Kunstgras 3 meter breed

Op zoek naar kunstgras 3 meter breed? Koop nu ons topkwaliteit kunstgras met een breedte van 3 meter. Kunstgras met een breedte van 3 meter geeft je volop mogelijkheden om op een flexibele manier je tuin te decoreren. 

Kunstgras Vlieland 35 mm
38,0029,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Ameland 38 mm
44,0036,00per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie

Kunstgras 3 meter breed kopen

Zoek je naar een uniek formaat kunstgras voor je tuin, balkon of terras? Bij ons vind je wat anderen niet bieden: kunstgras 3 meter breed. Terwijl de meeste aanbieders uitsluitend  2 of 4 meter breed kunstgras hebben, begrijpen wij dat deze afmetingen niet altijd passen bij ieders behoefte. Ons 3 meter brede kunstgras komt perfect van pas wanneer 4 meter te groot lijkt en 2 meter te klein. Hiermee bespaar je niet alleen de moeite van snijden, maar voorkom je ook verspilling door snijverlies. Zo maak je een duurzame keuze!

 

Voor wie is kunstgras 3 meter breed geschikt?

Het 3 meter brede kunstgras is een ideale oplossing voor:

- Tuinen die een specifieke breedte hebben, waardoor standaardmaten niet passen.
- Balkons die een frisse, groene touch nodig hebben.
- Terrassen waar de standaard breedte van 4 meter weer te ruim is.

 

Veel voorkomende afmetingen

Kunstgras met een rolmaat van 3 meter breed is een populaire keuze voor de consument. Dit vanwege de praktische toepassingen voor verschillende gebruikerssituaties. Veelvoorkomende afmetingen zijn:

 

- Kunstgras 3 x 2 meter
- Kunstgras 3 x 3 meter
- Kunstgras 3 x 4 meter
- Kunstgras 3 x 5 meter
- Kunstgras 3 x 6 meter

 

Bij Kunstgras Direct snijden we het kunstgras op maat. Hierbij passen we de rolbreedte van 3 meter niet aan. De lengte kun je dus zelf bepalen.

 

Ons aanbod kunstgras op 3 meter breed

Bij Kunstgras Direct hebben we een ruim aanbod kunstgras die verkrijgbaar is met een rolbreedte van 300 centimeter (3 meter). Kies uit ons unieke assortiment:


Kunstgras Vlieland: Perfect voor kinderen om op te spelen en huisdieren om te relaxen. Geen instrooizand nodig!
Kunstgras Eemnes: Ideaal voor sport en spel en zelfs onder en naast je zwembad.
Kunstgras Dordrecht: Met een natuurlijke uitstraling, geschikt voor algemeen gebruik, sport en spel en onder en om je zwembad.

 

Bestel nu kunstgrasrollen van 3 meter breed

Wil je de kwaliteit zelf ervaren? Vraag een gratis staal aan om de echtheid, zachtheid en dichtheid van ons kunstgras te voelen. En als je besluit te bestellen, garanderen we een snelle levertijd van slechts twee tot vier werkdagen met gratis verzending. Betalen? Dat kan veilig via onze beschikbare betaalmethodes.

Als de grootste kunstgrasspecialist in Friesland staan wij garant voor topkwaliteit, scherpe prijzen en uitstekende service, zowel voor particulieren als professionals. Heb je vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Onze specialisten staan klaar om je te helpen, zowel online als telefonisch.

Voor een unieke kunstgrasrol van 3 meter breed zit je bij ons goed. Neem vrijblijvend contact op en ontvang gratis en vrijblijvend advies!