• Gratis staal aanvraag!
  en offerte aanvraag
 • Demotuin voor de winkel!
  eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  grote voorraad
 • Gratis verzending boven € 100,-
  (m.u.v. grastapijt!)
  Verzending naar NL, BE en De
0561-614443
Subscribe to RSS Feed

Aanbieding kunstgras

Vraag gratis kunstgras staal aan

Kunstgras Direct is dealer van Kunstgras Maxima. Het mooiste kunstgras al voor u geselecteerd uit diverse merken. Ga voor kwaliteit, hier heeft u langer plezier van. Kwaliteit hoeft helemaal niet duur te zijn. Een serie kunstgras in verschillende dichtheid en pool hoogte leverbaar, zodat er voor elke toepassing het juiste kunstgras beschikbaar is.
Vraag gratis staal aan via de offerte knop.

10 artikel(en)

per pagina

10 artikel(en)

per pagina

PE = Polyethyleen, dit materiaal is beter UV-bestendig, waardoor er minder snel kans op verkleuren is en het materiaal is zachter en flexibeler, betere kwaliteit dus.
PP = Polypropyleen, dit materiaal is volledig te recyclen, kleurvast, stevige vezel, kan door UV-licht negatief beïnvloer worden.

Voor meer informatie over aanschaf van kunstgras >klik hier

Bij de optie waar bij "instrooizand nodig" "kan" staat, is het een keuze van uzelf, deze grasmatten hebben een iets hogere pool en gaan soms platliggen en hebben iets meer tijd nodig om weer omhoog te komen, deze kunstgrasmatten hebben wel een hoge dichtheid dat de vezels nooit helemaal plat gaan liggen. Een optie dus.

Kijk ook eens in ons hulpschema kunstgras, waar alle eigenschappen handig op een rijtjes staan en u ons kunstgras beter met elkaar kunt vergelijken.

Kunstgras kopen is gemakkelijk, vraag gratis staal aan of een offerte en het wordt thuis bezorgd.
Aanbieding € 12,95 topkwaliteit met krulvezel en mosdraad.

Kunstgras is de ideale oplossing, altijd een strakke en groene frisse grasmat die niet van echt te onderscheiden is.
U kunt gelijk genieten van uw tuin bij mooi weer. U heeft immers altijd een fris groen en netjes afgewerkt gazon.

Een eenmalige investering waar u jarenlang plezier van heeft
Kinderen krijgen bij het spelen geen groene vlekken meer in de kleren, u heeft minder last van hooikoorts en minder last van insecten.
Ook het onderhoud is simpel, gewoon af en toe met een harde borstel bladeren, takjes en dergelijke weg vegen en bij een ongelukje van de hond gewoon even de hogedruk spuit gebruiken en uw grasmat is weer als nieuw.


Misschien hebben uw buren al kunstgras, het is tegenwoordig bijna niet meer van echt te onderscheiden.

Bovendien is kunstgras milieuvriendelijk, er hoeft geen onkruid gespoten te worden, minder gesproeid en is bovendien ook nog recyclebaar.

U kunt kunstgras gemakkelijk zelf leggen, Graaf een paar centimeter af en stort hier geel zand in, goed aantrillen, plaats eventueel stabilisatiedoek voor gewichtsverdeling. Daarna kunt u betonranden plaatsen en het kunstgras binnen de randen leggen. het kunstgras kan dan geen kant op. Om eventueel opwaaien of omkrullen te voorkomen kunt u voor de zekerheid een paar grashaken gebruiken. Bij grotere oppervlakten is het wellicht beter om eerst nog drainage aan te brengen.

Kunstgras behoeft geen maaien, sproeien en kantjes afwerken, dus u heeft geen grasmaaier meer nodig, weg met overbodig tuingereedschap!

Kunstgras is daarom niet alleen ideaal voor in uw tuin maar ook voor de daktuin of op een balkon. Dakbedekking, beton of steen zijn de ideale ondergronden voor een mooie strakke kunstgrasmat. Boven de drukke stad en het lawaaiige verkeer creëert u zo uw eigen groene wereld zonder dat u bang hoeft te zijn voor lekkage of schimmels. U legt het één keer en het gaat jaren mee. Het enige wat u hoeft te doen is af en toe met een zachte bezem het stof eraf te borstelen.

Kunstgras ideaal voor in de tuin

Prijzen inclusief 21% BTW Tuinartikelen webwinkels