Kunstgras 3 meter breed

Op zoek naar kunstgras 3 meter breed? Koop nu ons topkwaliteit kunstgras met een breedte van 3 meter. Kunstgras met een breedte van 3 meter geeft je volop mogelijkheden om op een flexibele manier je tuin te decoreren. 

Sorteer op
Kunstgras Vlieland 35 mm
34,9526,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Kunstgras Eemnes 35 mm
39,9529,95per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen

2 Items

per pagina

Uniek kunstgras op 3 meter breed

Ben je op zoek naar kunstgras op 3 meter breed? Dit vind je nergens anders dan bij ons. De rolbreedte van kunstgras is doorgaans 2 of 4 meter, maar kom je daar niet goed mee uit? In dat geval heb je bij ons de mogelijkheid om het kunstgras op een breedte van 3 meter aan te schaffen. Dat is wel zo gemakkelijk, want anders moet je zelf aan de slag om een kunstgrasrol op maat te snijden.

 

Kunstgras op 3 meter breed

Wil je kunstgras leggen in je tuin dan kan het zijn dat 4 meter net wat te breed en 2 meter net te smal is. Om te voorkomen dat je het op maat moet snijden, is het in dat geval wellicht handiger om voor een breedte van 3 meter breed te kiezen. Dit is bij ons een fijne mogelijkheid en biedt naast het voordeel van niet op maat hoeven snijden nog een voordeel; je voorkomt hiermee namelijk verspilling omdat er geen snijverlies optreedt. Wat dat betreft maak je dan ook een duurzame keuze als je aan deze oplossing de voorkeur geeft.

 

Uniek kunstgras voor je tuin, balkon of terras

Het kunstgras op 3 meter breed dat wij in het aanbod hebben opgenomen, is uniek en onder meer geschikt voor je tuin, balkon of terras.

 

Kunstgras Vlieland 3 meter breed

Kunstgras Vlieland heeft een poolhoogte van 35 mm en is onder meer ideaal om je kinderen op te laten spelen. Tevens is het een fijne soort om je huisdieren te laten relaxen of te laten ravotten. Je hebt geen instrooizand nodig voor de toepassing van dit kunstgrastapijt met een breedte van 3 meter.

 

Kunstgras Eemnes 3 meter breed

Kunstgras Eemnes heeft de perfecte rolbreedte als je op zoek bent naar kunstgrastapijt op 3 meter. Bereken eenvoudig het oppervlak in een breedte van 3 meter in combinatie met de gewenste lengte in meters. Dit kunstgras is eveneens geschikt als je kinderen en huisdieren hebt en te gebruiken voor sport en spel eneveneens voor als je een tuin met een zwembad hebt.

 

Kunstgras Dordrecht 3 meter breed

Kunstgras Dordrecht voorziet in een bijzonder natuurlijke uitstraling en is onder meer geschikt voor algemeen gebruik net als voor sport en spel of voor een zwembad in de tuin. Heb je kinderen of een huisdier? Op dit kunstgras van 3 meter breed voorzie je in een comfortabele ondergrond. Je kan het kunstgras ook op je balkon plaatsen of je terras van een natuurlijke look voorzien.

 

Vraag een gratis staal aan

Ben je benieuwd hoe een van de soorten kunstgras op 3 meter er in het echt uitziet en voelt? Vraag gerust een gratis staal aan om kennis te maken met de echtheid, zachtheid en dichtheid van het kunstgrastapijt.

 

Snelle levertijd

Je bent bij ons verzekerd van een snelle levertijd als je kunstgras op 3 meter breed aanschaft. De levertijd bedraagt doorgaans maar twee tot vier werkdagen. De verzending is overigens geheel gratis en je kan je aankoop via een veilige betaalmethode afrekenen. Heb je een vraag? Neem gerust contact op met onze telefonische klantenservice voor een persoonlijke dienstverlening.