Kunstgras balkon

Ben je op zoek naar kunstgras voor het balkon? Bij Kunstgras Direct bieden wij een uitgebreid assortiment van hoogwaardig kunstgras tegen scherpe prijzen. Ontdek onze diverse maten kunstgras, speciaal ontworpen voor het balkon. Bekijk ons aanbod met breedtes variërend van 2, 3, 4 tot 5 meter, geschikt voor zowel ruime als compacte balkons
Sorteer op
Kunstgras Haarlem
19,9512,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Wolvega 35 mm
44,9518,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Schiphol 25 mm
24,9518,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Middelburg 28 mm
29,9524,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Tilburg
38,9524,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Vlieland 35 mm
34,9526,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Eemnes 35 mm
39,9529,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Groningen
44,9529,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Dordrecht 35 mm
42,9534,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Montfoort 50 mm
55,9536,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Bilthoven 45 mm
49,9538,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen

11 Items

per pagina

Kunstgras voor op het balkon

Kunstgras voor op het balkon is ideaal om er een groen paradijsje van te maken. De buitenruimte krijgt er een natuurlijke uitstraling door. Je doet de balkondeur open, stapt naar buiten en ervaart meteen het ultieme buitengevoel. Kunstgras op het balkon is een combinatie die in populariteit toeneemt. Er zijn steeds meer mensen die er de voordelen van inzien. Een echt grastapijt is niet mogelijk voor de balkonvloer, maar een realistische lookalike met kunstgras is dat wel. Het kunstgras ziet er niet alleen fantastisch uit, maar voelt ook aangenaam aan onder de voeten. Zo heb je het idee dat je op blote voeten zo op een mooi gazon stapt, maar dan zonder het gras te hoeven maaien.

 

Kunstgras voor balkon: aangenaam en praktisch met lage poolhoogte

Kunstgras voor op het balkon is net even anders qua samenstelling dan kunstgras voor in de tuin. Het kunstgras balkon is speciaal uitgevoerd met een lage poolhoogte. Een extra voordeel is dat er geen zand ingestrooid hoeft te worden. Je plaatst het kunstgras op het balkon en het is meteen klaar om van te genieten. Er is dan sprake van de creatie van een fijne en bijzondere plek. De buitenruimte is wat dat betreft net als een fraai ingerichte tuin, ineens een verlengstuk van je woning. Buiten komt naar binnen met de keuze voor kunstgras. Ook vanuit je appartement is het volop genieten van je balkon met kunstgras. Uiteraard is dit kunstgras voor jouw balkon ook waterdoorlatend. Dat betekent dat er na een regenbui geen plassen op achterblijven. Ook is er sprake van bestendigheid tegen Uv-stralen. Dat betekent dat er niet snel een verkleuring optreedt. Bovendien is het kunstgras over het algemeen rechtstreeks op de ondergrond te plaatsen. 

 

Ruime keuze kunstgras voor balkon

Kunstgras Direct is een specialist in kunstgrassen. Ook voor balkons hebben wij de perfecte kunstgrassen in het assortiment beschikbaar. Wij bieden je daarin een ruime keuze. Dat komt goed uit, want iedereen heeft weer andere voorkeuren. Bijvoorbeeld voor een bepaald soort groen als kunstgras voor het balkon. De kleur groen varieert in het aanbod van balkonkunstgras, maar er is eveneens variatie in poolhoogte, echtheid en zachtheid. Er is dus ook met deze aspecten rekening te houden als je een keuze maakt. De poolhoogte biedt variaties tussen 20 mm, 25 mm en 35 mm. De variatie in echtheid en zachtheid is weergegeven in het aantal sterren. 5 sterren betekent dat de echtheid en zachtheid het hoogst zijn. Verder is er ook nog met het budget voor kunstgras op het balkon rekening te houden. Het is uiteraard al voordelig om je balkon van kunstgrastapijt te voorzien. Het gaat vaak maar om een redelijk beperkt oppervlak. Een kleine investering legt in dit geval de basis voor groot plezier.

 

Staal aanvragen

Het is online al mogelijk om een goed beeld te krijgen van het kunstgras voor op het balkon. Als je liever in het echt wilt ontdekken hoe een bepaalde kunstgras zich tot uw balkon verhoudt, is het mogelijk kosteloos kunstgras stalen aan te vragen. Dan is het mogelijk om het kunstgras eerst goed te beoordelen om zo de juiste keuze te kunnen maken. Tevens beschikken wij over een showroom met showtuinen. Daarbij hebben wij een grote voorraad en is het dus mogelijk om het balkonkunstgras meteen mee te nemen.

 

Kunstgras op 3 of 5 meter breed, naast de standaard breedtes 2 en 4 meter

Wij verkopen ook kunstgras met een breedte van 3 en 5 meter naast de standaard breedtes van 2 en 4 meter

Kunstgras 3 meter breed Kunstgras 4 meter breed Kunstgras 5 meter breed