Kunstgras is een slimme keuze in Amsterdam

Woont u in Amsterdam of omstreken en zoekt u kunstgras voor een klein of groot oppervlakte? Dan maakt u met ons voordelige kwaliteitskunstgras een slimme keuze.Kunstgras heeft namelijk meer voordelen dan u denkt. De meerwaarde van kunstgras is evident. Zo is kunstgras met het oog niet te onderscheiden van echt gras. Het gras is prachtig groen, verdor niet en kleurt dus niet bruin bij. Ideaal is verder dat als u kunstgras laat leggen in Amsterdam, u daarna van het onderhoud van uw gras af bent.

 

Kunstgras hoeft immers niet bijgeknipt, gemaaid, besproeid of bemest te worden en is daarmee onderhoudsarm. Niet alleen scheelt dit uzelf veel tijd, ook spaart u hiermee geld uit. Maar dit is nog niet alles. Een ander aantrekkelijk voordeel van kunstgras is dat het erg lang meegaat, tot wel 15 à 20 jaar. De eenmalige investering betaalt zich dus weer terug. Voorts heeft u met kunstgras minder last van ongedierte en is, wellicht heeft u hooikoorts, de kans op allergieën aanzienlijk kleiner. Last but not least is de duurzaamheid en kracht van kunstgras een grote pre. Op kunstgras kunt u gerust uw kinderen laten ravotten of uw huisdieren laten spelen. Het gras is namelijk sterk genoeg om dit op te vangen. Ook speeltoestellen plaatsen op kunstgras levert geen probleem op voor de algehele kwaliteit van het gras.

 

En... de broeken en witte shirts van uw kinderen worden niet meer groen van de grasvlekken. Pas overigens wel op met kinderen die voetbal op kunstgras spelen. Een sliding kan namelijk brandwonden veroorzaken. Ten slotte is nog een laatste voordeel van kunstgras, dat dit eenvoudig te leggen is op alle ondergronden.

 

Er zijn diverse soorten kunstgras en toepassingen

Zo is er bij ons van Kunstgrasdirect.nl naast het steeds populairder wordende grastapijt ook gekleurd kunstgras verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Mocht u dus kunstgras in een specifieke kleur zoeken, dan gaat u bij ons zeker slagen. Paars, lichtgroen of zwart gras? Bij Kunstgrasdirect.nl vindt u het hoe dan ook! Bij ons kunt u terecht voor twee hoofdmerken kunstgras, namelijk Europe Grass en Hamat. Binnen deze merken kunt u zelf uw specifieke soortkunstgras samenstellen, eenvoudig online. Dit kunt u doen door allereerst aan te vinken welke UV-garantie u wenst (8 tot 20 jaar). Vervolgens kiest u de poolhoogte van uw kunstgras, die varieert tussen de 20 mm en 50 mm. De echtheid van het kunstgras, van één tot vijf sterren, selecteert u ook zelf. Ten slotte maakt u ook een keuze voor de gewenste zachtheid van het kunstgras, die mede bepaald wordt door de dichtheid, namelijk het aantal sprieten per vierkante meter.

 Kunstgras Amsterdam

Zelf leggen of laten leggen van kunstgras?

Kunstgras kunt u zelf leggen of laten leggen. Een voordeel van zelf leggen is dat dit niet ingewikkeld is en eenvoudig te doen is. En natuurlijk is zelf leggen aanzienlijk voordeliger dan dit laten doen. Kunstgras zelf leggen gaat in een aantal eenvoudige stappen als volgt:

  • Verwijder het oude gras met een schep en een kruiwagen.
  • Leg een strak bed van zand aan. Water dit zandbed in en vlak het zandbed uit.
  • Leg een bodemdoek op het zandbed.
  • Hierna kan het kunstgras neergelegd worden.
  • Vervolgens wordt het kunstgras op maat gesneden en afgewerkt.

 

De afwerking bestaat uit het lijmen van de naden, het pas snijden van het gras, het kunstgras vastslaan met haken en opborstelen. Natuurlijk kunt u het kunstgras ook via ons van Kunstgrasdirect.nl laten leggen, door een van onze specialisten. Mocht u dat willen, neem dan contact op met onze klantenservice. Dan helpen wij u professioneel en vakkundig verder.

 

Uw eigen kunstgras in Amsterdam kopen

Bekijk nu het aanbod kunstgras in onze webshop en koop uw eigen kunstgras online bij ons. Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor advies en vragen. Wij helpen u graag verder, zodat het gras op uw gazon er straks weer piekfijn en strak bijligt.

 

 

To Top