Kunstgras 5 meter breed

Op zoek naar kunstgras 5 meter breed? Koop nu ons topkwaliteit kunstgras met een breedte van 5 meter. Kunstgras met een breedte van 5 meter is bij uitstek geschikt voor grotere ruimtes, zoals voor in de tuin of als speelgras.
Sorteer op
Kunstgras Vlieland 35 mm
34,9526,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Eemnes 35 mm
39,9529,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Dordrecht 35 mm
42,9534,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

3 Items

per pagina

Kunstgras vijf meter breed: ideaal voor grotere oppervlakken

Je tuin inrichten met hoogwaardig kunstgras? Kunstgrasdirect.nl beschikt over een ruim assortiment kwaliteitskunstgras. We verkopen ook kunstgras in een rolbreedte van vijf meter. Meestal wordt kunstgras verkocht op rollen van twee en vier meter breed, maar wij bieden je meer dan deze standaardmaten. Dit is om meerdere redenen aantrekkelijk. Wanneer kies je voor kunstgras met een rolbreedte van vijf meter en waar let je op bij je aankoop?

Waarom kunstgras met een breedte van vijf meter?

Kunstgras met een breedte van vijf meter is gunstig voor grotere oppervlakken. Kunstgras met een rolbreedte van twee meter is ideaal voor balkons, terwijl kunstgras met een rolbreedte van vier meter vooral wordt toegepast in kleinere tuinen. Heb je kunstgras nodig in een grotere breedte? Op maat snijden en aan elkaar plakken is een optie, maar je maakt het jezelf gemakkelijker door het bestellen van kunstgras in een rolbreedte van vijf meter. Een aantrekkelijke mogelijkheid wanneer je kunstgras bij voorkeur legt uit één stuk.

Aanbod kunstgras

Kunstgras met een breedte van twee of vier meter is nauwelijks passend voor bedrijfstuinen, sportvelden, speeltuinen of een grote privétuin. Gelukkig kan je met ons kunstgras in een rolbreedte van vijf meter een grastapijt op meer plaatsen naadloos aanbrengen. Bovendien hoef je het op die manier ook niet of minder op maat te snijden. We hebben voor jou altijd een passend aanbod kunstgras in een breedte van vijf meter. Bekijk het overzicht op deze webshoppagina en ontdek welke kunstgrassoorten verkrijgbaar zijn in een breedte van vijf meter. Houd het aanbod in de gaten, want dit varieert regelmatig.

Advies op maat door Kunstgrasdirect.nl

Het selecteren van de gewenste kunstgrassoort is soms een flinke opgave. Heb je hulp nodig bij het bestellen van kunstgras in de juiste breedte? Kies voor persoonlijk advies door een van onze kunstgrasspecialisten. Het is ook een optie om kunstgras op maat te laten snijden. Kortom: bestel ook kunstgras in een rolbreedte van vijf meter in onze groothandel en verzeker je van maatwerk.

Bestel kunstgras in de juiste breedte

Wil je hoogwaardig kunstgras kopen in een rolbreedte van vijf meter? Selecteer een van onze kunstgrassoorten en bestel gemakkelijk online. Wil je kunstgras eerst zelf ervaren? Vraag snel en gratis een kunstgrasstaal aan! Ga je kunstgras leggen? Lees onze blogartikelen over dit onderwerp en verzeker je van een perfect eindresultaat.