Kunstgras 3 meter breed

Enige tijd geleden introduceerden wij kunstgras met een breedte van 5 meter. Maar wist je dat Kunstgrasdirect nu ook diverse soorten topkwaliteit kunstgras van 3 meter breed in het assortiment heeft? Deze afmeting biedt allerlei flexibele mogelijkheden om jouw tuin, balkon of dakterras een mooi groen aangezicht te geven.

 

Kunstgrasdirect specialist voor particulieren en professionals

Voor kunstgras op 3 meter breed van topkwaliteit ben je bij de grootste kunstgras specialist in Friesland aan het juiste adres. Wij leveren tegen scherpe prijzen aan zowel particuliere als professionele klanten. Voor welke soort kunstgras en afmeting je ook kiest, je kunt bij ons altijd rekenen op een uitstekende service en een snelle levering.Waarom kiezen voor kunstgras van 3 meter breed

Er zijn verschillende redenen waarom kunstgras met een breedte van 3 meter een prima optie is om te gebruiken. We zetten een aantal mogelijkheden op een rij.

 

Flexibele afmeting voor elke tuin

Veel tuinen zijn gemiddeld zo tussen de 6 en 8 meter breed. Kunstgras met een breedte van 3 meter geeft je volop mogelijkheden om op een flexibele manier je tuin te decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een gazon aan de de ene kant van je tuin terwijl je de andere kant reserveert voor planten en bloemen. Of je kiest voor kunstgras aan beide zijden van de tuin met een mooi pad in het midden.

 

Kunstgras over de breedte van je tuin

Zo zijn er nog veel meer indelingen te bedenken voor je tuin. Ben je bijvoorbeeld in het bezit van een schuifdeur of openslaande deuren, dan kun je ervoor kiezen om aangrenzend een strook kunstgras over de breedte van je tuin aan te leggen. Zo stap je vanuit je woning direct het kunstgras op. Ideaal voor de kids om op te spelen en ook je hond of kat zal lekker willen rollebollen in het gras. Bovendien biedt zo'n gazon van 3 meter breed kunstgras voldoende ruimte voor je tuinmeubels. Dat maakt een ontbijt op het groene gras wel heel aantrekkelijk.

 

Een groene oase op dak

Kunstgras geeft jouw dakterras een extra groene dimensie. In combinatie met een aantal potplanten, creëer je een prachtige oase waar het heerlijk toeven is. Bovendien voelt het bijna niet van echt te onderscheiden gras, heerlijk zacht aan je voeten. Je kunt het groene kunstgras er nog meer laten uitspringen door een deel van je dakterras met tegels te bedekken. Ook in combinatie met kiezelsteentjes ziet jouw groene oase er fantastisch uit.

 

Groen tapijt op je balkon

Beschik je over een ruim balkon, dan kun je deze in het geheel bedekken met een grastapijt van 3 meter breed. Op je balkon zitten, was nog nooit zo prettig als met deze groene ondergrond.

 

Kustgras versus natuurlijk gras

Toen kunstgras nog maar net op de markt kwam, kon je gelijk zien dat het hier niet om natuurlijk gras ging. Dat is tegenwoordig wel anders. Het verschil tussen kunst en natuurlijk gras is nauwelijks nog met het blote oog waar te nemen. Kunstgras heeft dan ook een enorme ontwikkeling doorgemaakt.


Kies je toch liever voor natuurlijk gras, dan moet je er wel rekening mee houden dat je dit elke week moet maaien. Ook moet je het gras regelmatig sproeien en extra zaaien wanneer er kale plekken ontstaan. Daarnaast moet je er niet raar van opkijken als het gras na een een paar hete dagen er nogal dor en verschroeid uitziet. Vochtigheid daarentegen kan weer zorgen voor de groei van mos. Kortom, je hebt heel wat omkijken naar een gazon van natuurlijk gras.

 

Speciale prijs € 26,95 Normale prijs € 34,95

Bekijk meer

Kunstgras altijd in goede staat

Van deze nadelen van natuurlijk gras heb je bij kunstgras geen last. Dit is namelijk zo goed als onderhoudsvrij. Het enige wat je moet doen, is je gras af en toe wat aan te vegen, bijvoorbeeld als je tuin vol ligt met blaadjes. Is het kunstgras eenmaal neergelegd, dan heb je er jarenlang plezier van.Kunstgras Eemnes, Vlieland en Dordrecht

Ben je op zoek naar kunstgras van 3 meter breed? Kies dan voor Kunstgras Eemnes of kunstgras Vlieland of Kunstgras Dordrecht. Deze soorten kunstgras van topkwaliteit zijn zowel geschikt voor je tuin, terras of balkon.