Kunstgras Bilthoven 45 mm

€ 44,00 € 38,00 per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Made in HollandKind- en diervriendelijkNatuurlijke Uitstraling10 jaar UV garantie

Kunstgras Bilthoven is een dichte en dikke kwaliteit, met een dikte van 45 mm. Door het gebruik van meerdere kleuren garens is deze grasmat niet van echt te onderscheiden.

Gratis verzending
Gratis verzending Kunstgras gratis bezorgd
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Gratis stalen service Vraag vooraf gratis XXL stalen aan
25 jaar ervaring
Gratis bewaarservice Bestelling op afroep mogelijk

Betaal snel en veilig met:

Betaalmethods

Productinformatie

Top product voor Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Algemeen gebruik
Echtheid 1 t/m 5 5/5
Zachtheid 1 t/m 5 5/5
Dichtheid 1 t/m 5 5/5
UV Garantie 10 jaar
Geschikt voor Tuin, Terras, Balkon
Rolbreedte 200 cm, 400 cm
Gewicht gram/m2 2520
Aantal steken per m2 18.900
Poolmateriaal Polypropyleen, Polyethyleen
Vezelvorm M-Shape
Poolhoogte 45 mm
Instrooizand Niet nodig
Zwembadgeschikt Ja
Kind- en diervriendelijk Ja
Merk Kunstgras Direct

Kunstgras Bilthoven 45mm

Het Kunstgras Bilthoven is de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een volle en duurzame grasmat. Deze kunstgrasmat is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als echt gras.


Natuurlijke uitstraling

De volle grasmat van Kunstgras Bilthoven zorgt voor een weelderige en natuurlijke uitstraling van je tuin, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het onderhoud. De mat heeft een hoge dichtheid en is voorzien van stevige vezels die lang meegaan. Hierdoor blijft de grasmat er prachtig uitzien, zelfs na intensief gebruik.


Makkelijk in onderhoud

Een ander voordeel van Kunstgras Bilthoven is dat het een vrij donkere grasmat is. Dit geeft je tuin een elegante uitstraling, terwijl het ook nog eens erg praktisch is. Door de donkere kleur valt vuil en verkleuring minder op, waardoor je minder tijd hoeft te besteden aan het onderhouden van je kunstgras.


Goed voor elk type tuin

Met Kunstgras Bilthoven zit je goed in elk type tuin. Omdat het sterk genoeg is om intensief gebruik te weerstaan, is het uitermate geschikt voor tuinen waarin dagelijks kinderen spelen of huisdieren in loslopen. Zelfs voor sport- en speelvelden kan dit type kunstgras prima gebruikt worden.


Sterke, M-shape vezels

De M-shape garens van Kunstgras Bilthoven zijn een belangrijk onderdeel van de duurzaamheid en kwaliteit van deze kunstgrasmat. De M-vormige vezels zorgen voor een natuurlijke uitstraling en zijn sterker dan traditionele vezels. Dit betekent dat je kunstgrasmat langer meegaat en minder snel zal slijten.


Eenvoudig te leggen

Het leggen van Kunstgras Bilthoven is tot slot ook zeer eenvoudig en kan worden gedaan door iedereen met een beetje doe-het-zelf ervaring. Het is belangrijk om eerst de ondergrond te egaliseren en te zorgen voor een goede afwatering. Daarna kan de grasmat op maat worden gesneden en op de juiste manier worden gelegd. Het is belangrijk om de grasmat goed te verankeren en eventueel te voorzien van een stabilisatiedoek om verschuivingen te voorkomen.


Kunstgras Bilthoven is dus de perfecte oplossing voor wie op zoek is naar een volle, donkere en duurzame grasmat die er natuurlijk uitziet en aanvoelt. Met de M-shape garens en eenvoudige installatie is dit kunstgras de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een prachtige en onderhoudsvriendelijke tuin.