Kunstgras Tilburg 30 mm

€ 39,00 € 24,00 per m2
Levertijd: 2-4 werkdagen
Made in HollandKind- en diervriendelijkNatuurlijke UitstralingMultirichting garens10 jaar UV garantie100% recyclebaar
Kunstgras Tilburg is 30 mm dik en heeft dus de ideale hoogte voor in de tuin of terras. Wat ook een voordeel is van deze kwaliteit is dat die 100% recyclebaar is.
Gratis verzending
Gratis verzending Kunstgras gratis bezorgd
Snelle levering
Snelle levering Levering op werkdagen
Maatwerkspecialist
Gratis stalen service Vraag vooraf gratis XXL stalen aan
25 jaar ervaring
Gratis bewaarservice Bestelling op afroep mogelijk

Productinformatie

Top product voor Tuin met kinderen, Tuin met huisdieren, Tuin met zwembad, Sport en spel, Algemeen gebruik
Echtheid 1 t/m 5 5/5
Zachtheid 1 t/m 5 5/5
Dichtheid 1 t/m 5 4/5
UV Garantie 10 jaar
Geschikt voor Tuin, Terras, Balkon
Rolbreedte 200 cm, 400 cm
Gewicht gram/m2 1455
Aantal steken per m2 15.750
Poolmateriaal Polyethyleen
Vezelvorm Rechte Vezel
Poolhoogte 30 mm
Instrooizand Niet nodig
Zwembadgeschikt Ja
Kind- en diervriendelijk Ja
Merk Kunstgras Direct

Kunstgras Tilburg: geschikt voor tuin en terras

Je tuin of terras op duurzame en slimme wijze onder handen nemen? Kunstgras Tilburg verzekert je van een groene buitenruimte. Het geeft je tuin of terras een natuurlijke uitstraling en is ook nog eens kind- en diervriendelijk. Bovendien is geen latex backing niet aanwezig onder Tilburg kunstgras en daarom is het honderd procent recyclebaar. Met deze kunstgrassoort haal je hoe dan ook een topproduct in huis. We vertellen je daarom graag waarom het loont om Tilburg kunstgras te bestellen in onze groothandel.

Unieke samenstelling

Kunstgras Tilburg is gemaakt van polyethyleen. Deze kunstgrassoort is 100%  recyclebaar en daarom een uiterst duurzaam product. Met 15.750 steken per vierkante meter is het een volle grasmat en daarmee komt het dicht in de buurt van een echt gazon. De rechte vezels hebben een poolhoogte van dertig millimeter. Bovendien profiteer je bij Tilburg kunstgras van de non-direction techniek waarbij grasvezels alle kanten opstaan. Dit versterkt de natuurlijke uitstraling van een kunstgrasmat. Gebruik de tool op de website om te berekenen wat jij nodig hebt aan Tilburg kunstgras voor jouw buitenruimte.

Kind- en diervriendelijk gazon

Dankzij Tilburg kunstgras ben je te allen tijde zeker van een kind- en diervriendelijk gazon. De grasvezels voelen zacht aan en dit is natuurlijk ideaal voor opgroeiende kinderen die tijdens het spelen ten val komen. Kunstgras Tilburg wordt bij stijgende temperaturen ook niet warm en is om die reden perfect te combineren met een buitenzwembad. Tijdens het hoogseizoen zorgt een zwembad natuurlijk voor de nodige verkoeling. Een uitkomst wanneer er geen openluchtzwembad in de buurt is én een prima alternatief om lange files richting het strand te vermijden. Enthousiast? Plaats direct een bestelling in de webshop of laat je adviseren door een van onze specialisten.

Tilburg kunstgras aanleggen, hoe doe je dat?

Kunstgras Tilburg is licht in gewicht en om die reden gemakkelijker te installeren. Een gazon aanleggen van Tilburg kunstgras doe je helemaal zelf. Let op dat je altijd kiest voor een egale en vlakke ondergrond. Gebruik na het aanbrengen van een zandbed daarom een stabilisatiedoek. Dit komt ook goed van pas bij het plaatsen van een zwembad of trampoline op een grasmat. Instrooizand is niet nodig bij het installeren van Tilburg kunstgras. Kortom: je tuin of terras voorzien van matte grasmat doe je met deze kwalitatieve kunstgrassoort.