• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  In Nederland
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Gekleurd kunstgras

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 1 a 2 werkdagen!

3 artikel(en)

per pagina

 • Kunstgras Playgrass - Speelvelden - 2 Kleuren - 24 mm Poolhoogte


  Nu voor
  € 14,95
 • Kunstgras Playgrass - Speelvelden - 10 Kleuren - 24 mm Poolhoogte


  Nu voor
  € 17,95
 • Gekleurd kunstgras - Waterdoorlatend - 25 mm Poolhoogte - € 34,95


  Adviesprijs: € 39,95
  Uw voordeel: € 5,00 (13%)
  Nu voor
  € 34,95

3 artikel(en)

per pagina

Waarom gekleurd kunstgras?

U bent het zat uw gras continu te maaien, bij te zaaien en te onderhouden. Dan is kunstgras dé oplossing. Waarom? Hier volgen vijf voordelen.

 

1. Makkelijk uit te leggen

Gekleurd kunstgras is eenvoudig uit te leggen. Het maakt niet uit hoe groot het oppervlak is of welke vorm de bodem heeft. Binnen no time heeft u kwalitatief kunstgras onder uw voeten.

 

2. In de tuin, op het balkon

Als u aan gras denkt, denkt u misschien aan uw tuin. Daar is kunstgras natuurlijk ook bijzonder geschikt voor. Maar u kunt ook uw balkon, uw dakterras of kinderspeelplekken voorzien van kunstgras. Staat u regelmatig met een stand op een beurs of evenement, dan staat gekleurd kunstgras daar eveneens sfeervol bij.

 

3. Alle kleuren van de regenboog

Ze zeggen dat het gras van de buren altijd groener is, maar misschien is het wel blauw, zwart, rood of geel? Gras hoeft niet langer groen te zijn. Gekleurd kunstgras is er namelijk in alle kleuren van de regenboog. Zo kunt u kiezen voor uw favoriete kleur, de kleur die bij uw inrichting staat of die hoort bij uw huisstijl.

 

4. Makkelijk te onderhouden

Gekleurd kunstgras is makkelijk te reinigen. Maaien en zaaien hoeft niet meer. 5. Unieke uitstraling U kunt met gekleurd kunstgras een bijzondere sfeer creëren. Het kunstgras en uw tuinmeubilair vormen wellicht een knallende kleurcombinatie. U richt een originele zithoek in of staat op een beurs met een opvallende stand. Gekleurd kunstgras zorgt hoe dan ook voor een unieke, sfeervolle uitstraling.

Prijzen inclusief 21% BTW