• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  Boven de € 200,-
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Aanbieding kunstgras

kunstgras kopen

Kunstgras Direct is de grootste kunstgras dealer. Het mooiste kunstgras hebben wij al voor je geselecteerd uit diverse merken. Ga voor kwaliteit, hier heb je jaren langer plezier van. Kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn. Een serie kunstgras in verschillende dichtheid en pool hoogte leverbaar, zodat er voor elke toepassing het juiste kunstgras beschikbaar is. 

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 1 a 2 werkdagen!

1 - 12 van 14

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

1 - 12 van 14

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2

wat is PE en PP

PE = Polyethyleen, dit materiaal is beter UV-bestendig, waardoor er minder snel kans op verkleuren is en het materiaal is zachter en flexibeler, betere kwaliteit dus.
PP = Polypropyleen, dit materiaal is volledig te recyclen, kleurvast, stevige vezel, kan door UV-licht negatief beïnvloed worden.

Een hoge of een korte pool?

Voor Kunstgras hoeft je niet perse instrooizand te gebruiken, des te eerder er onkruid komt, gebruik je geen instrooizand, dan zal je weinig tot geen last krijgen van onkruid. Hoe hoger de pool hoe eerder de grasmat zal platliggen en hebben iets meer tijd nodig om weer omhoog te komen, deze kunstgrasmatten hebben wel een hoge dichtheid dat de vezels nooit helemaal plat gaan liggen. Kunstgras kopen is gemakkelijk, vraag gratis staal/stalen aan om de soorten goed te kunnen bekijken. Aanbiedingen zijn er al vanaf € 12,95 per m2 topkwaliteit met krulvezel en mosdraad.

 

Gelijk genieten in je tuin

Kunstgras is de ideale oplossing, altijd een strakke en groene frisse grasmat die niet van echt te onderscheiden is.
Je kunt gelijk genieten van je tuin bij mooi weer. Je hebt immers altijd een fris groen en netjes afgewerkt gazon.

Een eenmalige investering waar je jarenlang plezier van hebt.
Kinderen krijgen bij het spelen geen groene vlekken meer in de kleren, je hebt minder last van hooikoorts en minder last van insecten.
Ook het onderhoud is simpel, gewoon af en toe met een harde borstel bladeren, takjes en dergelijke weg vegen en bij een ongelukje van de hond gewoon even de hogedruk spuit gebruiken en is je grasmat weer als nieuw.

 

Nooit meer maaien

Misschien hebben de buren al kunstgras, het is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Bovendien is kunstgras milieuvriendelijk, er hoeft geen onkruid gespoten te worden, minder gesproeid en is bovendien ook nog recyclebaar.

Je kunt kunstgras gemakkelijk zelf leggen, Graaf een vijf centimeter af en stort hier geel zand in, goed aantrillen, plaats eventueel stabilisatiedoek voor gewichtsverdeling. Daarna kan je betonranden plaatsen en het kunstgras binnen de randen leggen. het kunstgras kan dan geen kant op. Om eventueel opwaaien of omkrullen te voorkomen kan je voor de zekerheid een paar grashaken gebruiken. Bij grotere oppervlakten is het wellicht beter om eerst nog drainage aan te brengen.

Kunstgras behoeft geen maaien, sproeien en kantjes afwerken, dus de grasmaaier is niet meer nodig, weg met overbodig tuingereedschap!

Kunstgras is daarom niet alleen ideaal voor in de tuin maar ook voor de daktuin of op een balkon. Dakbedekking, beton of steen zijn de ideale ondergronden voor een mooie strakke kunstgrasmat. Boven de drukke stad en het lawaaiige verkeer creëer je zo je eigen groene wereld zonder dat je bang hoeft te zijn voor lekkage of schimmels. Je legt het één keer en het gaat jaren mee. Het enige wat je hoeft te doen is af en toe met een zachte bezem het stof eraf te borstelen.

Kunstgras aanbieding - tuin

Prijzen inclusief 21% BTW