Stabilisatiedoek

€ 2,95 per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

Een stabilisatiedoek is voor het creëren van een solide en stabiele ondergrond onder kunstgras. Dit hoogwaardige geotextiel bevordert stabiliteit van het kunstgrasoppervlak.

Beschikbaar in breedtes van 2, 3, 4 en 5 meter, biedt ons stabilisatiedoek de flexibiliteit om te voldoen aan zowel kleine als grote projecten. 

1. Bereid de ondergrond voor met zand of betongranulaat.
2. Leg het stabilisatiedoek uit om de basis te stabiliseren.
3. Rol het kunstgras uit over het doek.
4. Bevestig het kunstgras stevig met kunstgrashaken.

Gratis verzending
Gratis verzending Kunstgras gratis bezorgd
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Gratis stalen service Vraag vooraf gratis XXL stalen aan
25 jaar ervaring
Gratis bewaarservice Bestelling op afroep mogelijk

Productinformatie

Rolbreedte 200 cm, 400 cm, 500 cm
Gewicht gram/m2 120

Optimaliseer jouw kunstgrasinstallatie met stabilisatiedoek. Dit geotextiel is specifiek ontworpen om de ondergrond te stabiliseren, waardoor toekomstige verzakkingen of oneffenheden effectief worden voorkomen. Het biedt een stevige basis die ervoor zorgt dat jouw kunstgrasvlak er jarenlang perfect uit blijft zien.

 

Belangrijkste voordelen:

Ondergrondstabilisatie: Voorkomt ongewenste verzakkingen en houdt het oppervlak gelijkmatig, wat essentieel is voor een esthetisch en functioneel landschap.


Onkruidbestrijding: Door dit doek onder jouw kunstgras te plaatsen, stop je de groei van onkruid effectief. Geniet van een onderhoudsvriendelijke tuin zonder zorgen over ongewenste groei.


Waterdoorlatendheid: Het doek is ontworpen om water door te laten, waardoor regenwater gemakkelijk weg kan stromen en het oppervlak van jouw kunstgras snel droogt. Dit vermindert waterophoping en bevordert een langere levensduur van jouw kunstgras.


Bescherming van het kunstgras: Dit geotextiel biedt een extra beschermingslaag onder jouw kunstgras, wat bijdraagt aan een verlengde levensduur van jouw groene investering.


Eenvoudige installatie: Het doek zorgt ervoor dat de rug van de kunstgrasmat soepel over de onderlaag schuift tijdens het leggen en straktrekken, waardoor het zandbed netjes op zijn plaats blijft.


Beschikbare breedtes: 2, 3,  4 en 5 meter.