte in te vullen ziet u in één oogopslag de bijbehorende prijs.Wij kopen onze kunstgrassen in bulk in bij een Nederlandse fabrikant. Dit heeft tot gevolg dat wij de kunstgras prijzen laag kunnen houden.  De kunstgras prijs wordt bepaald door een aantal factoren. Wij zetten er een aantal op een rijtje:

 

  • Het benodigde aantal vierkante meters
  • De kwaliteit van het kunstgras
  • Bijkomende accessoires
  • Eventuele gewenste aanlegservice

 

Het benodigde aantal vierkante meters

Voor een klein balkon of terras heb je een kleinere hoeveelheid kunstgras nodig dan voor een flinke achtertuin. Onze kunstgrassen zijn leverbaar op een breedte van 2, 4 en zelfs een aantal soorten op 3 en 5 meter. Op deze wijze kun je kiezen voor een bij jouw situatie passende afmeting, daardoor zal er zo weinig mogelijk snijverlies ontstaan.

 

De kwaliteit van het kunstgras

Uiteraard is de kwaliteit ook van invloed op de kosten van de kunstgrassen. Deze wordt weer bepaald door een aantal factoren. In het algemeen geldt, hoe dichter de pooldraden op elkaar staan, hoe zachter het kunstgras aanvoelt en hoe natuurlijker de grasmat oogt, hoe hoger de prijsklasse. Ook de hoogte van de grassprieten, de poolhoogte, en het aanwezig zijn van mosdraden zullen de kosten van het kunstgras beïnvloeden. 

 

Bijkomende accessoires

Bij het zelf plaatsen van kunstgras, heb je in de meeste gevallen extra materialen nodig. Denk daarbij aan het stabilisatiedoek om de druk te verdelen waardoor kuilvorming wordt voorkomen. Kunstgrashaken om de grasmat te fixeren. Eventueel instrooizand om pletten van de pool te voorkomen.

 

Eventuele gewenste aanlegservice

Je kunt ervoor kiezen om het aanleggen van het kunstgras over te laten aan onze specialisten. Wanneer je kiest voor kunstgras laten leggen heb je de keuze uit vier legpakketten. Afhankelijk van het gekozen pakket, nemen wij jou meer of minder werkzaamheden uit handen. Wat je uiteindelijk betaalt, hangt dus af van het gekozen pakket en uiteraard van het aantal vierkante meters kunstgras.

 

Bespaar kosten met verschillende maten kunstgras

Kunstgras is normaliter leverbaar op 2 en 4 meter breed, echter hebben wij ook kunstgras kwaliteiten op 3 meter breed en 5 meter breed. Deze afmetingen komen vaak beter uit waardoor er weer minder snijafval ontstaat, dit bespaart meteen in de kosten. Het voordeel is ook dat het eenvoudiger te leggen is, je hoeft namelijk vaak niet meer met een naad te werken. Het is een kwestie van uitrollen en op maat snijden. Kortom, door de diverse breedtes kunstgras is het mogelijk de passende breedte te kiezen voor de eigen unieke situatie, hierdoor zal er uiteindelijk minder overtollig kunstgras overblijven.

 Wat kost kunstgras

Een aantal toppers in de schijnwerpers

Hieronder vind je een aantal van onze kunstgras toppers, toepasbaar in verschillende situaties.

 

Kunstgras Haarlem - Budget kunstgras

Kunstgras Haarlem is een 18 mm hoge kunstgras soort. Ben je op zoek naar een kunstgrasmat die je balkon of terras mooi groen kleurt? Dan is kunstgras Haarlem wellicht een mooie optie. Deze kunstgrasmat is leverbaar op 2 meter en 4 meter breedte.

Kunstgras Vlieland - In 4 verschillende breedtes

Het kunstgras met de meeste rolbreedtes is toch wel Kunstgras Vlieland. Deze kwaliteit is leverbaar in 4 verschillende rolbreedtes. Bestellen op de passende breedte kan de kosten drukken van de aanschaf! Normaliter is kunstgras alleen leverbaar op 2 en 4 meter breed. Dit is niet altijd een gunstige maat. Als je een tuin hebt die 4,9 meter breed is, heb je al twee stukken kunstgras nodig: één van 4 meter en één van 2 meter breed. Dit resulteert in veel snijafval..

Kunstgras Cadzand - Realistisch kunstgras

Kunstgras Cadzand is toch wel een bijzondere kunstgrasmat. Qua prijs/kwaliteit verhouding is dit wel onze tuintopper. Een 47 mm hoge en volle grasmat voor nog geen 45 euro per m2. Het kunstgras is geproduceerd met de non-direction techniek, waardoor het kunstgras vanuit alle hoeken bekeken er even mooi uitziet. Dit kunstgras heeft praktisch geen vleug, waardoor het mogelijk is de meest efficiënte afmetingen te kiezen.

Kunstgras Tilburg - 100% recyclebaar

Je tuin of terras op duurzame en slimme wijze onder handen nemen? Kunstgras Tilburg verzekert je van een groene buitenruimte. Het geeft je tuin of terras een natuurlijke uitstraling en is ook nog eens kind- en diervriendelijk. Bovendien is er  geen latex backing aanwezig onder Tilburg kunstgras en is daarom honderd procent recyclebaar.

Onze aanlegservice

Wil je gebruikmaken van onze aanlegservice? In het aanlegschema kun je kiezen uit vier verschillende pakketten. Welk pakket je kiest, hangt af van de werkzaamheden die je zelf wilt of kunt uitvoeren. Lees hier meer over de kosten voor het kunstgras laten leggen.