Kunstgras 4 meter breed

Op zoek naar kunstgras 4 meter breed? Koop nu ons topkwaliteit kunstgras met een breedte van 4 meter. Kunstgras met een breedte van 4 meter is bij uitstek geschikt voor grotere ruimtes, zoals voor in de tuin of als speelgras.
Kunstgras Haarlem 18 mm
21,0014,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Texel 33 mm
32,0022,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Amersfoort 40 mm
28,0022,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Wolvega 35 mm
34,0024,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Eemnes 35 mm
39,0029,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Vlieland 35 mm
38,0029,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Dordrecht 35 mm
42,0034,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Ameland 38 mm
44,0036,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Makkum 40 mm
46,0036,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Bilthoven 45 mm
44,0038,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Cadzand 47 mm
49,0044,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Zandvoort 50 mm
54,0046,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie

Kunstgras 4 meter breed kopen

Wanneer je overweegt om kunstgras te kopen, is het essentieel om de juiste afmeting te kiezen. Bij Kunstgras Direct hebben we het kiezen van het formaat eenvoudig gemaakt. Je hebt de keuze uit vier breedtes, waaronder een rolbreedte van 4 meter.

Voor kleinere oppervlaktes zoals balkons volstaat een 2 meter brede kunstgrasrol, maar voor grotere terreinen raden wij onze populaire kunstgras 4 meter breed aan. Als je het formaat van je ruimte hebt gemeten en besluit om kunstgras te kopen met een breedte van 4 meter, dan kun je dit eenvoudig online bestellen in onze webshop.

 

Voor wie is kunstgras 4 meter breed geschikt?

Kunstgras van 4 meter breed is perfect voor diegenen die op zoek zijn naar een oplossing voor grotere ruimtes. Of het nu een ruime tuin, een sportveld of een speelgebied betreft, een kunstgrasrol van 4 meter breed is de ideale keuze. Dankzij de bredere rol heb je minder naden tussen de stukken, wat het leggen soepeler en sneller maakt.

Daarnaast wordt het vaak gebruikt voor sportvelden zoals hockey, waar een breder oppervlak nodig is. Maar zelfs als je een specifieke breedte nodig hebt, zoals 3 meter, is het mogelijk om het kunstgras zelf op maat te snijden vanuit onze kunstgrasrol van 4 meter.

 

Veelvoorkomende afmetingen

Bij het kiezen van kunstgras is het belangrijk om te weten welke afmetingen het vaakst voorkomen en wellicht ideaal zijn voor jouw situatie:


Kunstgras 4x4 meter

Perfect voor middelgrote tuinen en terrassen.

Kunstgras 4x2 meter

Uitstekend voor smallere tuinen of specifieke secties.

Kunstgras 4x5 meter

Een uitstekende keuze voor ruimere tuinen en buitenplaatsen.

Kunstgras 4x3 meter

Een veel voorkomende maat voor vele tuinen en terrassen.

Bij Kunstgras Direct snijden we het kunstgras op maat. Hierbij passen we de rolbreedte van 4 meter niet aan. De lengte kun je dus zelf bepalen.

 

Ons aanbod kunstgras op 4 meter breed

Bij Kunstgras Direct begrijpen we dat iedereen unieke behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan kunstgrasopties aan. Of je nu zoekt naar kunstgras voor je tuin, balkon, terras of sportveld, er is altijd een type dat perfect past bij jouw situatie. Onze producten zijn gemaakt met het oog op kwaliteit en duurzaamheid. Bij Kunstgras Direct verkopen we verschillende soorten kunstgras met een rolbreedte van 4 meter, waaronder:

 

 • Kunstgras Haarlem
 • Kunstgras Schiphol
 • Kunstgras Middelburg
 • Kunstgras Vlieland
 • Kunstgras Eemnes
 • Kunstgras Wolvega
 • Kunstgras Rozendaal
 • Kunstgras Dordrecht
 • Kunstgras Bilthoven
 • Kunstgras Naarden
 • Kunstgras Montfoort

 

Wil je eerst ervaren hoe het kunstgras voelt voordat het in jouw tuin, terras of balkon ligt? Vraag hier gratis stalen aan .

 

Bestel nu kunstgrasrollen van 4 meter breed

Heb je besloten dat kunstgras van 4 meter breed de juiste keuze is voor jou? Dan kun je eenvoudig bij ons bestellen. Mocht je vragen hebben over onze producten, het leggen van het kunstgras of over welke maat je precies nodig hebt, dan staan we altijd voor je klaar.

Met onze kunstgras leginstructies kun je eenvoudig zelf aan de slag, of maak gebruik van onze aanlegservice voor professionele installatie. Bestel vandaag nog jouw kunstgrasrol van 4 meter en geniet binnenkort van een prachtig groen oppervlak!