Gekleurd kunstgras

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 2 a 5 werkdagen!

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Waarom gekleurd kunstgras?

Je bent het zat je gras continu te maaien, bij te zaaien en te onderhouden. Dan is kunstgras dé oplossing. Waarom? Hier volgen vijf voordelen.

 

1. Makkelijk uit te leggen

Gekleurd kunstgras is eenvoudig uit te leggen. Het maakt niet uit hoe groot het oppervlak is of welke vorm de bodem heeft. Binnen no time heb je kwalitatief kunstgras onder je voeten.

2. In de tuin, op het balkon

Als je aan gras denkt, denk je misschien aan je tuin. Daar is kunstgras natuurlijk ook bijzonder geschikt voor. Maar je kunt ook je balkon, dakterras of kinderspeelplekken voorzien van kunstgras. Sta je regelmatig met een stand op een beurs of evenement, dan staat gekleurd kunstgras daar eveneens sfeervol bij.

3. Alle kleuren van de regenboog

Ze zeggen dat het gras van de buren altijd groener is, maar misschien is het wel blauw, zwart, rood of geel? Gras hoeft niet langer groen te zijn. Gekleurd kunstgras is er namelijk in alle kleuren van de regenboog. Zo kun je kiezen voor je favoriete kleur, de kleur die bij jou inrichting staat of die hoort bij je huisstijl.

4. Makkelijk te onderhouden

Gekleurd kunstgras is makkelijk te reinigen. Maaien en zaaien hoeft niet meer. Borstel af en toe met een bezem tegen de pool in en haal het vuil en blad van het gras.

5. Unieke uitstraling

Je kunt met gekleurd kunstgras een bijzondere sfeer creëren. Het kunstgras en je tuinmeubilair vormen wellicht een knallende kleurcombinatie. Je richt een originele zithoek in of staat op een beurs met een opvallende stand. Gekleurd kunstgras zorgt hoe dan ook voor een unieke, sfeervolle uitstraling.

Zoek je betaalbaar gekleurd kunstgras dan kun je online en in de winkel een breed assortiment hierover vinden. Wij helpen je graag met jou keuze met de verschillende kunstgras soorten.