• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  In Nederland
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Aanbieding kunstgras

Kunstgras Direct is de grootste kunstgras dealer. Het mooiste kunstgras al voor u geselecteerd uit diverse merken. Ga voor kwaliteit, hier heeft u langer plezier van. Kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn. Een serie kunstgras in verschillende dichtheid en pool hoogte leverbaar, zodat er voor elke toepassing het juiste kunstgras beschikbaar is. 

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 1 a 2 werkdagen!

8 artikel(en)

per pagina

8 artikel(en)

per pagina

wat is PE en PP

PE = Polyethyleen, dit materiaal is beter UV-bestendig, waardoor er minder snel kans op verkleuren is en het materiaal is zachter en flexibeler, betere kwaliteit dus.
PP = Polypropyleen, dit materiaal is volledig te recyclen, kleurvast, stevige vezel, kan door UV-licht negatief beïnvloed worden.

Een hoge of een korte pool?

Voor Kunstgras hoeft u niet perse instrooizand te gebruiken, des te eerder er onkruid komt, gebruikt u geen instrooizand, dan zult weinig tot geen last krijgen van onkruid. Hoe hoger de pool hoe eerder de grasmat zal platliggen en hebben iets meer tijd nodig om weer omhoog te komen, deze kunstgrasmatten hebben wel een hoge dichtheid dat de vezels nooit helemaal plat gaan liggen. Kunstgras kopen is gemakkelijk, vraag gratis staal aan of een offerte en het wordt thuis bezorgd. Aanbieding € 9,95 topkwaliteit met krulvezel en mosdraad.

 

Gelijk genieten in uw tuin

Kunstgras is de ideale oplossing, altijd een strakke en groene frisse grasmat die niet van echt te onderscheiden is.
U kunt gelijk genieten van uw tuin bij mooi weer. U heeft immers altijd een fris groen en netjes afgewerkt gazon.

Een eenmalige investering waar u jarenlang plezier van heeft
Kinderen krijgen bij het spelen geen groene vlekken meer in de kleren, u heeft minder last van hooikoorts en minder last van insecten.
Ook het onderhoud is simpel, gewoon af en toe met een harde borstel bladeren, takjes en dergelijke weg vegen en bij een ongelukje van de hond gewoon even de hogedruk spuit gebruiken en uw grasmat is weer als nieuw.

 

Nooit meer maaien

Misschien hebben uw buren al kunstgras, het is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Bovendien is kunstgras milieuvriendelijk, er hoeft geen onkruid gespoten te worden, minder gesproeid en is bovendien ook nog recyclebaar.

U kunt kunstgras gemakkelijk zelf leggen, Graaf een paar centimeter af en stort hier geel zand in, goed aantrillen, plaats eventueel stabilisatiedoek voor gewichtsverdeling. Daarna kunt u betonranden plaatsen en het kunstgras binnen de randen leggen. het kunstgras kan dan geen kant op. Om eventueel opwaaien of omkrullen te voorkomen kunt u voor de zekerheid een paar grashaken gebruiken. Bij grotere oppervlakten is het wellicht beter om eerst nog drainage aan te brengen.

Kunstgras behoeft geen maaien, sproeien en kantjes afwerken, dus u heeft geen grasmaaier meer nodig, weg met overbodig tuingereedschap!

Kunstgras is daarom niet alleen ideaal voor in uw tuin maar ook voor de daktuin of op een balkon. Dakbedekking, beton of steen zijn de ideale ondergronden voor een mooie strakke kunstgrasmat. Boven de drukke stad en het lawaaiige verkeer creëert u zo uw eigen groene wereld zonder dat u bang hoeft te zijn voor lekkage of schimmels. U legt het één keer en het gaat jaren mee. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe met een zachte bezem het stof eraf te borstelen.

Kunstgras ideaal voor in de tuin

Prijzen inclusief 21% BTW