Sportgras

Kunstgras nodig voor een voetbalveldje of kunstgras nodig voor in een fitness centrum? Bekijk dan onze soorten sportgras.

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 2 a 4 werkdagen!

Sorteer op
Play Kunstgras Terra
21,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Play Kunstgras Groen
21,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Multiplay Zwart
29,95per m2
Levertijd: 1-3 werkdagen
Kunstgras Multiplay Groen
29,95per m2
Levertijd: 1-3 werkdagen
Kunstgras Padel Blauw
29,95per m2
Levertijd: 1-3 werkdagen
Kunstgras Multiplay 12mm-Antraciet
29,95per m2
Levertijd: 1-3 werkdagen
Kunstgras Putting Green Home
34,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Voetbal
38,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Target Green XL
47,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Putting Green Pro
49,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Golf Back Tee XL
99,50per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

11 Items

per pagina

Kies ook voor sportgras!

Waarom zou je voor sportgras kiezen? Dat leggen wij hier graag uit!

 

Wat is sportgras precies?

Onder sportgras wordt kunstgras verstaan dat specifiek ontworpen is om er op te sporten. Sportgras als kunstgras is met name populair bij voetbalverenigingen, hockeyverenigingen, golftuinen, maar wordt ook veel toegepast in fitness centra, bij voetbal en bij crossfit. Ook steeds meer particulieren kiezen voor het aanleggen van sportgras in de tuin. Daarop kunnen de kinderen lekker voetballen of stoeien. Echter heeft het leggen van sportgras in de tuin nog meer voordelen die de populariteit van dit grastype verklaren.

 

De voordelen van kunststof sportgras

Kunstgras dat specifiek ontworpen is om op te kunnen sporten, heeft een groot aantal pluspunten. De grootste voordelen van deze grassoort, specifiek wanneer het als sportgras gebruikt wordt voor fitness, crossfit of voetbal, zijn vooral de volgende punten:

• Kunstgras waarop gesport wordt - of het nu gaat om fitness, crossfit of voetbal - gaat erg lang mee. Wie kiest voor een kunstgrasmat kan doorgaans rekenen op een levensduur van 15 tot 20 jaar. Hoe hoger de kwaliteit van het gras, hoe langer uiteraard de levensduur van het product. Zorg daarom dat je echt kwaliteitskunstgras aanschaft voor in de tuin.

• Wie in zijn tuin of op sportvelden kiest voor kunstgras, gaat voor een natuurgetrouwe sportervaring.

• Gewoon gras gaat per sportseizoen doorgaans zo'n 250 uur mee. Kunstgras voor sportvelden daarentegen is sterk en daardoor altijd bespeelbaar. Het hele jaar door. Kunstgrasvelden zijn dan ook ontwikkeld voor intensief gebruik door sportteams.

• Een kunstgrasmat waarop voetbal wordt gespeeld, crossfit of waarop fitness plaatsvindt, hoeft niet gemaaid en gewied te worden. Kunstgras is vrijwel onderhoudsvrij en dat scheelt jezelf - of je tuinman of terreinmedewerker - natuurlijk veel tijd.

• Sportgras als variant van kunstgras is zo ontwikkeld, dat het een optimale schokabsorptie garandeert en ook draaibewegingen en afzetbewegingen goed mogelijk maakt.

• Kunstgras is verkrijgbaar in tal van soorten, maten en uitvoeringen. Er is keuze qua grashoogte, maar ook wat de dikte van het gras, de kleuruitvoering en de kwaliteit-prijsverhouding betreft zijn er voldoende opties.

 

Soorten sportgras voor in de tuin

Voor diverse soorten sportgras van de hoogste kwaliteit kun je terecht bij ons. De soorten kunstgras die wij aanbieden zijn gevarieerd. Zo vind je hier specifiek professioneel kunstgras voor hockey en voetbal, maar ook voor sporten als fitness en crossfit. Standaard wordt op het sportgras van ons een garantie van liefst tien jaar verstrekt. Je kunt ons kunstgras eenvoudig online bestellen, maar natuurlijk ook eerst een keer langskomen bij ons bedrijf in Wolvega, om de diverse soorten die er beschikbaar zijn met eigen ogen te komen bekijken en/of uit te testen.

 

Bekijk onze mogelijkheden

Er zijn genoeg mogelijkheden op het gebied van kunstgras. Bij ons ben je verzekerd van een hoogstaande service. Denk daarbij aan uitstekend en gedegen advies van ervaren professionals, sportgras van de beste merken, maar ook scherpe prijzen en een ruim aanbod. Bekijk nu online ons assortiment, vraag gratis stalen aan of bel onze klantenservice als je vragen hebt. En misschien is bij jou binnenkort het gras ook een stuk groener dan bij de buren.