Kunstgras balkon

Zoek je hoogwaardig kunstgras voor je balkon? Ontdek ons assortiment met speciaal ontworpen maten voor zowel ruime als compacte balkons.

Lees meer.

Kunstgras Haarlem 18 mm
21,0014,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Schiphol 25 mm
24,0018,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Texel 33 mm
32,0022,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Amersfoort 40 mm
28,0022,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Tilburg 30 mm
39,0024,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Wolvega 35 mm
34,0024,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Eemnes 35 mm
39,0029,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Vlieland 35 mm
38,0029,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Dordrecht 35 mm
42,0034,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Ameland 38 mm
44,0036,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Makkum 40 mm
46,0036,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Bilthoven 45 mm
44,0036,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Cadzand 47 mm
49,0037,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Montfoort 50 mm
56,0039,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Zandvoort 50 mm
54,0044,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie

Waarom kunstgras op het balkon?

Geef jouw balkon een levendige transformatie met kunstgras en ontdek de vele redenen waarom dit een slimme keuze is. Kunstgras biedt niet alleen een frisse uitstraling die mooi contrasteert met de vaak grijze of betonnen ondergrond, maar het zorgt ook voor een ontspannen sfeer die je balkon aantrekkelijker maakt om tijd door te brengen.

 

Deze onderhoudsvriendelijke optie is eenvoudig schoon te maken, of het nu gaat om een snelle stofzuigbeurt of een reiniging met een sopje. Het zachte en comfortabele oppervlak van kunstgras maakt je balkon ideaal om op te lopen, te zitten of te spelen, wat vooral belangrijk is als je kinderen hebt of graag op blote voeten buiten vertoeft.

 

Wat kunstgras onderscheidt, is de duurzaamheid. Het behoudt zijn kleur en kwaliteit zonder te vervagen of slijten, waardoor het een verstandige investering is voor je balkon voor de lange termijn. Bovendien kun je kiezen uit een scala aan groentinten en diverse kleuropties, waardoor je de esthetiek van je balkon volledig naar jouw smaak kunt personaliseren.

 

Kortom, kunstgras leggen op je balkon biedt niet alleen een visuele upgrade voor je balkon, maar het garandeert ook een onderhoudsarme en stijlvolle buitenruimte. Maak de keuze voor kunstgras en geniet van de praktische voordelen en de verrijkende esthetiek die het met zich meebrengt.

Naast de frisse uitstraling en de ontspannen sfeer van kunstgras op je balkon kent het meer voordelen. Hier lees je meer over de voor- en nadelen van kunstgras.

 

Ons aanbod

Bij ons ben je aan het juiste adres voor een gevarieerd assortiment kunstgras, zorgvuldig samengesteld om te voldoen aan de unieke behoeften en voorkeuren van balkongebruikers. Ons kunstgras combineert niet alleen visuele aantrekkingskracht, maar biedt ook praktische voordelen. Het blijft het hele jaar door groen, ongeacht de weersomstandigheden.

 

Ons aanbod is divers in kleur, textuur en poolhoogte, zodat er voor elke balkonstijl en gebruiksbehoefte een perfecte match is. Of je nu op zoek bent naar zacht en comfortabel gras ideaal voor kinderen om op te spelen, of naar een robuustere variant geschikt voor intensiever gebruik, wij hebben het.

 

Bovendien is ons kunstgras gemakkelijk in onderhoud en allergievriendelijk, waardoor je meer tijd kunt besteden aan het genieten op je balkon. Ontdek de veelzijdigheid en kwaliteit van ons kunstgras en transformeer jouw balkon in een prachtige, groene oase.

 

Koop kunstgras voor je balkon eenvoudig online

Begin met het verkennen van ons uitgebreide assortiment kunstgras voor het balkon. Hier vind je diverse soorten kunstgras met verschillende kenmerken zoals de kleur, de zachtheid en poolhoogte die bij uitstek geschikt zijn voor een balkon.

 

Wij begrijpen dat het maken van een keuze online uitdagend kan zijn. Daarom bieden we je de mogelijkheid om gratis stalen aan te vragen. Zo krijg je de kans om de verschillende opties in het echt te ervaren, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen die perfect past bij de esthetiek en het comfort van jouw balkon.


Zodra je de ideale kunstgrasoptie voor jouw balkon hebt gekozen, is het bestellen ervan eenvoudig. Voer simpelweg de afmetingen van je balkon in en plaats het geselecteerde product in je winkelwagen. Volg vervolgens de eenvoudige instructies om je bestelling af te ronden en binnenkort te genieten van het perfecte kunstgras op jouw balkon.


Na het plaatsen van je bestelling zorgen wij voor een snelle en efficiënte levering. Als je hulp nodig hebt bij de installatie, kun je gebruik maken van onze installatieservice. Onze professionals zorgen ervoor dat je kunstgras perfect wordt gelegd, zodat je snel van je nieuwe balkon kunt genieten.

 

Veelgestelde vragen

Kan kunstgras op het balkon?

Ja, kunstgras kan op het balkon gelegd worden.

Is kunstgras op het balkon waterdoorlatend?

Ja, kunstgras is waterdoorlatend. In de rug van het kunstgras bevinden zich kleine drainagegaten om het water door te laten, wat belangrijk is voor gebruik op balkons. Je kan eventueel gebruik maken van valdempingsplaten of drainagepanelen om het water nog sneller te laten afvoeren.

Hoe maak ik kunstgras op het balkon schoon?

Je kunt het kunstgras eenvoudig onderhouden, door middel van zuigen, vegen of eventueel schoonmaken met een sopje. .

Hoe bevestig ik het kunstgras op het balkon?

Het kunstgras kan met dubbelzijdig tape of kunstgraskit worden bevestigd aan de ondergrond op het balkon.