• Gratis staal aanvraag!
  eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  grote voorraad
 • Gratis verzending boven € 100,-
  (m.u.v. grastapijt!)
  Verzending naar NL, BE en DE
0561-614443
Browse by category

Grastapijt van Kunstgrasdirect.nl

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Grastapijt, je ziet het steeds meer en het wordt steeds mooier en natuurgetrouwer! Grasmaaien en besproeien behoren tot het verleden. Daarnaast is onkruid weghalen ook verleden tijd! Grastapijt is heel geschikt voor kinderen en huisdieren, en bovendien waterbestendig en milieuvriendelijk. Grastapijt maakt je balkon, terras of tuin een heel stuk vrolijker!

Kunstgras in de tuin met een huisdier

Door Hermen in kunstgras
Lees verder

Kunstgras in de tuin met een huisdier

Kunstgras in de tuin met een huisdier. Is dat wel een goede combinatie? Dat is een goede combinatie als u het juiste kunstgras aanschaft. Bijvoorbeeld bij Kunstgras Direct. Wij hebben het beste kunstgras in huis waarop uw huisdier met plezier kan ronddartelen, spelen of languit op kan liggen. Honden vinden het fijn om erop te lopen en ook katten vinden snel een lekker ligplekje op het grastapijt. Kunstgras is niet schadelijk voor dieren net zomin als voor kinderen. Het kunstgras dat wij aanbieden, is uitermate zorgvuldig getest en voldoet dan ook aan de strenge eisen die er in Europa aan worden gesteld.

Goedkoop Kunstgras

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Goedkoop kunstgras! Goedkoop kunstgras biedt vele voordelen. In de eerste plaats ben je minder geld kwijt door de lage prijs. In de tweede plaats hoeft er geen enkel onderhoud meer verricht te worden wat bij gewoon gras wel het geval is. Bovendien blijft goedkoop kunstgras altijd groen, vergeelt het niet door droogte en groeit er geen onkruid tussen. De kwaliteit is natuurlijk wel een punt bij goedkoop kunstgras. Als je weet waar je het moet aanschaffen dan is de kwaliteit gegarandeerd, zoals bij ons.

Nooit meer maaien met kunstgras

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Nooit meer maaien met kunstgras en altijd een strak en groen gazon. Dat is een ideaalbeeld dat door iedereen te realiseren is. Heerlijk genieten in de lente en zomer op een groen grasveld met een fantastische uitstraling. Of vanaf het terras toekijken hoe mooi het groene gras erbij ligt. Ook in de winter blijft het gras in dezelfde staat en is het zichtbaar groen behalve als er een witte sneeuwlaag op ligt. Kunstgras kent vele voordelen en is ook te gebruiken als speelveld dat altijd in een topconditie blijft. De toepassingen zijn uiteenlopend, zodat er voor elk doel een perfect grastapijt beschikbaar is.

Soorten kunstgras

Door Blog in kunstgras
Lees verder
Je bent dus van plan om kunstgras te kopen? Dan zijn er inderdaad een aantal belangrijke punten waarmee je rekening dient te houden. Tenminste als je het meest succesvolle resultaat voor ogen hebt.
Prijzen inclusief 21% BTW Tuinartikelen webwinkels