• Gratis staal aanvraag!
  eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  grote voorraad
 • Gratis verzending boven € 100,-
  (m.u.v. grastapijt!)
  Verzending naar NL, BE en DE
0561-614443
Browse by category

Is kunstgras wel duurzaam?

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Wanneer de tuin een opknapbeurt krijgt of als je in een nieuwe woning trekt, loont het om ook de vraag te stellen of je niet beter kunstgras kunt nemen. Velen haken af, omdat ze denken dat kunstgras niet goed voor het milieu is. De vraag is echter of dit inderdaad het geval is?

kunstgras leggen in het voorjaar? Hier wat tips

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
De voordelen van kunstgras leggen in het voorjaar

Voorbereidingen kunstgras seizoen 2019

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Voorbereidingen kunstgras seizoen 2019! Het team van kunstgras Direct is nu alweer bezig met het uitzoeken en selecteren van nieuwe gras soorten en modellen. Wat is er afgelopen seizoen eigenlijk allemaal veranderd aan onze webshop? Wij hebben een aantal nieuwe punten op een rijtje gezet! Veel leesplezier!

Genieten met kunstgras of grasmaaien

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Heeft u ook zo’n hekel aan nog uren te grasmaaien nadat u een lange dag heeft gehad op uw werk? Wij hebben de oplossing! Wie wil er nou niet liever na een lange dag op uw werk lekker languit op de bank met een kopje koffie of thee. Lekker warm bij de kachel. Wij als specialist adviseren grastapijt.. Als het nou gaat om een balkon, tuin of terras het maakt niet uit.

kunstgras in plaats van wekelijks grasmaaien

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Het onderhouden en bijhouden van het gras is voor veel tuineigenaren een behoorlijke opgave. Je hoeft het maar één week te vergeten om het gras te maaien en daar staat alweer een rimboe in de tuin. Heb je geen groene vingers en wil je gewoon niet zoveel tijd kwijt zijn aan de tuin? Investeer dan in kunstgras. Vandaag de dag is kunstgras nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Wil je weten wat alle voordelen zijn van kunstgras? Lees dan gauw verder.

10 redenen waarom je kunstgras moet kopen

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Ben je van plan om kunstgras in jouw tuin te (laten) leggen? Dan mogen we je feliciteren, want kunstgras heeft een groot aantal voordelen. Het is daarom ook niet zo verwonderlijk dat steeds meer particulieren en ook bedrijven ervoor kiezen om kunstgras aan te leggen. Maar wat zijn nu precies de pluspunten van een gazon dat belegd is met, zoals men het ook wel eens noemt, namaakgras? Hieronder vind je de de tien belangrijkste redenen om ook te kiezen voor een kunstgras-oplossing. Lees ze goed door en laat je ook overtuigen door de pro's van namaakgras

Grastapijt van Kunstgrasdirect.nl

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Grastapijt, je ziet het steeds meer en het wordt steeds mooier en natuurgetrouwer! Grasmaaien en besproeien behoren tot het verleden. Daarnaast is onkruid weghalen ook verleden tijd! Grastapijt is heel geschikt voor kinderen en huisdieren, en bovendien waterbestendig en milieuvriendelijk. Grastapijt maakt je balkon, terras of tuin een heel stuk vrolijker!

Kunstgras in de tuin met een huisdier

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Kunstgras in de tuin met een huisdier. Is dat wel een goede combinatie? Dat is een goede combinatie als u het juiste kunstgras aanschaft. Bijvoorbeeld bij Kunstgras Direct. Wij hebben het beste kunstgras in huis waarop uw huisdier met plezier kan ronddartelen, spelen of languit op kan liggen. Honden vinden het fijn om erop te lopen en ook katten vinden snel een lekker ligplekje op het grastapijt. Kunstgras is niet schadelijk voor dieren net zomin als voor kinderen. Het kunstgras dat wij aanbieden, is uitermate zorgvuldig getest en voldoet dan ook aan de strenge eisen die er in Europa aan worden gesteld.

Goedkoop Kunstgras

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Goedkoop kunstgras! Goedkoop kunstgras biedt vele voordelen. In de eerste plaats ben je minder geld kwijt door de lage prijs. In de tweede plaats hoeft er geen enkel onderhoud meer verricht te worden wat bij gewoon gras wel het geval is. Bovendien blijft goedkoop kunstgras altijd groen, vergeelt het niet door droogte en groeit er geen onkruid tussen. De kwaliteit is natuurlijk wel een punt bij goedkoop kunstgras. Als je weet waar je het moet aanschaffen dan is de kwaliteit gegarandeerd, zoals bij ons.

Nooit meer maaien met kunstgras

Door Hermen in kunstgras
Lees verder
Nooit meer maaien met kunstgras en altijd een strak en groen gazon. Dat is een ideaalbeeld dat door iedereen te realiseren is. Heerlijk genieten in de lente en zomer op een groen grasveld met een fantastische uitstraling. Of vanaf het terras toekijken hoe mooi het groene gras erbij ligt. Ook in de winter blijft het gras in dezelfde staat en is het zichtbaar groen behalve als er een witte sneeuwlaag op ligt. Kunstgras kent vele voordelen en is ook te gebruiken als speelveld dat altijd in een topconditie blijft. De toepassingen zijn uiteenlopend, zodat er voor elk doel een perfect grastapijt beschikbaar is.
Recent post Previous post
Prijzen inclusief 21% BTW