• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  Boven de € 200,-
085 06 01 500

Gratis Kunstgras staal/stalen aanvragen

Gratis stalen service van Kunstgras Direct

Voor je kunstgras gaat aanschaffen is het belangrijk om de juiste kwaliteit te vinden. Een nieuwe grasmat aanschaffen doe je niet elk jaar, dit moet natuurlijk jaren meegaan. Dit snappen wij van kunstgras direct. Kunstgras zijn er in alle soorten en maten leverbaar, denk hieraan verschillende poolhoogtes, groentinten en dichtheid/volheid van de grasmat.

Daarom bieden wij een gratis stalen service aan. Dan kan je rustig op je gemak thuis bij daglicht en avondlicht de kleur bekijken en materiaal voelen. Op de pagina kunstgras stalen aanvragen, bieden wij de mogelijkheid tot het aanvragen van zes gratis stalen, deze wordt verzonden met PostNL, je ontvangt dus ook een Track en Trace code om je pakket te volgen.

Bij het product zelf kan je ook een staal aanvragen, dit is handig als je maar van één staal wilt ontvangen van een kwaliteit die je gezien hebt. Wil je graag meerdere stalen ontvangen, dan kun je dit aangeven bij opmerkingen in het formulier.

Onze kunstgras stalen hebben een formaat van 40x30 cm. Dit is een ideale formaat om een keuze te kunnen maken tussen verschillende soorten kunstgras kwaliteiten.

Prijzen inclusief 21% BTW