Kunstgras tuin

Op zoek naar kunstgras voor in de tuin? Bij Kunstgras Direct vind je een ruim aanbod kwalitatief kunstgras voor scherpe prijzen. Wie bieden kunstgras in verschillende maten aan voor de tuin. Ontdek ons assortiment kunstgras met afmetingen van 2, 3, 4 en 5 meter breed. Geschikt voor grote tuinen en kleine tuinen
We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Kunstgras voor in de tuin

Kunstgras voor in de tuin is ideaal om voortaan zonder onderhoud volop van het buitenzijn te genieten. Je hoeft nooit meer te kijken naar gras dat te lang is en toe is aan een maaibeurt. Molshopen behoren tot de verleden tijd. Ook verkleuring door droogte ontstaat niet meer na het plaatsen van kunstgras in jouw tuin. Het is voortaan alleen nog maar genieten van een mooi groen gazon wat jaren mee gaat. De uitstraling van ons kunstgras is authentiek en bovendien hebben wij een breed assortiment. Dat maakt het mogelijk om bijvoorbeeld met het gebruiksdoel rekening te houden. Spelen er bijvoorbeeld kinderen op het gazon? Heb je huisdieren? Of heb je een voorkeur voor een bepaalde zachtheid?

 

Kunstgras tuin ruim assortiment

Kunstgras Direct heeft een ruim assortiment, en tevens meerdere soorten goedkoop kunstgras, met UV garantie beschikbaar. Wij voeren in het aanbod uitsluitend kwaliteitsmerken kunstgras. Bij het maken van een keuze adviseren wij om onder meer rekening te houden met de poolhoogte. Het gaat hierbij om de hoogte van de langste sprieten van het kunstgras. Bij kunstgras voor in de tuin is doorgaans sprake van een poolhoogte van gemiddeld 30 tot 35 mm. Dat is een gemiddelde, maar wij hebben ook lagere en hogere poolhoogtes beschikbaar. Verder is het aan te raden rekening te houden met de gewenste dichtheid en natuurlijk met de echtheid en zachtheid. Ook als kinderen het willen gebruiken als speelveld is het natuurlijk fijn dat het zacht aanvoelt zodat ze er heerlijk op kunnen spelen. In dat geval kies je eenvoudig voor kunstgras met de hoogste zachtheid. De groene kleur varieert per grasmat en daarbij speelt de persoonlijke voorkeur natuurlijk een rol.

 

Goedkoop kunstgras

Kunstgras Direct maakt kunstgras betaalbaar voor iedereen. Dat realiseren wij door goedkoop kunstgras aan te bieden. Er is namelijk sprake van variatie in prijscategorieën. Naast goedkoop kunstgras met een standaard lage prijs zijn er ook regelmatig extra aantrekkelijke aanbiedingen beschikbaar. Je ziet de prijs per m2 van onze kunstgras soorten. Het is eenvoudig te berekenen wat de kosten zijn voor het aanleggen van een kunstgrasveld in je tuin, balkon of terras. Het voordeel is natuurlijk ook dat de kosten eenmalig zijn. Wij leveren kwaliteitskunstgras waar je jarenlang geen omkijken naar hebt. Dat maakt goedkoop kunstgras dus een extra voordelige investering. Hoeveel vierkante meter je nodig hebt kun je makkelijk en snel opmeten en wij adviseren je een klein stuk overlengte van 10 cm te nemen.

 

Gratis kunstgras stalen aanvragen

Misschien vind je het lastig om zo op het oog en met de benoeming van eigenschappen een keuze te maken. Daarom stellen wij je graag in de gelegenheid om een aantal gratis stalen aan te vragen. Je bent ook van harte welkom in onze winkel met showtuinen. Dan beleef je tijdens een bezoek aan de showroom met kunstgrastuinen een realistische ervaring. Je kunt hier alle kunstgras soorten voelen en beoordelen.

Onze winkel met showtuinen is gevestigd aan de Grindweg 129 in Wolvega. Wij beschikken over een ruime voorraad met kunstgras voor in de tuin en hebben voor elk budget een passende oplossing. Het is dus mogelijk om het kunstgras van jouw keuze na een bezoek gelijk mee te nemen en thuis meteen aan de slag te gaan!

 

Kunstgras op 3 of 5 meter breed, naast de standaard breedtes 2 en 4 meter

Wij verkopen ook kunstgras in de breedte van 3 en 5 meter naast de standaard breedtes van 2 en 4 meter

Kunstgras 3 meter breed Kunstgras 4 meter breed Kunstgras 5 meter breed