Kunstgras voor op de beurs of showroom

Ook als u op zoek bent naar een vloer voor op de beursvloer of in de showroom, bent u bij ons aan het juiste adres. Met een vloer van kunstgras of grastapijt creëert u sfeer in uw stand of in uw showroom. Met zowel natuurgetrouw als ook gekleurd kunstgras is het mogelijk een verrassende sfeer te creëren die in stands en in showrooms erg belangrijk is. Kunstgras kan daarbij een belangrijk hulpmiddel zijn. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de presentatie van tuinmeubelen in een mooie groene omgeving. Of wat te denken van het gebruik van kunstgras voor in uw stand van zuivel of biologische producten. Naast deze voorbeelden zijn er nog talloze mogelijkheden voor kunstgras in uw showroom.

Gekleurd kunstgras

Ook voor gekleurd kunstgras kunt u bij ons terecht. Wellicht dat er ook wat voor uw logokleuren tussen zit. Dit alles zal een moderne uitstraling geven. Heeft u verder wel eens aan de mogelijkheid gedacht om wanden te stofferen met kunstgras. Met de juiste belichting kunt u zo een mooie sfeer creëren.

Informatie en advies

Kunstgrasdirect.nl in Wolvega begrijpt echter als geen ander dat het maken van een weloverwogen keuze hierin nog best lastig is. Daarom geeft het bedrijf, met meer dan twintig jaar ervaring, u graag alle benodigde informatie en bieden wij u de mogelijkheid om de verschillende soorten gras te bekijken in de demotuin bij de winkel. Dan kunt u de kwaliteiten zelf zien, voelen en vergelijken.

Bel ons gerust vrijblijvend of kom eens kijken in onze showroom in Wolvega. Uw kunstgras is een eenmalige investering voor jarenlang plezier!