• Gratis staal aanvraag!
  eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  grote voorraad
 • Gratis verzending boven € 100,-
  (m.u.v. grastapijt!)
  Verzending naar NL, BE en DE
0561-614443
Browse by category

Oplossing tegen hooikoorts?

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Veel mensen zijn blij wanneer het weer lente wordt. Toch zijn er ook heel wat mensen die er stiekem tegenop zien. Het voorjaarsweer zorgt er namelijk voor dat bloemen en planten weer in bloei komen te staan. En dat kan flinke hooikoorts veroorzaken!

Mooi weer? Zorg ook voor een mooie tijd met kunstgras!

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
De temperatuur is de laatste dagen en weken weer stilaan de hoogte in aan het klimmen. Her en der beginnen de eerste allergieën de kop op te steken en je moet beduidend minder vaak die winterjas uit de kast halen. Het mag duidelijk zijn: de lente is begonnen aan zijn intrede in het land. Met dat mooie weer komen ook alle activiteiten die de lente en de zomer zo leuk maken.

Hoe leg ik kunstgras in mijn tuin?

Door Hermen in kunstgras
Lees verder

Heb jij ook geen groene vingers? Of heb je er een hekel aan om regelmatig het gras te maaien? Dan is een kunstgras tuin misschien wel iets voor jou. Met een kunstgras tuin hoef je je geen zorgen meer over je gazon te maken, want het ligt er altijd mooi bij. Zelfs in de herfst en de winter blijft je gazon er mooi fris en groen bij liggen. In een hete zomer heb je geen last dat je gras bruin wordt of dat er kale plekken op ontstaan. Kortom, een kunstgras tuin is ideaal. Het bespaart je tijd en je hebt altijd een goed gazon. Daarnaast is het leggen van een kunstgras tuin zelf heel gemakkelijk te doen. Je moet natuurlijk wel met enkele zaken rekening houden, maar met één of twee dagen kun jij je perfecte kunstgras tuin hebben liggen!

Kunstgras op het terras komt steeds vaker voor

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
De afgelopen jaren zijn er steeds meer Nederlanders en ook Belgen, die ervoor kiezen om kunstgras op hun terras aan te brengen in plaats van echt gras. Eigenlijk kunnen we wel spreken van een trend die onder brede lagen van de bevolking aanslaat. Heel vreemd is dit eigenlijk niet, omdat steeds meer particulieren - en ook bedrijven - de voordelen van kunstgras hebben ontdekt

2019 nieuw jaar, nieuwe kunstgras soorten.

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Dit jaar hebben wij onze collectie weer vernieuwd! Wij hebben een aantal nieuwe soorten toegevoegd, die nog realistischer lijken op gras. Kunstgras zijn er in verschillende poolhoogtes en soorten, met mos draad of zonder. Verder in tekst geven we nog antwoord op een paar vragen die vaker voorkomen bij onze klanten.

Kunstgras geeft elk kind een zachte landing in uw tuin

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Heeft u ook van die wildebrassen in de tuin aan het spelen? Kinderen zijn dol op speel- en klimtoestellen. Geef ze meer speelplezier met mooi, zacht speelgras. Waarom is speelgras de beste keuze voor spelende kinderen?

Is kunstgras wel duurzaam?

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Wanneer de tuin een opknapbeurt krijgt of als je in een nieuwe woning trekt, loont het om ook de vraag te stellen of je niet beter kunstgras kunt nemen. Velen haken af, omdat ze denken dat kunstgras niet goed voor het milieu is. De vraag is echter of dit inderdaad het geval is?

kunstgras leggen in het voorjaar? Hier wat tips

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
De voordelen van kunstgras leggen in het voorjaar

Voorbereidingen kunstgras seizoen 2019

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Voorbereidingen kunstgras seizoen 2019! Het team van kunstgras Direct is nu alweer bezig met het uitzoeken en selecteren van nieuwe gras soorten en modellen. Wat is er afgelopen seizoen eigenlijk allemaal veranderd aan onze webshop? Wij hebben een aantal nieuwe punten op een rijtje gezet! Veel leesplezier!

Genieten met kunstgras of grasmaaien

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Heeft u ook zo’n hekel aan nog uren te grasmaaien nadat u een lange dag heeft gehad op uw werk? Wij hebben de oplossing! Wie wil er nou niet liever na een lange dag op uw werk lekker languit op de bank met een kopje koffie of thee. Lekker warm bij de kachel. Wij als specialist adviseren grastapijt.. Als het nou gaat om een balkon, tuin of terras het maakt niet uit.
Previous post
Prijzen inclusief 21% BTW