Kunstgras 5 meter breed

Op zoek naar kunstgras 5 meter breed? Koop nu ons topkwaliteit kunstgras met een breedte van 5 meter. Kunstgras met een breedte van 5 meter is bij uitstek geschikt voor grotere ruimtes, zoals voor in de tuin of als speelgras.
Kunstgras Texel 33 mm
32,0022,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Vlieland 35 mm
38,0029,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Dordrecht 35 mm
42,0034,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Ameland 38 mm
44,0036,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie

Kunstgras 5 meter breed kopen


Als dé kunstgrasspecialist in Friesland biedt Kunstgras Direct de beste kwaliteit kunstgras voor de scherpste prijzen. Of je nu particulier of professional bent, zoals hoveniers en tuinarchitecten, je ontvangt altijd maatwerk service.

Met de voortdurende ontwikkelingen in de kunstgrasbranche lijkt kunstgras tegenwoordig zo realistisch dat het bijna niet meer van echt gras te onderscheiden is. Een van de nieuwste innovaties is het kunstgras 5 meter breed, een ideale oplossing voor diegenen die een bredere en naadloze kunstgrasmat nodig hebben.

 

Wanneer heb ik 5 meter breed kunstgras nodig?


Heb je een tuin waar het gras niet goed wil groeien, bijvoorbeeld vanwege teveel schaduw? In plaats van een mos-tuintje kun je kiezen voor een onderhoudsvriendelijke kunstgrasmat. Voor grotere tuinen, speelgras of andere toepassingen waarbij standaardbreedtes van 2 of 4 meter niet voldoen, is kunstgras met een breedte van 5 meter de perfecte oplossing. Dit zorgt voor een realistisch uitziende grasmat met zo min mogelijk naden.

 

Voordelen van kunstgras met een rolbreedte van 5 meter

Groter kunstgras kent diverse voordelen ten opzichte van kunstgras met kleinere rolbreedtes. De grootste voordelen van kunstgras met een rolbreedte van 5 meter zijn als volgt:

 

  1. Realistisch uitziende grasmat
  2. Zo min mogelijk naden
  3. Eenvoudiger te plaatsen door het ontbreken de naden

 

Veelvoorkomende afmetingen


Kunstgras is tegenwoordig beschikbaar in verschillende rolbreedtes. Als we spreken over een rolbreedte van 5 meter dan zijn de volgende afmetingen populair:

 

Kunstgras 5x5 meter

Ideaal voor middelgrote tuinen waar je een naadloos gazon wilt.

 

Kunstgras 5x6 meter

Perfect voor net die extra lengte zonder in te boeten op de breedte.

 

Kunstgras 3x5 meter

Voor als je tuin wat smaller is maar je nog steeds de breedte van 5 meter wilt benutten.

 

Kunstgras 5x3 meter

Een ideale afmeting voor terrassen of kleinere tuinen.

 

Kunstgras 4x5 meter

Geweldig voor diegenen die een iets kortere lengte nodig hebben, maar de volledige 5 meter breedte willen.

 

Bij Kunstgras Direct snijden we het kunstgras op maat. Hierbij passen we de rolbreedte van 5 meter niet aan. De lengte kun je dus zelf bepalen. Bij Kunstgras Direct verkopen we verschillende soorten kunstgras met een rolbreedte van 5 meter, waaronder:

 

 

Of vraag gratis kunstgras stalen aan, zodat je eerst kunt ervaren hoe het kunstgras voelt!


Bestel nu kunstgras met een rolbreedte van 5 meter


Bij het bestellen van een kunstgras rol van 5 meter breed, moet je vooraf goed meten hoeveel je precies nodig hebt. Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste formaat, bieden wij persoonlijk advies. Je kunt kunstgras kopen met een breedte van 5 meter en het eenvoudig zelf op maat snijden en leggen. Mocht je het aanleggen liever overlaten aan professionals, maak dan gebruik van onze kunstgras aanlegservice.