kunstgras op de camping

 

Steeds meer mensen zien de voordelen van een kunstgrasmat ten opzichte van een echt grasveld. Omdat de kwaliteit en uitstraling van het kunstgras steeds beter wordt, is het ook nauwelijks meer van het echt te onderscheiden. Kunstgras wordt tegenwoordig dan ook vaak op vakantieparken en de campings toegepast.

 

Onderhoudsvrije plek op de camping

Steeds meer eigenaren van kampeerterreinen kiezen voor kunstgras. De kunstgras matten worden daar gebruikt op de kampeerplaats zelf, rondom de tenten en (sta)caravans, maar ook voor het voetbalveld en andere speelvelden op de camping. Het grote voordeel van kunstgras zit hier in het geringe onderhoud en het bijkomende voordeel dat het kunstgras kan niet meer dood gaat bij plaatsing van een caravan, camper of tent. Vaak zie je nadat een tent een poosje op het gras heeft gestaan, er een grote gele plek is ontstaan. Het gras heeft dan tijd nodig om te herstellen, maar vaak voordat zo’n plek hersteld is, is het kampeerseizoen alweer voorbij. Door deze plaatsen op de camping van kunstgras te voorzien is het voor iedere kampeerder altijd prettig om er te gaan staan.

 

Zorgeloze vakantie

De camping eigenaar zelf kan met kunstgras heel veel tijd besparen, omdat het gras niet meer gemaaid hoeft te worden en hij er geen omkijken meer naar heeft. Kunstgras ziet er namelijk altijd goed verzorgd uit en het is het hele jaar natuurlijk groen gekleurd. Met kunstgras is de plek op de camping dus zo goed als onderhoudsvrij. Voor de eigenaar van een vaste stacaravan of vakantiehuisje met kunstgras is het dus ook geen probleem meer om even een paar weken het vakantiepark niet te bezoeken. De vaste plek blijft er met kunstgras namelijk altijd netjes en verzorgd uitzien. Met kunstgras hoef je je dus niet meer druk te maken om de tuin rondom je vakantieplek als je van je welverdiende vakantie wil gaan genieten. Je kunt je vakantieverblijf ook veel makkelijker verhuren, omdat je je geen zorgen meer hoeft te maken over de staat van het gras er omheen.

 

Kunstgras in en onder de (voor)tent

Een (voor)tent kan altijd op kunstgras geplaatst worden. Haringen kunnen namelijk gewoon door het kunstgras heen in de grond gestoken worden. Kunstgras is daarnaast ook uitermate geschikt om in een tent zelf te leggen. Omdat het ingelopen zand altijd onderin het kunstgras gaat liggen, lijkt jouw kunstgrasmat in de tent altijd netjes schoon. Met kunstgras in je tent hoef je dus nooit meer te vegen het voelt ook nog eens heerlijk zacht aan je voeten, waardoor het kunstgras ook lekker is om overheen te lopen. Ga je alles weer inpakken, dan kan je het kunstgras gewoon even uitschudden en oprollen. Ga je opnieuw of ergens anders kamperen, dan is het kunstgras gewoon weer klaar voor gebruik in je tent.

 

Tijd over voor leuke dingen

Er zijn verschillende soorten kunstgras die uitstekend te gebruiken zijn op de camping. Dit kan ook allemaal op maat gesneden worden. Voor elke situatie is er wel een geschikte kunstgras voor op de camping! Kortom: voor op de camping is kunstgras een ideale oplossing. Het is gemakkelijk te leggen, je hebt altijd een mooie groene plek, het is hele jaar door verzorgd en vanwege het geringe onderhoud houdt iedereen tijd over voor leuke dingen.