Kunstgras terras

Op zoek naar kunstgras voor jouw terras? Bij Kunstgras Direct vind je een uitgebreide selectie hoogwaardig kunstgras tegen voordelige prijzen. Wij beschikken over diverse maten kunstgras speciaal voor jouw (dak)terras. Verken onze assortiment met afmetingen variërend van 2, 3, 4 tot 5 meter breedte, geschikt voor zowel ruime als compacte terrassen
Sorteer op
Kunstgras Haarlem
19,9512,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Wolvega 35 mm
44,9518,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Schiphol 25 mm
24,9518,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Middelburg 28 mm
29,9524,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Tilburg
38,9524,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Vlieland 35 mm
34,9526,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Eemnes 35 mm
39,9529,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Groningen
44,9529,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Dordrecht 35 mm
42,9534,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Montfoort 50 mm
55,9536,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Bilthoven 45 mm
49,9538,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen

11 Items

per pagina

Ontdek de voordelen van kunstgras op terras

Het terras van je woning is bij uitstek de plek om heerlijk te ontspannen en te genieten van het buitenleven. Ook hier is kunstgras dus een ideale oplossing. Een kunstgras terras ziet er in alle jaargetijden prachtig groen uit en is nagenoeg onderhoudsvrij. Zo houd je meer vrije tijd over om andere leuke dingen te doen. Kunstgras is heel eenvoudig en binnen enkele uurtjes zelf te leggen. Je kunt het gewoon rechtstreeks op afgevlakt en ingetrild zand leggen. Het is verstandig om gebruik te maken van stabilisatiedoek, zodat de grasmat mooi vlak blijft liggen en er geen kuilvorming ontstaat op den duur. Vervang je saaie terrastegels eens door een kind- en diervriendelijke kunstgrasmat en je zult versteld staan van het mooie eindresultaat.

 

Een terras met kunstgras is weerbestendig

Een terras van kunstgras voert het regenwater beter af dan tegels en dat is bijzonder praktisch als het langdurig regent. Maar ook als ‘s zomers de temperatuur weer eens behoorlijk oploopt, hebt je geen omkijken naar het kunstgras in je tuin. Je hoeft het natuurlijk ook niet te besproeien of te bemesten. Uiteraard is maaien ook niet nodig en daarmee bespaar je flink wat tijd. Om je grasmat mooi af te werken en extra stabiel te plaatsen, kun je gebruik maken van onze 6 cm dikke opsluitbanden. Zo maak je er heel eenvoudig een prachtig geheel van.

 

Kies voor het gemak van kunstgras

Wist je dat het zelfs mogelijk is om een dakterras van kunstgras te voorzien? In dat geval is het wel nodig om het kunstgras goed vast te lijmen zodat de wind er geen vat op kan krijgen. In onze webshop vind je alle accessoires en benodigdheden, zoals dubbelzijdig tape of kit om het kunstgras op je terras stevig te verankeren. Wil je je tuinmeubels op een grasmat plaatsen met een poolhoogte van 30 mm, of hebt je liever een kunstgras terras met een iets kortere pool? Bij Kunstgras Direct heb je altijd de ruimste keuze uit diverse soorten, kleuren en uitvoeringen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van een kunstgras terras.

 

Natuurgetrouw en duurzaam

Dat kunstgras een comfortabele ondergrond is, dat is allang geen nieuws meer. Kunstgras is aangenaam om met blote voeten overheen te lopen en kleine kinderen kunnen er heerlijk en veilig op spelen. Ons kunstgras is scherp geprijsd en heeft bovendien een lange levensduur. Wij verkopen uitsluitend topmerken kunstgras van zeer goede kwaliteit wat dan ook jarenlang mooi blijft. Je kunt bij ons altijd een kunstgras soort vinden dat aan al je wensen voldoet. Heb je een breedte van 200 of 400 cm nodig? Wij kunnen het kunstgras van jouw keuze voor je terras al binnen 2 a 4 werkdagen leveren, zodat je direct aan de slag kunt.

 

Bestel je kunstgras voor op het terras online

Is jouw terras ook aan een grondige renovatie toe? Onze kunstgrassen bevatten geen lood, zijn uv-bestendig en geschikt voor alle weersomstandigheden. Wil je kunstgras bestellen maar vind je het lastig om een keuze te maken? Vraag dan gerust gratis kunstgras stalen bij ons aan. Zo kun je thuis vaststellen hoe het kunstgras eruit ziet en hoe het aanvoelt. Je kunt natuurlijk ook naar onze winkel in Wolvega komen om onze uitgebreide collectie kunstgras te bekijken in onze showtuinen.

 

Kunstgras op 3 of 5 meter breed, naast de standaard breedtes 2 en 4 meter

Wij verkopen ook kunstgras met een breedte van 3 en 5 meter naast de standaard breedtes van 2 en 4 meter

Kunstgras 3 meter breed Kunstgras 5 meter breedKunstgras 5 meter breed