• Gratis staal aanvraag!
  Eerst kijken dan kopen
 • Demotuin voor de winkel!
  Eerst zien en voelen
 • Direct meenemen
  Grote voorraad
 • Gratis verzending
  Boven de € 200,-
085 06 01 500
Subscribe to RSS Feed

Grastapijt naaldvilt

De voordelen van Grastapijt

Je ziet het steeds vaker: grastapijt. Praktisch, mooi en eenvoudig aan te leggen. Niet te verwarren met kunstgras, dit is hoogpoliger. Dit kunstgras-tapijt wordt door velen gezien als ideaal gras voor op balkon. Maar ook voor binnen is het een goede keuze. Mee gaan met de momenteel heersende trend? Doe er dan nog een schepje bovenop en verbind je interieur binnen met het zitplaatsje buiten door middel van het gebruik van grastapijt. En zo zijn er nog vele andere mogelijkheden te bedenken.

Vraag gratis stalen aan! - Levertijd kunstgras bestellingen ca. 1 a 2 werkdagen!

5 artikel(en)

per pagina

 • HAMAT Grastapijt Naaldvilt 472 Marbella - 7 mm Dik


  Nu voor
  € 6,99
  In de breedtes
  133cm
  200cm
  400cm
 • HAMAT Grastapijt naaldvilt 455 Gazon - 7 mm Dik


  Nu voor
  € 9,75
  In de breedtes
  133cm
  200cm
  400cm
 • HAMAT Grastapijt Naaldvilt 460 Gazon - 10 mm Dik


  Nu voor
  € 12,50
  In de breedtes
  133cm
  200cm
  400cm
 • Kunstgras Almere 20 mm


  Adviesprijs: € 22,95
  Uw voordeel: € 8,00 (35%)
  Prijs per m2
  € 14,95
  Vraag gratis XL staal aan!!
  Details bekijken
 • Kunstgras Groningen 16 mm


  Adviesprijs: € 21,95
  Uw voordeel: € 4,00 (18%)
  Prijs per m2
  € 17,95
  Vraag gratis XL staal aan!
  Details bekijken

5 artikel(en)

per pagina

Gras voor op je balkon

Grastapijt of naaldvilt met nop wordt voornamelijk gebruikt als gras voor op balkon. Ziet u het al voor u? Altijd prachtig “gras” onder de gloednieuwe loungeset op het balkon, zonder dat u hoeft te maaien of de bruine, verdorde plekken hoeft te verbergen onder een bloempot. Dat scheelt en hoop werk én uw zitplekje ziet er direct een stuk aangenamer uit. Dit naaldvilttapijt is zeer makkelijk te onderhouden en mede daardoor is dit een bijzonder goede keuze voor uw balkonnetje.

 

Vele kleuren“Gras is groen”

Wordt er altijd gezegd. Maar de échte kenner weet dat deze uitspraak niet helemaal correct is. Want wat is groen? Lichtgroen, donkergroen, olijfgroen, lentegroen en zeegroen.. dit is slechts een greep uit de verschillende soorten “groen”. Als vanzelfsprekend is ook het gras tapijt in vele verschillende kleuren te bestellen. En niet alleen in het welbekende groen! Rood, beige, zwart, blauw... de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u zeer gemakkelijk uw ideale zithoekje creeëren.

Weerbestendig

Ander bijkomend voordeel: gras tapijt is weerbestendig. Regen, zon, kou of hitte: uw naaldvilttapijt ziet er altijd uit als nieuw. Altijd handig: u hoeft niet “even snel” de mat op te rollen wanneer de lucht wat donkerder kleurt, gewoon lekker laten liggen en wachten tot de bui overwaait! Dit in combinatie met het weinig vereiste onderhoud, maakt van grastapijt dé perfecte vloerbekleding.

Antislip

Zoals gezegd is grastapijt erg geschikt om een gras-sfeer voor op het balkon, maar ook op terrasjes of zelfs op de camping kan grastapijt zeer goed van pas komen. Het is zelfs mogelijk om antislip grastapijt aan te schaffen. In dat geval zitten er speciale antislip noppen onder het naaldvilttapijt, voor extra veiligheid en duurzaamheid. Dankzij deze noppen wordt uw naaldvilttapijt een perfecte ondergrond voor tuinmeubilair of spelende kinderen. Het grastapijt onder uw voeten zal niet ineens verschuiven of vreemde vormen aannemen, het blijft netjes liggen waar u het in eerste instantie heeft geplaatst.
Al met al is grastapijt een steeds vaker voorkomende “vloerbedekking”, die zowel binnen als buiten de show kan stelen.

Prijzen inclusief 21% BTW