• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  In Nederland
085 06 01 500
Browse by category

Kunstgras Kopen? Waar moet ik opletten

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Kunstgras kopen is om veel redenen een goed idee. Kunstgras kopen zal je qua onderhoud een hoop werk besparen. Je hoeft kunstgras namelijk niet te maaien, te bemesten of te sproeien. Kinderen kunnen erop spelen zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kwaliteit van het gras achteruit gaat. Ook kunnen er zonder problemen speeltoestellen of zwembadjes op staan. Kunstgras kopen is daarnaast ook een duurzame actie. Het is milieuvriendelijk en kan jaren meegaan. Heb je besloten dat kunstgras kopen je volgende stap is, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder lees je tips die je van pas kunnen komen bij kopen van kunstgras.

Grastapijt en kunstgras trends van 2020

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Grastapijt en kunstgras hebben al lange tijd geleden intrede gedaan als het gaat om woontrends. De populariteit is in de loop der jaren steeds verder toegenomen. Dat heeft alles te maken met de kwaliteit en diversiteit.

Kunstgras voor in de tuin

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Kijk je tegen gras in je tuin aan dat er niet zo uit ziet als het hoort te zijn? In de zomer vergeeld en in de winter een hoopje zieligheid? Of komen er molshopen doorheen? Kunstgras tuin is de combinatie die je van alle problemen afhelpt. Nog beter, kunstgras tuin ziet er geweldig uit en laat het uitzicht op je tuin altijd groen zijn.

De vele voordelen van kunstgras op een rijtje

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Wil je graag een make-over geven aan je tuin, terras of balkon? Met een tapijt van kunstgras kies je voor een kwalitatieve en trendy inrichting van je lapje groen. Ook in de sportwereld is artificieel gras populair om lustig te kunnen voetballen, hockeyen of tennissen op een veilig sportveld. Kunstgras heeft dan ook heel wat voordelen als inrichting voor jouw gazon.

Eenvoudig zelf kunstgras leggen

By Hermen
Lees verder
Vind je dat het tijd is geworden voor kunstgras in de tuin? Misschien zie je een beetje tegen kunstgras leggen op omdat je denkt dat je een bedrijf in moet schakelen om dit voor je te leggen. Niets is echter minder waar. Het is mogelijk om zelf een mooi gazon van kunstgras in je tuin te leggen. We leggen je in dit artikel uit hoe dit kunstgras leggen in zijn werk gaat.

kunstgras het nieuwe gras

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Wil ook jij het meeste uit je tuin halen om er elke dag opnieuw te genieten? Met een trendy inrichting van je tuin creëer je een plek waar het steeds heerlijk vertoeven is. Dit jaar speelt kunstgras een hoofdrol in de tuintrends - en dat hoeft niet te verbazen. Ontdek hier hoe kunstgras ook jouw tuin transformeert tot een oase van rust en groen.

Onderhouds vrije tuin! Ga voor Kunstgras

Door Hermen in kunstgras
Lees verder

Wil jij ook geen gedoe meer in de tuin? Beschik je niet over groene vingers en haal je geen voldoening uit het werken in de tuin? Dan is kunstgras de beste optie voor jou. Geniet het hele jaar door van een prachtig groen gazon, zonder er een vinger voor hoeven uit te steken. Alles over de onderhoudsvrije tuin met kunstgras lees je in dit artikel.

Kunstgras voor op het terras: makkelijk, snel en sfeervol

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Er gaat niets boven een mooi terras waar u ongestoord van de natuur kunt genieten. Wilt u graag een groen terras, maar zit u niet te wachten op veel onderhoud? Dan is kunstgras een echte uitkomst. Dit gras behoudt altijd zijn groene kleur en voelt ook nog eens lekker zacht aan wanneer u erop wilt lopen of liggen. Ieder terras wordt een groen kuuroord dankzij deze handige grastegels die u in een mum van tijd aanlegt. Zo creëert u een terras dat er sfeervol uitziet en ook nog eens ideaal is voor spelende kinderen en dieren.

Tuintrends van deze zomer!

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
De bomen worden weer groen en bloemen zoals narcissen en tulpen lopen weer uit. Dit betekent dat het voorjaar is begonnen en het buitenleven meer en meer ontwaakt. Het voorjaar is een uitstekende periode om je tuin, terras of balkon een make-over te geven. Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je van jouw buitenomgeving iets moois maken? Laat je dan inspireren door onze tuintrends voor deze zomer

Nieuw Kunstgras Zandvoort

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Nieuw Kunstgras Zandvoort! Vanaf vandaag hebben wij een nieuwe kunstgras soort in onze collectie genaamd Zandvoort! Deze grassoort heeft een poolhoogte van 26 mm en daardoor uitermate geschikt voor in de tuin en voor op het terras. Je kan vanaf vandaag dus ook al gratis stalen aanvragen, zodat je eerst het kunstgras soort kan voelen en bekijken, ideaal toch?
Previous post
Prijzen inclusief 21% BTW