Kunstgras Dordrecht 35 mm

€ 42,00 € 34,00 per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Made in HollandKind- en diervriendelijk10 jaar UV garantieDiamond shape

Mooie volle grasmat met een natuurlijke uitstraling. Leverbaar in 2, 4, 5 meter breed.

Gratis verzending
Gratis verzending Kunstgras gratis bezorgd
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Gratis stalen service Vraag vooraf gratis XXL stalen aan
25 jaar ervaring
Gratis bewaarservice Bestelling op afroep mogelijk

Productinformatie

Top product voor Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Algemeen gebruik
Echtheid 1 t/m 5 4/5
Zachtheid 1 t/m 5 5/5
Dichtheid 1 t/m 5 5/5
UV Garantie 10 jaar
Geschikt voor Tuin, Terras, Balkon
Rolbreedte 200 cm, 400 cm, 500 cm
Gewicht gram/m2 2620 gram
Aantal steken per m2 26.688
Poolmateriaal Polypropyleen, Polyethyleen
Vezelvorm Diamond Shape
Poolhoogte 35 mm
Instrooizand Niet nodig
Zwembadgeschikt Ja
Kind- en diervriendelijk Ja
Merk Kunstgras Direct

Kunstgras Dordrecht: voor een functioneel en duurzaam gazon

Je kinderen laten spelen op een gazon dat niet verkleurt of kapotgaat? Dankzij Dordrecht kunstgras investeer je in een gazon met natuurlijke uitstraling. In onze groothandel vind je kunstgras voor elke toepassing. Kunstgras Dordrecht is dankzij een ruime voorraad snel leverbaar en heb je altijd binnen enkele werkdagen in huis. Je tuin of terras opnieuw inrichten en doe je dit het liefst zo groen en duurzaam mogelijk? Dordrecht kunstgras is functioneel, milieuvriendelijk én ijzersterk. Lees snel verder waarom het loont om deze kunstgrassoort bij ons te bestellen.

Eigenschappen van Dordrecht kunstgras

Dordrecht kunstgras is gemaakt van polypropyleen en polyethyleen. Met 26.688 steken per vierkante meter geniet je van een volle grasmat. De poolhoogte is 35 millimeter en dankzij de Diamond Shape verzeker jij je van een kwalitatieve en sterke grasmat. De grasvezels staan alle kanten op en dit draagt bij aan een ongerept uiterlijk. Kunstgras Dordrecht is leverbaar in matten van twee, drie, vier en vijf meter. Een unicum in Nederland! Maak daarom gebruik van onze gratis stalenservice en ervaar zelf de voordelen van Dordrecht kunstgras.

Zacht en comfortabel kunstgras voor diverse doeleinden

Kunstgras Dordrecht is te gebruiken voor allerlei toepassingen. De grasmatten komen goed van pas op een balkon of terras, maar zijn ook uitermate geschikt voor een huis met tuin. Dordrecht kunstgras voelt zacht aan en is daarom ideaal voor kinderen en huisdieren. Je laat ze altijd met een gerust hart buitenspelen! Een trampoline of zwembad op het oog? Met kunstgras Dordrecht zorg je voor de perfecte ondergrond. Dit geldt ook voor andere speel- en klimtoestellen. Twijfel je over deze kunstgrassoort in jouw buitenruimte? Bespreek vooral je wensen met een van onze kunstgrasspecialisten.

Tips bij de installatie van Dordrecht kunstgras

Met kunstgras Dordrecht kies je voor kwalitatieve grasmatten die niet verkleuren. Dankzij de natuurlijke uitstraling ligt je tuin, terras of balkon er altijd groen bij. Bereken het oppervlak van je buitenruimte via onze website en bestel de benodigde hoeveelheid grasmatten. Zorg altijd voor een egale ondergrond en breng een zandbed aan van minimaal vijf centimeter voor een perfecte drainage. Bestel bij ons ook je stabilisatiedoek, kunstgrashaken en een mes om Dordrecht kunstgras op maat te snijden.