• Gratis staal aanvraag!
  eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  grote voorraad
 • Gratis verzending boven € 100,-
  (m.u.v. grastapijt!)
  Verzending naar NL, BE en De
0561-614443
Subscribe to RSS Feed

Zonwering rolluiken

 

Husol screens en zonwering


Screens

Screens houden zonlicht en warmtetegen.In de zomer blijft het daardoor binnen aangenaam koel. Zo kunt u kosten besparen op klimaatbeheersing. Screens zijn in vele kleuren en dessins verkrijgbaar. Het doek is behalve zonwerend ook vuil- en waterafstotend. Het heeft een door- zicht van donker naar licht,waardoor u er- alleen van binnen naar buiten- doorheen kunt kijken. De mate waarin hangt af van de kleuren het soort screendoek. Een screen met doorzichtdoek is heel geschikt voor bijvoorbeeld woonkamers en kantoren. Voor toepassingen waarbij volledige verduistering nodig is, bijvoorbeeld bij babykamers, is verduisterend doek de oplossing.

Screens

De standaard screen

Een screen is een vlakhangende zonwering met glasvezeldoek.
Het doek is opgeborgen in een gesloten kast en glijdt tussen twee geleiders naar beneden.
Een screens is eigenlijk overal toepasbaar, voor woningen maar ook voor grote kantoor gebouwen.
De maatvoering van de kast bepaald het type, zo is er de screen 75, 85 en 95 mm.
de kast kan is afgeschuind 45 gr.

Afmetingen

 • Breed maximaal 350 cm
 • Hoog maximaal 350 cm
 • Totale oppervlakte 6 m2

 

Kleuren

 1. Genaodiseerd
 2. Wit RAL 9010
 3. Creme/wit RAL 9001
 4. Antraciet RAL 7016

 

Bediening opties

 1. Band
 2. Oogwindwerk
 3. Motor bij prijs inbegrepen in bovenstaande schema, let op tijdelijke actieprijzen.
 4. Meerprijs voor motor geschikt voor afstandsbediening € 85,00
 5. Afstandbediening bv tablet of telefoon € 38,00

 

Opties

 1. Koppelen naar grotere breedtes
 2. Alle RAL kleuren

  Bel voor meer info Tel: 0561-614443

 

Veilige nachtrust achter een rolluik

Veilige nachtrust achter een rolluik van Husol Zonwering, De betere zonwering. Elektrische rolluiken maken het u een beetje gemakkelijker Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten.
Met een elektrisch rolluik van Husol is die klus zo geklaard. Een enkele druk op de knop volstaat om uw elektrische rolluiken geruisloos neer te laten dalen en de boel de boel te laten. Een enkel commando en u geniet van een optimale privacy en geborgenheid in uw woning.
Dé oplossing voor mensen die overdag slapen, bijvoorbeeld in nachtdiensten. Gegarandeerd verduisterend en minimaal daglicht..
Elektrische rolluiken van Husol bieden niet alleen optimale veiligheid, zij isoleren uw woning ook beter dan dubbel glas en hierdoor heeft u ook extra geluidreductie.

 

Het is een prettig idee als er niets uw huis binnenkomt wat daar niet hoort. Geen fel zonlicht. Geen hitte of koude. En zeker geenongenode gasten. Als u weg bent of ligt te slapen, kunt u volledig vertrouwen op uw Husol rolluiken. Met deze rolluiken sluit u ramenen deuren hermetisch af, als u dat wilt. U kunt kiezen voor een opbouwrolluik (voor bestaande gevels) of voor eeninbouwrolluik (bij nieuwbouw).

 

 

 

 

Optimale bescherming

De luchtlaag tussen rolluik en raam werkt als een perfecte isolatie. Daardoor bespaart u veel energie! Het aluminium pantser is zo sterk, dat inbrekers hun pogingen al snel zullen staken. 

De rolluiken zijn vervaardigd van sterk aluminium, dat we voor u poedercoaten in een kleur naar wens. Dat geldt voor de cassette, maar ook voor de lamellen. Zo blijft uw woning stijlvol ogen, ook als de rolluiken zijn gesloten. 

 

 

Ook voor screens, zonneschermen, rolgordijnen, oprolbare windschermen, uitvalschermen en knikarmschermen kunt u bij ons terecht.

Vraag in de winkel naar alle opties, maten en oplossingen.

Rolluiken

Prijzen inclusief 21% BTW Tuinartikelen webwinkels