Kunstgras Vlieland 35 mm

€ 38,00 € 29,00 per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Made in HollandKind- en diervriendelijk8 jaar UV garantieC-shape
Deze kunstgras Vlieland 35 mm is een echte topper voor zowel tuin, balkon of terras. Deze kunstgras is zeer geschikt voor zowel kinderen om op te spelen als voor huisdieren. Leverbaar in 2, 3, 4, en 5 meter breed. Uniek in Nederland!
Gratis verzending
Gratis verzending Kunstgras gratis bezorgd
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Gratis stalen service Vraag vooraf gratis XXL stalen aan
25 jaar ervaring
Gratis bewaarservice Bestelling op afroep mogelijk

Productinformatie

Top product voor Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Algemeen gebruik
Echtheid 1 t/m 5 4/5
Zachtheid 1 t/m 5 4/5
Dichtheid 1 t/m 5 4/5
UV Garantie 8 jaar
Geschikt voor Tuin, Terras, Balkon
Rolbreedte 200 cm, 300 cm, 400 cm, 500 cm
Gewicht gram/m2 2050
Aantal steken per m2 26.250
Poolmateriaal Polypropyleen, Polyethyleen
Vezelvorm C-Shape
Poolhoogte 35 mm
Instrooizand Niet nodig
Zwembadgeschikt Ja
Kind- en diervriendelijk Ja
Merk Kunstgras Direct

Kunstgras Vlieland: geschikt voor tuin, terras en balkon

Ben je op zoek naar kwalitatief en betaalbaar kunstgras dat leverbaar is in 2, 3, 4 en 5 meter breed?  Kunstgras Vlieland is een topproduct uit onze ruime collectie kunstgras. Vlieland kunstgras is namelijk geschikt voor allerlei doeleinden en verzekert je hoe dan ook van een groene buitenruimte. Waarom is het zinvol om Vlieland kunstgras aan te schaffen en is deze kunstgrassoort ook kind- en diervriendelijk? Lees direct verder en ontdek alle voordelen van Vlieland kunstgras. 

Eigenschappen Vlieland kunstgras

Kunstgras Vlieland valt op door de matte kleur kunstgrasgaren. Hierdoor krijgt het kunstgras een natuurlijke en realistische uitstraling. Het is bijna niet te onderscheiden van echt gras. De poolhoogte is 35 millimeter en dankzij de C-Shape vezelvorm komt het kunstgras snel omhoog te staan. Dit is ideaal wanneer het kunstgras intensief wordt gebruikt door spelende kinderen of huisdieren. Wil je een mooie buitenruimte die er ook nog eens realistisch uitziet? Ga dan voor Vlieland kunstgras en geniet met volle teugen van je tuin, terras of balkon.

Geschikt voor kinderen en huisdieren

Kunstgras Vlieland voelt zeer zacht aan en is om die reden bij uitstek geschikt voor kinderen, honden en katten. Ravotten, klimmen, klauteren, Vlieland kunstgras kan het perfect aan! Zijn er plannen om een zwembad aan te schaffen? Deze kunstgrassoort biedt een goede ondergrond voor een zwembad, mits je zorgt voor een stevig stabilisatiedoek. Door een zwembad te plaatsen op kunstgras heb je ook geen last van modder en grassprieten in het zwemwater. Heb je het zwembad niet meer nodig? Borstel de grasmat op met een harde bezem en je gazon ligt er weer strak bij!

Kunstgras Vlieland aanleggen, hoe doe je dat?

Vlieland kunstgras aanbrengen in je tuin? Zorg altijd voor een egale ondergrond zodat er geen oneffenheden ontstaan. Daarnaast is het verstandig om een zandbed aan te brengen van minimaal vijf centimeter. Op die manier wordt regen- en zwembadwater snel afgevoerd. Zet de grasmatten vast met goede kunstgrashaken en geniet razendsnel van je nieuwe kunstgras. Het gebruik van instrooizand is niet nodig maar raden wij wel aan, instrooizand heeft namelijk meedere voordelen. Ben je gepassioneerd over Vlieland kunstgras en de voordelen die het biedt? Bereken via de tool op de site wat je nodig hebt aan kunstgras en profiteer dankzij een ruime voorraad van een snelle levering door Kunstgrasdirect.nl.