Kunstgras Montfoort 50 mm

55,95 42,95 per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

Diamond-shape UV bestendig kunstgras Kindvriendelijk kunstgras Diervriendelijk kunstgras Non-direction kunstgras

Kwaliteit Montfoort is een 50 mm dikke kwaliteit die zeer realistisch oogt. Door de nieuwe non-direction techniek oogt kunstgras Montfoort vanaf elke zichtkant mooi.

✔ Gratis stalenservice
✔ Veilig betalen
✔ Telefonische klantenservice
✔ Gratis verzending

Gratis verzending
Gratis verzending Kunstgras gratis bezorgd
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Maatwerkspecialist Snelle levering ook met maatwerk
25 jaar ervaring
25 jaar ervaring Ook met fysieke winkel

Betaal snel en veilig met:

Betaalmethods

Productinformatie

Type gras Montfoort
Top product voor Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Algemeen gebruik
Echtheid 1 t/m 5 5/5
Zachtheid 1 t/m 5 5/5
Dichtheid 1 t/m 5 5/5
UV Garantie 10 jaar
Geschikt voor Tuin, Terras, Balkon
Rolbreedte 200 cm, 400 cm
Gewicht gram/m2 3430
Aantal steken per m2 11.000
Poolmateriaal Polypropyleen, Polyethyleen
Vezelvorm Diamond Shape
Poolhoogte 50 mm
Instrooizand Niet nodig
Zwembadgeschikt Ja
Kind- en diervriendelijk Ja
Merk Kunstgras Direct

Kunstgras Montfoort: realistische en volle grasmat


Zoek je kunstgras voor versiering van de buitenruimte of intensief gebruik vanwege opgroeiende kinderen? Met Montfoort kunstgras heb je goud in handen, want deze kunstgrassoort uit onze collectie behoort tot de absolute tuintoppers! Kunstgras Montfoort is geproduceerd op basis van de non-direction techniek en daarom is het gras vanuit elk perspectief mooi om te zien. Bovendien is de grasmat van uitstekende kwaliteit en niet te vergelijken met traditionele grasmatten. Enthousiast? Lees vooral verder en ontdek waarom het zinvol is om te kiezen voor kunstgras Montfoort.

Unieke samenstelling


Kunstgras Montfoort oogt dankzij de non-direction techniek zeer realistisch. Er zit amper vleug in de grasmat en de grassprieten staat alle kanten op. De poolhoogte is vijftig millimeter en dankzij de 11.000 steken per vierkante meter kies je te allen tijde voor een volle grasmat. Kunstgras Montfoort is geschikt voor je tuin, terras en balkon. Dankzij dit groene siergras ziet de buitenruimte er levendig en vrolijk uit. Bereken via de slimme tool hoeveel rollen je nodig hebt voor jouw buitenruimte.

Gazon voor spelende kinderen


Kunstgras Montfoort is uitermate geschikt voor kinderen die graag buiten tijd doorbrengen. De grasmat voor intensief gebruik komt daarom goed van pas bij allerlei sport- en buitenactiviteiten. Plaats er dus gerust een klim- of speeltoestel op. Verder is een Montfoort grasmat ideaal voor huishoudens met huisdieren. Heb je een zwembad in de tuin? Bij Montfoort kunstgras hoef je niet bang te zijn dat de grasmat verkleurt. Wanneer je het buitenzwembad niet meer nodig hebt, breng je de vezels weer in de gewenste vorm met een speciale kunstgrasbezem.

Hoe installeer je kunstgras Montfoort?


Ben je enthousiast over Montfoort kunstgras en ga je dit aanleggen in je tuin of op je terras? We geven je graag een aantal praktische tips om deze klus te laten slagen. Bij deze kunstgrasmat heb je geen instrooizand nodig. Wel doe je er goed aan om een stabilisatiedoek te gebruiken om zo het zandbed en de grasmat op hun plek te houden. Met behulp van een kunstgrasmes snijd je de grasmat inclusief randen eenvoudig op maat. Wil je een schuivende grasmat voorkomen? Zet Montfoort kunstgras om de vijftig centimeter vast met kunstgrashaken. Op die manier blijft een kunstgrasmat perfect liggen.