Golf kunstgras

Golf kunstgras wordt in diverse soorten en texturen geleverd. Elk specifiek ontworpen voor verschillende delen van het golfsport, zoals putten, chippen en afslaan. Speciaal ontwikkeld voor professioneel en particulier gebruik.
Kunstgras Putting Green Home
34,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Target Green XL
47,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Putting Green Pro
49,95per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie
Kunstgras Golf Back Tee XL
99,50per m²
Levertijd: 2-4 werkdagen
Meer informatie

Kunstgras voor Golf

Kunstgras golf is ideaal voor de golfsport. Kunstgras kan op verschillende manieren worden toegepast op de golfbaan.  Het is toepasbaar op oefengreens, target greens en teeboxen op de baan of driving range. Kunstgrasdirect biedt vele mogelijkheden.

 

De belangrijkste kenmerken van golf kunstgras

Bij het kiezen van kunstgras voor een tee box of oefengreen, zijn verschillende aspecten  waarmee rekening moet worden gehouden. Dit om ervoor te zorgen dat de structuur van het oppervlak zo dicht mogelijk bij een natuurlijk grasoppervlak komt.

 

Balrol- en respons

De manier waarop de bal over het kunstgras rolt en stuitert, moet zo dicht mogelijk bij die van natuurlijk gras liggen. Dit zorgt voor een realistische speelervaring.

 

Duurzaamheid

Golfspelers lopen voortdurend over het oppervlak en oefenen veel druk uit bij elke slag. Het kunstgras moet bestand zijn tegen slijtage en UV-stralen om lang mee te gaan.

 

Drainage

Goede waterafvoercapaciteiten zijn essentieel om plassen en modderige gebieden te voorkomen, wat de speelervaring kan beïnvloeden

 

Kunstgras voor (gewone) golf greens

Thuis in de achtertuin je putt skills verbeteren? Dit is mogelijk met het speciaal ontwikkeld kunstgras putting green home, de verwerkte polyethyleen garens zorgen voor een perfecte balrol. Met kunstgras is het niet meer noodzakelijk om naar de golfbaan te gaan en te werken aan je putt werk.

 

Kunstgras voor putting greens

Een van de grootste voordelen van een kunstgras green is het minimale onderhoud. Er is geen noodzaak tot maaien, bemesten, besproeien of het behandelen van ziekten en plagen. Kunstgras greens blijven ongeacht het seizoen of het weer altijd bespeelbaar. Ideaal als de greenkeepers niet toekomen aan het onderhoud van de oefengreens. 

 

Kunstgras Teebox

Het beschermen van je teebox in de winter bij natuurgras, is essentieel om ervoor te zorgen dat het gras in het voorjaar in goede conditie terugkeert. Het toepassen van kunstgras kan dan ook een effectieve manier zijn om je teebox tijdens de koude maanden te beschermen.Kunstgras voor Chipping greens (target green)

Een target green gemaakt van kunstgras kan inderdaad een uitstekend hulpmiddel zijn voor golfers die hun chiptechniek willen verbeteren. De dikte van 33 mm geeft een optimale demping van de golfbal.Golf kunstgras kopen?

Wanneer je van plan bent golf kunstgras aan te schaffen, is het verstandig om eerst gratis stalen aan te vragen, zo kan je het kunstgras vooraf goed beoordelen. Zie je het zelf niet zitten om je putting green of tee box te leggen, Dan helpen wij je graag met het aanleggen van putting green of het aanleggen van een tee box.