• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  In Nederland
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Accessoires

Kunstgras zelf leggen met de juiste kunstgras accessoires

Hebt u uw keuze gemaakt uit ons uitgebreide kunstgras assortiment en kunt u niet wachten om ermee aan de slag te gaan? Dan vindt u bij ons ook alle kunstgras accessoires die u nodig hebt om uw grasmat zelf te leggen. Komt de grasmat op een zachte ondergrond in de tuin te liggen, dan is het van belang dat u zorgt voor een laag van ca. 10 tot 15 cm stratenmakers zand. Tril het zand goed aan en leg er stabilisatiedoek op. Dit is echt één van onze onmisbare kunstgras accessoires, omdat u ermee kunt voorkomen dat onkruid van onder af door het kunstgras heen groeit. Tevens zorgt het voor een betere drukverdeling en extra stabiliteit. Stabilisatiedoek is leverbaar vanaf de rol in een breedte van 2 of 4 meter.

 

Kunstgras accessoires voor een scherpe prijs

Met onze kunstgras accessoires voorkomt u eenvoudig dat uw kunstgras gaat opkrullen of verschuiven. Zo kunt u met onze kunstgras haken de randen van uw grasmat stevig vastzetten. Plaats om de 50 cm een haak voor een optimaal resultaat. Hebt u speciaal voor de kinderen gekozen voor een dikke grasmat, zodat ze onbezorgd in de tuin kunnen spelen? Bent u van plan om ook de speeltoestellen op het kunstgras te plaatsen? Dan kunt u gemakkelijk een extra veilige speelplek creëren door valdemping onder de grasmat te leggen. Deze kunstgras accessoires hebben bovendien een drainerende en egaliserende functie. Valdemping voor kunstgras wordt door ons geleverd in handzame, vierkante tegels.

 

Bestel uw kunstgras accessoires online

Kunstgras en grastapijt zijn ook uitermate geschikt om te leggen op een egale ondergrond van beton of bestrating. Met behulp van kunstgras accessoires als kunstgraslijm en kunstgras nadentape legt u een prachtige grasmat die één geheel vormt met de ondergrond. Met de juiste kunstgras accessoires tovert u ieder balkon of dakterras om tot een onderhoudsvriendelijke groene oase. Wij adviseren om een betonnen ondergrond altijd eerst te voorzien van drainagetegels voor een betere afwatering.

 

Kies voor de kunstgras accessoires van Kunstgras Direct

De verschillende soorten kunstgras in ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en dat geldt ook voor de kunstgras accessoires die wij verkopen. Wij weten immers dat u vele jaren zorgeloos wilt genieten van uw onderhoudsvrije gazon. Laat de kunstgras accessoires binnen enkele dagen bij u thuis bezorgen, of kom langs in onze winkel in Wolvega om ze op te halen. Wilt u meer weten over het leggen van kunstgras, of welke kunstgras accessoires u hiervoor nodig hebt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij adviseren u graag.

Prijzen inclusief 21% BTW